Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
Цитирай Първоначално написано от Иста
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Иста
ave za kakvo go karate mom4eto da si maxa kosmite na guza toi e mom4e moje si ima tam kolkot iska posle kato gi maxnesh shte stane mnn losho nqma moje si sednesh na gaza oshte po she porasnat ostavi gi da nesi momi4e
това, че е момче не значи, че трябва да си ходи космат!
ei tapa4ke q neme nervi kolko mom4eta ti poznavash deto si maxat kosmite na gaza shte mi kajesh li tam moje da si imat mom4etata kolkoto iskat shtoto stava epten pederasko i tam kato se maxnat posle shte stane mazalo negi slu6ai pi4 taq drusanata tuka
бебчо, не те знам тебе, ама аз лично не познавам толкова много момчета, които да са толкова космати, че чак да се чудят какво да си правят с космите... а тези, които по някаква случайност на съдбата имат много косми - махат ги. независимо къде са въпросните косми. и повярвай ми - познавам доста такива същества от мъжки пол. и отгоре на всичкото, нещо дълбоко ме съмнява косматия гъз да бъде секси, ако това се опитваш да ми кажеш. всъщност, само едно мога да кажа на OLELEEE - отиди на следващия рокерски събор. там обикновено има конкурс за най-космат задник. с малко късмет и много косми може и да намажеш някоя награда. поне се възполдвай от това, което ти е дала природата.
те това аз го написах, ама забравих първо да си вляза с паролата явно съм доста загубена, да не кажа тъпичка... абе, разсеяна съм, щото съм влюбена
ti moje samo da go zemish vuv ustataaaaaaaaaaaa celiqqqqqqqqqqqqqq mai neshto iskash da mi kajesh kurvo !!!!!!!!!!!
сладурче мое, очевидно е, че знаеш само да псуваш... и няколко думички на руски. но това не те прави по-умен. е, все пак... личи си кой е по-интелигентния.