.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    С тоз чесън ко искаш да "удариш"...
    а бе и на чесън връзва, мерак да има

Guest
    Тая година бях на няколко места, но на Китен с едни фр щехме да пернем едни рускини в хотел китен.Ама те излязоха от долните гадни к*рви.После се заиграх там с една от Сандански ама тя пък беше с цикъл

Ако има някой от Сандански и да познава момичета които са били на лагер на Китен на по 14-15 год да пише.

Тва отгоре бях аз.Ако се намери някои който да познава момичетата да драсне лс.

Guest
    Хаха аз съм момче от Сандански, но не - не познавам такива които да са ходили в Китен.Иначе нашите момичета са си най-хубави

Супер фен
    Град
    София
    Ми на моренцето да...бях...забърсах ама все старото...никой нов...не че не е имало възможност,а просто аз не пожелах

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе хванах си едно шаранче от морето и имаше и 2-3 забивки ... тази година съм доволна от случилото се и не съжалявам за нищо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Pleven
    Mne ne hodih na more, mene me "udariha" v grada i oshte se suvzemam. Aman pusto lqto i ideqta za vremenni svalki- mrazq go toz sezon posledno vreme.
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Кофти само,че ТАКА И НЕ РАЗБРАХМЕ за изживяванията на автора на тази тема...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Учителката
    Guest
    Двама украинци на бургаския плаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си