.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: rabota za u4enici

sweet~g1rl~12
    Guest
    brat mi predi raznasq6e listovki ... firmata ot koqto vzima6e listovki se kazva "RAPIDO" ama ne znam kude to4no se namira...

titinceto0
    Guest

raznasqne na listovki

dobre kak moje tolkova hora da sa razdavali listovki i nikoi da ne kazva kude otiva6 da se zapi6e6 i koi ti dava parite?ima li nqkoi ot pld koito da e razdaval i kude?molq vi pi6ete vajno e)

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    пхахаахаха убивате ме
    работете ве, като ви е толкова акъла...
    аз нема да работя докато ме издържат нашите, демек като завърша студентство евентуално ще почна нещо
    е браво на теб и мен наще ме издържат но взе че ми стана неудобно вече всеки ден да ги карам да ми дават по 10-15 лева .Тъпо е да да чакаш всичко на готово и да си мислиш че на родителите ти им е лесно да издържат лиглио като теб !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    На така наречените листовки им викат флаери.И е много по-добре да раздаваш тях,отколкото да работиш каквото и да е друго.99.99999999% от вас няма да издържат и 1 ден на нещо друго.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    В момента се занимавам с раздаване на листовки. Дават ми по 12 лева на ден, работата не ми тежи много...доволна съм :P
    da de ama kade ????? kaji firma???

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    мен ме интересува тва с листовките ама за Пловдив.Ако някой знае нещо да каже плс

пхахаахаха убивате ме
    аз нема да работя докато ме издържат нашите, демек като завърша студентство евентуално ще почна нещо

Вечер не излизате ли компания а ??? щот аз кото илезна под 50 не оставям !!! а не може всеки ден даи 50 утре пак и пак и пак За 10 дни стават 500 лв а месеца е 30 ????

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от S7aNka7a
    пхахаахаха убивате ме

Вечер не излизате ли компания а ??? щот аз кото илезна под 50 не оставям !!! а не може всеки ден даи 50 утре пак и пак и пак За 10 дни стават 500 лв а месеца е 30 ????
    ама си тъпо! темата от на баба ми времето!
    Raise your fist!

hottie
    Guest
    Извън темата, а тя и без това е стара.
    Ако някой иска да пусне тема - искате ли вашите да ви издържат- нека го направи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си