- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- rabota za u4enici
brat mi predi raznasq6e listovki ... firmata ot koqto vzima6e listovki se kazva "RAPIDO" ama ne znam kude to4no se namira...
dobre kak moje tolkova hora da sa razdavali listovki i nikoi da ne kazva kude otiva6 da se zapi6e6 i koi ti dava parite?ima li nqkoi ot pld koito da e razdaval i kude?molq vi pi6ete vajno e)
![]()
е браво на теб и мен наще ме издържат но взе че ми стана неудобно вече всеки ден да ги карам да ми дават по 10-15 лева .Тъпо е да да чакаш всичко на готово и да си мислиш че на родителите ти им е лесно да издържат лиглио като теб !Първоначално написано от Red Guy
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
На така наречените листовки им викат флаери.И е много по-добре да раздаваш тях,отколкото да работиш каквото и да е друго.99.99999999% от вас няма да издържат и 1 ден на нещо друго.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
da de ama kade ????? kaji firma???Първоначално написано от In4iTu_
мен ме интересува тва с листовките ама за Пловдив.Ако някой знае нещо да каже плс![]()
Първоначално написано от Red Guy
Вечер не излизате ли компания а ??? щот аз кото илезна под 50 не оставям !!! а не може всеки ден даи 50 утре пак и пак и пак За 10 дни стават 500 лв а месеца е 30 ????
ама си тъпо! темата от на баба ми времето!Първоначално написано от S7aNka7a
Raise your fist!
Извън темата, а тя и без това е стара.
Ако някой иска да пусне тема - искате ли вашите да ви издържат- нека го направи![]()