- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръкнах и познайте какво станааа -> УЖАС
Nqma da se opravitee neeee nikoga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
можем да кажем че на оня му е малък кура, само тва, щом му се изхлузва така като пръдня из гащи![]()
tova naistina e mn gadno.i na men mi se slu4valo kogato praveh sex s pr prezervativa ostana v mene...golqm rev revah i az nz zashtono se opraihme.ta po temata nz pich naistina e ujasno,hubavo che si q ostavil shte si namerish druga koqto nqma da ti izneveri po toq nachin
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
pak i dr ima shtom sa go pravili s prezervativ,tolkova li sa bili piqni i dvamata che toi kato e svarshil e nqmalo prezervativ.bahti horata!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
i bahti t1pata putka ae ti moi6 da nameri6 tam zlato e 4ovek br1kni pak i pot1rsi po vnimatel
eba ti tupata p****![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пф брат аз щях да я посиня бе ахах щях да я смачкам нз ахах
!!!Първоначално написано от Crazy_m
Ина4е по темата...NO COMMENT.[/quote]
+1...
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не е трябвало да и купуваш Постинор, ама ти така си преценил..важното е, че си скъсал с нея, тя наистина го заслужава..![]()
Какво само пишете в тая тема... не виждате ли от кога е...![]()
ноу комент ..
~cLose t0 yoU~
Na edna moq priqtelka i se e slu4valo tva ne6to i tq go izvadi na drugiq den ama naistina ne go use6ta6e taka 4e e vuzmojno.Koftito pri tebe e 4e ti e izneverila i e 6tqla da te luje puk i ne znae6 kuf e bil toq s koito se e e***a.Yspeh da si nameri6 nova macka.
Ти за достойнство чувала ли си ?Ако й даде втори шанс,със сигурност ще се повтори...Първоначално написано от NaDuFcHe
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Курва хубаво, че си я отрязал тая мърсотия
модерирано от ramaiana
т.9 от правилника
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Евала.Са можеш спокойно да си хванеш друга и ако не намериш презерватив 'забравен' в нея,да вярваш ,че не изневерява.
ПП:Боже,що за ужас...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
![]()
![]()
ei spukah se ot smqh s tazi tema,egati glupa4kata
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
УПАДЪК!!!![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
AMi ne znam kakvo da rti kaa dneshno vreme vsichki sa takiva kurvi malo ostanaha svesnite
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!