.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Preslava{}
    Guest

ZA KAKVO NAI 4ESTO SI GOVORITE S GAJETO VI ?

za kakvo nai 4esto si govorite s priqtela/prqtelkata vi?Za kakvo temi nai-4esto si govorite?

Мега фен
    За това какво интересно има покрай нас...или ежедневни глупости.

Супер фен
    За нас, за връзката ни, за "нещата от живота" така да се каже
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Ние пък рядко говорим за нещата от живота...но обожавам тези моменти.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    nai chesto si govorim za tova kak e minal deniat ni ili za tova kakvo sme pravili prez vremeto v koeto ne sme bili zaedno,govorim si za nas dvamata i kolko mn se obichkame!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Най-често си говорим за нас двамата! Както за еджедневието ни и за както по горе е споменал др форумняк нещата от житова какво искаме от него какво не... проблеми... семейни или пак делови, нема значение ... просто всичко по малко няма нещо което най-много ... не има за нас 2-та най-често си говорим!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Za vs Za problemite s roditelite(kogato ima takiva) Ponqkoga za ne6tata koito ne haresvame edin v drug.Za priqtelite si.Za ejednevieto i za ejednevnite probl.Za nas.Za lubovta, za jivota i za drugo ne se se6tam.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Guest
    govorim za ne6tata,koito ni se slu4vat,za sveta okolo nas,za ne6ta ot jivota,za byde6teto,za drebolii,kato filmi,knigi...,a ponqkoga i za pylni prostotii!

Най-често започваме с това на кого какво му се е случило. Често говорим за нас и нашето бъдеще заедно. Това е основно...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен Аватара на iiirish
    за това колко се обичаме, за това че през деня сме си липсвали, за това какво ни се е случило в ежедневието или нещо интересно през деня, споделяме проблемите си без значение дали са семейни, или са свързани със работа и училище, за мечтите ни...

Тъй като през повечето време сме заедно много рядко си разказваме какво ни се е случило през деня. В повечето случаи си говорим за нещата от живота, за музика и филми. Обсъждаме какво е правим през деня, къде ще ходим. Обмисляме къде да тидем за няколко дни. Когато аз съм на училище вече си разказваме как сме прекарали времето там. През учебната година мислим къде ще ходим събота и неделя. В последно време много често започнахме да говорим за бала ми. Но най-вече си казваме колко се обичаме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми най-вече за нас и за ставащото около нас.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    nai -4esto Se karahme
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Nai 4esto si govorim za nas dvamata i ponqkoga maalko se karame no barzo ni minava
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    От пълни простотии,идиотщини,дебилщ ини (и двамате ги владееме добре ) до...така наречените сериозни теми,макар да са редки случаите,когато говорим за нещата от живота и тях ги има,за мечтите и целите ни...оо и яко спориме и се биеме ЦСКА-Левски е ужасния спор и винаги много се караме,защото и двамата се въодушевяваме повече от необходимото
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Обикновенно спорим на тема ясрена физика и биология...... Иначеи имам и моминети в които спорим на тема тригонометрия...... За друго не се сесхтам...
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    За нас, за връзката ни, за "нещата от живота" така да се каже
    и ние..и ние

Фен
    Град
    blagoevgrad
    mii za tova kak e minal denqt ni i takiva ne6ta ... oba4e kato sme s fr i toi si govori nqkakv nevoroqtni ne6ta nai ve4e qko vkarva vav filmi a az izob6to ne go slu6am i se [-o< [-o< [-o< da mlakne za6tot po4va da me drazni........kfa luibov
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    Dreamland
    Ами за абсолютно всичко ... не се бях замисляла за какво си говорим , просто за адски много неща , никога не мълчим ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    За всичко. Когато имаме проблеми, споделяме.Понякога си говорим как е минал деня. Друг път си разказваме какви са ни плановете за животите ни в бъдеще... Понякога си разказваме някакви интересни моменти от миналото...абе за всичко!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    За абсолютно всичко, което ни минава през главата.
    От това дали има задгробен живот до това кой колко често ходи по голяма нужда.
    HardC0re and BDSM forever

mi govorim pr kogato az sma na daskalo i toi e posle kato se vidim kak e minalo daskaloto koi kvo ni e kazal kade sam hodila na kafe me pita i az nego..t1kiva ne6ta.govorim sa6to i za sex lubov semistva..kak se prestaa da e jenen da si ima semistvo..malko e t1po no kogato se zadalbo4im stava mn interesno.govorim za6to i za biv6ite si gadjeta.govorim kakvo go drazni..ako napravq ne6to gadno kade barkam i t1ka
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    за много неща,но понеже той твърди че с мен трудно се говори сериозни,сичко се превръща в спорове и закачливи глупости
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Клюкарим
    Не, бъзикам се. Ами за съвсем различни работи. Все пак не можем да си говорим за едно и също че да ти кажа определена тема

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всичко. Не съм се замисляла дали си повтаряме темите и т.н. Каквото ни падне си го казваме

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си