- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръкнах и познайте какво станааа -> УЖАС
hi na vsi4ki... iskam da spodelq kakvo stana onzi den... ta roditelite mi otidoha na balkan za weekenda... i az kazah na prqtelkata si da doida v nas ... estestveno tq prie.. vse pak hodim ot dosta vreme.... i kogato zapo4nahme da se celuvame ...da si pravim felacio i takivi ne6ta ot lubovnata igra... po edno vreme az zapo4nah da i barkam v Put****... i poznaite kakvo stana... s prysta prosto osetih ne6to.... OF BE6E PREZERVATIV i ot stimulaciqta ot moq strana prosto izlezna... ZAPO4NA VEDNAGA SKANDALA ,a tq si prizna ,4e predi6niq den kogato bila na kupon se napisa i go napraila s nqkav tapanar...(VSE PAK NAPOSLEDAK NE SE RAZBIRAHME I MAI MAI 6TQHME DA KUSAME - TO VE4E STANA DE) i toq maloumnik kato go e prail mu se e izhluzil prezervativa i e ostanal v neq.. i daje neznaeshe... E KAKVO DA VI KAJA... MOMI4ETO E KRASIVA MN SE PODDARJA... SKASAH S NEQ I SE 4UDQ KAK MOJE DA IMA TAKIVI NE6TA... TEMATA IZGLEJDA NAISTINA NEREALISTI4NO ,NO TOVA STANA ..... prost nqmam dumi... vie ne6to da kejete ;(
ne se u4udvam.. imah edin prqtel deto predi mu se slu4i da mu se izhluzi prezervativa v momi4eto... ta poslq te pie6e postinor i go izhvarli po organi4en pat... ama taq tvoita qvno naistina e bila... mnoo pqna 6tom....
zaebi e po-dobre 4e si skasal s neq![]()
hahaha... tq e tupa che ne go e osetila i se pak ti e izneverila
ohhh nqqqm dumii... na kade otiva toq svqt...![]()
![]()
![]()
AMI TO TOVA E STANALO PREZ NO6TA NA KUPONA.... A AZ TAPAKA NA DRUGATA SUTRIN BQH DO TQH... T.E OBQD DE.. 6TOTO VE4E BE6E 12 .. I NAPRAVO V NAS ... BQHME.. AMA I PO-DOBRE SQ RAZIRAM KVA PARCALANA E ...BAHTI... NIKOGA NE SAM O4AKVAL ,4E MOMI4E ,KOETO IZGLEJDA TAKA I SUPER MN SE PODDARJA 6TE GO NAPRAVI S TAKAV NEKADARNIK... I + TVA VZE DA MI SE OBESNQVA I DA REVE KOLKO MN ME OBI4ALA... AWE KVO DA VI KAJA ... BITCH !
Ujas...nestiga 4e ti e ineverila ami ...xaax...kakto i da e
Tq da piem pastinor no kakvo te ineteruva teb tazi rabota vse pak tq da se opravq
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Това влиза в златната ми колекция вицове. Безапелационно.
ESTESTVENO ,4E BQHME I KUPIHME POSTINOR SLED ,KOETO PROSTO I KAZAH,4E ZA MEN TQ VE4E E NIKAKVA I DA IZ4EZVA........VSE PAK TAKOVA NE6TO NE MI SE E SLU4VALO NIKOGA... BAHTI IIIII AWE NQAM DUMI .......
Аз имам много думи за такива като тая амада не ги изричамкак ме хваща яд на такива неща
pravilno si napravil da sktsa6 s neqma tq taq pyk ne e li usetila NO COMENT
![]()
Na vsi4koto otgore si bil i sus neq i si i kupil hap4etaAko bqh na tvoq mqsto ritnici i da mi se maha ot glavata.....
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
TOVA BE6E POSLEDNOTO ,KOETO NAPRAIH ZA NEQ... ZEH I POSTINOR IZIPIGO ZA VSEKI SLU4AI ... I TVA E... SEGA MI E SUPER GOT .. ZA6TOTO ZNAM ,4E SAM MAJ NA MQSTO I TAZI SMATKA NE ME ZASLUJAVA... VSE PAK TOVA SA MI GO KAZVALI MN MOMI4ETA... DALI E BILO ZA6TOTO REVNUVAT NZ ... AMA..... DA SE OPRAVQ TAQ... JIVOTA S IMI PRODALJAVA !
=D> =D> =D> =D>
Стига бе...тва ако е истина е било е*а *и нещастието.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Добре си направил че си скъсал с нея такива курви да не ти трябват,ама супер тъпо си постъпил като си и взел Постинор ... да се оправя сама да и купува тоя дето я е**л а не ти ебати мършата аз на твое място щях да я оставя да си забременява и да си мре от болестта к***и гадни !!!
ohhh nqqqm dumii... na kade otiva toq svqt...![]()
![]()
[/quote]
!!!
Ина4е по темата...NO COMMENT.
ave nesa qdosvai ve brat mi maxni q taq kurva mrusna mami4kata i da eba radvai sa 4e si sa oturval
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ot edna strana si postupil pravilno obache shtom e bila adski piqna nikoga nemoejsh da budehs siguren che go e iskala i tn...Sega naistina moje da sujalqva ako iamsh sve oshte nqkakvi chsutva kum neq po dobre i dai 2ri shans
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ама и явно и сладураната е доста тъпичка, че така не го е усетила... ужас! наистина глупостта по хората ходи!![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
mi kvo da kaja ku4ka.. mn dobre si postapil..
Love you Kris !!!
Samo edna mi e mn chudno - tova momiche znae li shto e banq !?![]()
![]()
![]()
Много добре си направил като си я зарязал.. не се занимавай с кур*и...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ujassss
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Тая просто не си заслужава,както и не те обича.Това май вече е ясно.Ае искала и да те излъже.А ако не беше намерил презерватива тя никога нямаше да си признае сигурно.Добре,че си я зарязал.Браво.
Това ли е най-важното?Иначе може и да не разбира,че тя му е изневерила.Да прикрие лъжата?Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^