- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP PLS PLS PLS
az she se potrudq taq ve4e na maika ti ot zade kurvoПървоначално написано от Иста
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
=D> =D>Първоначално написано от Pit Of SnakeS
няма лошо... тамън малко да отмениш баща ми. и пак доказателство, че не можеш да пишеш, дори и на български... ужас, ако България е на младежта... направо не ми се мисли. да си беше останал в Русия, там поне са толкова много людете, че един кретен повече или по-малко няма значение.Първоначално написано от Mike-Jones
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
я не хочу больше чтоб мы ругались, просто хочу чтоб мы были друзьями. извини за то что грубил- с кем не бывает? Прости ещё раз. А ты территориально из какого района? Ты сколько в москве или тут родилась?Първоначално написано от Иста
интересен обрат. ну, так... родила съм си се в България, ама сега съм в Москва. предпочитам да пиша на български, щото тука, за жалост нямам много познати, с които мога да си общувам на родния език... иначе е кеф. голям купон. особено както си падам по русначета. още щом слязох от самолета преди няколко години, и вече си харесах 15-20 момчета... абе, направо мечтаПървоначално написано от Mike-Jones
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първоначално написано от Иста
v koi kvartal si tam отрадное войковкая ховрино гольяново na kolko si ti
ne kaza tam jenite sa loshi mnogo piqt ot 6 4asa v metroto piqt
pushat samo i piqt
takiva sa moskvi4kite
i sega gorko ti tiq dujdove
ai ve4e na li4no shti pisha 4e se otkloni mnogo temata ;] sorry za vsi4ko
![]()
-
чувал ли си за козметици,самобръсначки,ко ла маска или епилаторПървоначално написано от OLELEEE
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
hahaha
точно така вкараи си един епилатор там дет слънсе неизгрявачувал ли си за козметици,самобръсначки,ко ла маска или епилатор![]()