.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Голям проблем помогнете ....

Вчера като го павихме с приятелката ми и аз се задържах и ми се стори че май хвръкна в нея малко и веднага го изкарах..Много се притеснихми и и казах да си сложи аспирин,тя го сложи след 40 мин. За първи път ми се случва такова нещо,затова Ви питам дали да взимам хапчета или не ..? моля отговорете .

Супер фен Аватара на maybelline
    Вземете Постинор,защото ако малко от спермата е останала вътре,момичето може да забременее.А това с аспирина за пръв път го чувам,да се прилага по този начин.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Nai-dobre e s Postinor, nqkoi v edna tema be6e napisal, 4e se pieli dvete edno sled drugo prez 12 4asa.. NE E TAKA! PIQT SE EDNOVREMENNO!

Супер фен Аватара на maybelline
    В упътването пише как се пият.

Град
    e, to e qsno, 4e pi6e, dam, no az d kaja, tui kato dosta hora sum sre6tala, koito mislqt, 4e se piqt pred 8 ili tam 12 4asa.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    това с аспирина е много тъпо. въобще нито помага, нито нищо. за Постинора - добра идея. и последно, няма нужда да ми говориш на "Вие" и по-добре се научете да пишете!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

zna4i da vzimame hap4eta i se piqt dvete navednyj ami togava za6to sam 4uval 4e ednoto se piq 12 4asa sled drugoto ?

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    има упътване. би трябвало след като сте на годините да правите секс да можете и да четете.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Град
    tova e bilo predi. predi sa se pieli prez 12 4asa.. sega v listovkata pi6e, 4e se piqt ednovremenno. vse apk napravete si truda da q pro4etete tazi listovka, tq ne e slojena tam naprazno.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Кой ден й е на мацката? В овулация ли е? Вие тея елементи изобщо не ги отчитате... А сте тръгнали да правите секс... Аспирина, да и аз съм чувала, незнам доколко е вярно, но може би действа на принципа, че повишава киселинността във влагалището и създава неблагоприятна среда за сперматозоидите и те умират. Абе във всеки случай не си го направил излишно това с аспирина. Само че малко късничко, 40 минути. Абе сигурно не е бременна, но ако е в овулация, да пие постинор задължително! Двете се пият наведнъж, така е вече.
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Иста
    има упътване. би трябвало след като сте на годините да правите секс да можете и да четете.
    БИ трябвало,ама не!
    На изпит преподавателят пита студента:
    +Защо ми намигвате?
    +Сигнализирам,че знанията ми са на привършване.

Мега фен
    След 40 минути сперматозоидите вече далеч не са във влагалището...много е експедитивна!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    това с аспирина е много тъпо. въобще нито помага, нито нищо. за Постинора - добра идея. и последно, няма нужда да ми говориш на "Вие" и по-добре се научете да пишете!

=D>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    e, to e qsno, 4e pi6e, dam, no az d kaja, tui kato dosta hora sum sre6tala, koito mislqt, 4e se piqt pred 8 ili tam 12 4asa.
    da i az sym pila taka za6toto na prednite opakovki taka pi6e6e nqkade predi 2-3 god. sega pi6e 4e se piqt dvete ednovremenno
    taka 4e ne obvcinqvai horata taka pi6e6e na upytvaneto!!!

Guest
    мрете у кофите

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    къв аспирин бе малоумник? как ше караш момичето си да си завира аспирин в пу*тката ???
    в 21 век живеем, има си хапче ако случайно се случи гаф. а ако не ти се дават толкова пари за постинора, да бяхте си взели един кьорав капут от 30ст.
    аспирин. зле си.
    алелуя.

Супер фен
    Постинор!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Голям проблем помогнете ....

Цитирай Първоначално написано от shakesstz
    Вчера като го павихме с приятелката ми и аз се задържах и ми се стори че май хвръкна в нея малко и веднага го изкарах..Много се притеснихми и и казах да си сложи аспирин,тя го сложи след 40 мин. За първи път ми се случва такова нещо,затова Ви питам дали да взимам хапчета или не ..? моля отговорете .
    Boje Boje kolko prostotiq ima po toq svqt! Mnogo ste zle i dvamata . pravite sex a nqmate nikakva sexualna kultura... Aspirin????? ima Prostinor,ima Globuli ama Aspirin?? tova da ne tie nastinka be?

Guest
    Дозировка
    Приложението налага използването на две таблетки едновременно.
    Най-висока ефективност се постига, ако се приемат 2 таблетки едновременно колкото е възможно по-скоро (и не по-късно от 72 часа) след полов акт без предпазни мерки. (Виж “Кога може да се използва Постинор-Дуо и доколко е ефективен?”)
    След прилагане на спешна контрацепция се препоръчва да се използва локален бариерен противозачатъчен метод (напр. презерватив) до настъпване на следващата менструация. Употребата на Постинор-Дуо не е противопоказание за продължаване редовния прием на хормонални противозачатъчни таблетки.
    Постинор-Дуо не се препоръчва за употреба при деца.
    Мерки, които трябва да се вземат в случай на предозиране
    Дозировката, начина и продължителността на употреба на таблетките Постинор-Дуо трябва да бъдат по предписание на лекаря.
    Предозирането може да предизвика гадене и вагинално кървене. В такъв случай незабавно се обърнете към Вашия лекар.

Мега фен Аватара на koalka
    Защо не го правите с презерватив,за да избегнете такива притеснения?Или противозачатъчни?

Chiana 14 ден затова се притесняваме ....

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от shakesstz
    Chiana 14 ден затова се притесняваме ....
    Еми значи с основание е пила постинор. Но не се притеснявай, дори и да не беше пила, вероятността да е бременна пак е минимална. Спокойно. Всичко е ок. За твоя успокоение с приятеля ми го правихме 1 час и накрая разбрахме, че презервативът беше скъсан. Но той не свърши. Не съм пила постинор, защото наскоро бях пила и нямаше как. 14-ти ден ми беше. И не бях бременна. Аз ти казах моя съвет - противозачатъчни. Ще забравите за всякакви притеснения относно бременност.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    ti dobre li si?? zashto shte piesh 2 hap4eta ednovremenno?? A mojesh li da 4etesh?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti dobre li si?? zashto shte piesh 2 hap4eta ednovremenno?? A mojesh li da 4etesh?
    ooo pisnaha mi teq sporove!!! hap4etata ve4e se piqt ZAEDNO i dvete !!!

Guest
    Chiana ! Bravo nai-bezopasniqt metod - Oralni kontraceptivi.
    Jalko , che polovinata ot horata v tozi forum gi mislqt za vredni ... koeto vuobshte ne e taka ... no tfa che ne chetete nikakva literatura na tazi tema si e za vasha smetka ! http://www.az-jenata.com/jenskitaini/ дано ви е от полза !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си