- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da preodoleq problema..?
ZDr na vsi4ki!iskam da spodelq ne6to s vas i ako nqkoi moje da dade nqkv savet 6te usm mu mn blagodarna!Problemut mi se sastoi v tova 4e nai-dobriat priatel na gadjeto mi postoqnno me svalq a men tova adski mn me pritesnqva,i nz kak da postypq!a ve4e polu4avam i nqkvi sms-i ot priatelqt na gadjeto mi kak iskal da spi s men kak ne mu izlizam ot uma...kajete vie imali li ste podoben problem?a nai-ko6marnoto e 4e ima6e 1 slu4ai v koito toi dori be6e govoril kolko go vyzbujda misalta za 3-ka s men i gadjeto mi!e tva ve4e me razbi !Pomagaite xora!thanks
Е гаджето ти знае ли за тва ?
ne ne znae,a ne mu kazvam za6toto si mislex 4e moga i sama da se spravq s problema,no qvno ne moga...i mai 6te trqbva da mu kaja
Пробвай да поговориш с неговия приятел.Да му кажеш да спре да го прави това, защото той тогава къв приятел е на гаджето ти ако го прави тва.Ако не става така, кажи на гаджето ти
Амчи не не ми се е случвало по простата причина,че приятелите на гаджето ми са свестни.Приятелят ти знае ли за това?Ако не знае по-добре му кажи.Той има право да знае.И за него ще е по-добре,защото той явно не му е истински приятел.
Кажи на гаджето си.В противен случай може приятелят ти така да го извърти,все едно на теб са ти приятни тези sms-и или че ти също му пращаш разни...или че изневеряваш на гаджето си с приятеля му...Много може да ги измисли,затова кажи на гаджето си и му обясни,че този 'приятел' ти досажда,а оттам те двамата ще се разберат.
be i ti mai ne si stokaПървоначално написано от Lady_D
![]()
![]()
Е па напраете една тройкаХаха не бе бъзикам се...кажи на гаджето си
![]()
kaji na gadjeto si.pokaji mu sms-ite 6toto moje i da ne povqrva mn mn a taka e po-sigurno \/ ai kasmet
напълно съгласна... за казването на гаджетоПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
а иначе, {P}MoHuKa{P} - поздравявам те за аватара! мой човек си!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
tova e reshenieto
мерси мерсиПървоначално написано от Иста
![]()
кажи му, че не е никакъв мъж, нито приятел за да постъпва така! кажи му да те остави, бъди категорична, а ако продължава кажи на приятелят си! той не заслужава такъв приятел!Първоначално написано от Lady_D
Това пречи ли ти? Приятелят ти знае ли? К'ъф е тоз кьопльо че да ти пише таива неща бе? Що не го пречукаш? Или изчукаш?
всякви типове ги има....бой докат мърда. кат не мърда пак може
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
hah =]Първоначално написано от WindWaker
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.