.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Bez svalki

HAPPYj
    Guest

Bez svalki

Oooh, az imam si novo gage i... Vsi4ko stana mnog burzo, 4e ne razbrah. he Zapoznahme se i gotovo. Nqmah vreme da go svalqm, a sega sme gageta i za kvo mi e da go svalqm. Prosto nz kakvo da pravqQ\! Vie kak bihte se darjali

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi razlikata dali ste trugnali seld mnogo svalki ili pochti vednaga nqma Druj se kakto sis e durjala s drugite si priqteli i tova e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Станало е каквото е станало...незнам защо изобщо трябва да отдаваш такова внимание на това как ,кога и защо сте тръгнали...давай напред пък може и това да е ВРЪЗКАТА

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен Аватара на maybelline
    Сега си с гадже,защо искаш да сваляш някого?С гадже е много по-добре.Като сваляш някоя,тя няма да ти позволи повече волности,а като си с гадже,тя ще ти позволи доста работи...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ми, на мене лично ми е по-интересна свалката, флирта, отколкото връзката. странно нали? еми... хахава съм си, знам. иначе при тебе - ако това си искал/а, защо ти е сега да сваляш някого?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    задаваш абсолютно тъпи въпроси!!! ми да си мислела навреме, а не сега да се вайкаш по разни форуми намерила за какво да съжалява при свършен факт

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ako si predpo4itala svalkite da si be6e ostanala Moma da si svalq6 Mom4eta a ne da se Zagadjosva6
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Na mnenieto na ani.sl sam
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest

Re: Bez svalki

Цитирай Първоначално написано от HAPPYj
    Oooh, az imam si novo gage i... Vsi4ko stana mnog burzo, 4e ne razbrah. he Zapoznahme se i gotovo. Nqmah vreme da go svalqm, a sega sme gageta i za kvo mi e da go svalqm. Prosto nz kakvo da pravqQ\! Vie kak bihte se darjali
    Не знаеш какво да правиш с гаджето си ?! Ми, изчакай да станеш на 13, пък дано до тогава ти доиде малко акъл в главата.
    И не ми казваи сега 'ама аз съм над 13...' щото ше се изложиш.
    На акъл си на 7.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Нали свалките са за да си хванеш гадже, ако това е минало без свалки-още по-добре(не сте си губили времето в приказки)

Мега фен
    На 9 ли си?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    На 9 ли си?
    znaesh li,4e az si pomislih to4no su6toto
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Сега си с гадже,защо искаш да сваляш някого?С гадже е много по-добре.Като сваляш някоя,тя няма да ти позволи повече волности,а като си с гадже,тя ще ти позволи доста работи...
    Той е тя.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Нещо не схванах смисъла на темата
    А за какво ти е да го сваляш?Ако искаш сериозна връзка (в което малко се съмнявам ) трябва първо да го опознаеш,защото май вие наситина сте за познали и айде.Ако искаш да си с него-бъди,но ако искаш несериозни връзки,свалки и темподобни скъсай с него и с и карай сама.

HAPPYj
    Guest
    Mislq 4e za purvi put sam vlubena, no misleh 4e i toy e nay-gotinoto mom4e. Oba4e dnes ne sme se vijdali i 4uvali.. Kakvo da pravq

Мега фен Аватара на koalka
    Какво толкова е станало?Сега не е ли важно,че сте заедно и според мен няма никакво значение.Как да се държиш ли?Ами нормално.

I kvo kato ne ste se 4uvali dneska?da ne e svar6il sveta?ako si go haresva6 kakvo ti puka dali si go svalqla ili ne?a ako ti se iska da svalq6 NQKOGO tova ve4e si e drug vapros...
    I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...

Guest
    Mislq 4e za purvi put sam vlubena, no misleh 4e i toy e nay-gotinoto mom4e. Oba4e dnes ne sme se vijdali i 4uvali.. Kakvo da pravq
    Да се застреляш?!?!

П.П. Мисля, че до №9 бях стигнал...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Е той първото гадже в живота ли ти е та ни питаш как да се държиш с него!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Сваляй го и тка ... опознай го чрез свалки ... така е най-забавно ... но никога не се разкривай напълно .. трябва да има загадка, че да си му интересна ... ако дадеш всичко от себе си и му разкриеш набързо ква си ще му писнеш и ще те зареже ... бъди загадъчна !
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Ако сама не знаеш кво да правиш ние ли да знаем- всички теми тук са глупави, искате съвети за неща, за които трябва сами да мислите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си