- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kvi cigari pushite
az lichno pusha bqlo viktori.a vie?
BqlO VictOry, SiniO viCtorY I mnOoooOOoooOy pArliAmenT ilI MM...AmA vEchE iMAshE tAkAfA teMA...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от sexY_mackA90
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Golden Arrow, Nevada 100s, българското Marlboro (Мелник) и други
сега сериозно - Бай Виктор Silver
VictorY SiLvEr , EvE Ili ViCtOrY nEw BLuE
Jiveq taka 4e kogato umra gargite da gra4at kurvite kruv da hra4at i vsi4ki mom4eta za men da pla4at
Черен Давидов или Бяло Виктори![]()
Бял Давидоф попринцип или пък Карелиа Слимс
Nekfi novi ima Eva gotini inache poprincip Sevant Hills ili Viktory silver
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Дам и те ставатПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
Rothman`s(ROYALS) или EVE,а когато няма VIKTORY New Silver или евентуално Карелиа
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Emi si4ko sa pushi no as predpo4itam Victory White L&M i Parlament
Весели пушаMR.green
Bqlo viktori ;]]]]]]]]]]]]
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Victory Silver най-обичам ма доста често и бело пуша. Иначе и L&M и Malboro ама най си обичам Silver-a
![]()
Naistina sia kat vidqh i veselite cigarki![]()
Mai kakvito ima.Inache predpochitam teq po lekichkite.
Преди и аз зарибявах бяло виктори ,ама ся уж ги спрях и само като има на аванта некой път си дърпам такаа))
Аз най се кефя на Бялото Виктори,най-добрите саА когато ми се пуши нещо по-леко,тия новите Ева са добри
Стига да ти се дърпа като през сламка сено
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Всякви само да са силни!
Живей сега защото
вчера няма да се върна
а утре може и да не дойде.
Бяло Виктори\
/ \
/ \
/
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
kareliq predimno
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
awe g/d pochti vsi4ki ama predimnovictory
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
karelia slims,sega 4akam da mi dokarat karton s bqlo boro mn mi haresvat