Ходих кажи речи с едно момче горе долу един месец, след това се скарахме за една глупост и той каза, че иска да скъсаме. Аз настоявах много да си промени мнението, но той не го направи. След това разбрах от наи-добрия му приятел, че все още е увлечен по мен, и веднъж го хфанах да си поговориме на сериозно и аз му казах, че искам да бъда с него, защото страшно много го харесвам, а той седя и ме гледаше умно, след което го попитах той какво иска, иска ли да е с мен и тем подобни, а той ми отговори, че в момента не знае какво иска и каза също, че се чувствал много глупаво от ситуацията. Аз продължих да настоявам че искам да съм с него, а той накрая изцепи , че в момента не иска приятелка, не иска с никой да е обвързан.. тогава чак си глътнах граматиката. Попитах го а каква е причината да скъсаме (заради онази глупост) и той каза ,че страшно много съм го била ядосала. Казах му, че не бива да допуска такива малки пречки да му определят дали да е с едно момиче... и той все повтаряше че в момента не искал приятелка. и аз кво да прая, отегчих се от разговора и си тръгнах. след това казал на една моя приателка че искал пак да ходим.опитах се да говоря с него но той нищо сериозно не ми каза. започвам да си мисля, че е като някакво дете, че не може да разсъждава като голям.. и с мои приателки съм си говорила и те казват "ДА, ТАКА Е". обаче на мен не ми пука.Искам го такъв. Не знам обаче много яко съм хлътнала по него. и интересното е че скъсахме преди 2 седмици след които съм се натискала с две момчета и едно момиче и истината е че до като бях с тези, каквото и да правя, все мислите ми бяха при него! ПРосто незнам какво да правя. Започнах да се занимавам с други работи, излизам с всевъзможни и всевъзможни приатели, излизам сутрин и вечер да тичам в разни градинки. в момента отказвам цигарите (защото знам че той мн мрази пушачите) и правя какво ли не само и само да спра да мисля за него АМА НЕ< НИЩО НЕ ПОМАГА. Вие какво ше кажете по този вапрос? Според вас да спра ли да тичам по него, или да не би той да се прави на недостъпен и това да ме привлича в него или.. незнам.. напоследак какви ли не мисли ми минават през главата. Наистина имам нужда от савет, пък къвто и ще да бил той! ....