- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kvi cigari pushite

az lichno pusha bqlo viktori.a vie?

BqlO VictOry, SiniO viCtorY I mnOoooOOoooOy pArliAmenT ilI MM...AmA vEchE iMAshE tAkAfA teMA...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!

Първоначално написано от sexY_mackA90

Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!

Golden Arrow, Nevada 100s, българското Marlboro (Мелник) и други
сега сериозно - Бай Виктор Silver

VictorY SiLvEr , EvE Ili ViCtOrY nEw BLuE
Jiveq taka 4e kogato umra gargite da gra4at kurvite kruv da hra4at i vsi4ki mom4eta za men da pla4at
Черен Давидов или Бяло Виктори

Бял Давидоф попринцип или пък Карелиа Слимс
Nekfi novi ima Eva gotini inache poprincip Sevant Hills ili Viktory silver
Неподходящ размер на снимка в подпис!

Дам и те ставатПървоначално написано от NaDuFcHe

Rothman`s(ROYALS) или EVE,а когато няма VIKTORY New Silver или евентуално Карелиа
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Emi si4ko sa pushi no as predpo4itam Victory White L&M i Parlament
Весели пушаMR.green

Bqlo viktori ;]]]]]]]]]]]]
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Victory Silver най-обичам ма доста често и бело пуша. Иначе и L&M и Malboro ама най си обичам Silver-a

Naistina sia kat vidqh i veselite cigarki
Mai kakvito ima.Inache predpochitam teq po lekichkite.
Преди и аз зарибявах бяло виктори ,ама ся уж ги спрях и само като има на аванта некой път си дърпам такаа))
Аз най се кефя на Бялото Виктори,най-добрите саА когато ми се пуши нещо по-леко,тия новите Ева са добри
Стига да ти се дърпа като през сламка сено

-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Всякви само да са силни!
Живей сега защото
вчера няма да се върна
а утре може и да не дойде.
Бяло Виктори\
/ \
/ \
/
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

kareliq predimno
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

awe g/d pochti vsi4ki ama predimnovictory

нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
karelia slims,sega 4akam da mi dokarat karton s bqlo boro mn mi haresvat