- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Unizitelno li e ako pravi6 6pakla na momi4e?
hahahaahhahahahaha....Ot kfo ?
na teb ti se struva unizitelno da pravi6 frenska na pr.ti..oba4e nqma da ti se struva unizitelno tq da ti pravi svirki na teb...off tup siii veeeПървоначално написано от P_Pitankata
![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Еми прави си там каквото прави,и после те целува...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
някак си съм по-навита аз да му правя,отколкото той на мен.Нз,това си е лично мое мнение
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Епа мноооо ясно, че не е !!!!!!!!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Не!!! [-o<
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
Estestveno che ne....!!!
JiVeI Za DeNq,ZaShToTo UtRe MoJe Da Ne DoIdE,a VcHeRa Da Ne Se VaRnE!!!!!
To temata izhojda ot druga za svirkite i hubavo 4e ne e unizitelno
Никога не съм чувствал да е унижение. Досега съм правил шпатулки само на едно момиче, и това е гаджето ми, с което съм в момента. И много я обичам. Дори аз пръв й предложих да й правя, тя не ме е врънкала изобщо.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
![]()
ми ако задам въпроса:унизително ли е да правиш свирка на момче как ще ми отговориш![]()
едно и също е![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ama nqkoi 6te mi obqsni li kakvo predstavlqva 6patulata?ne se podigravaite iskam da znam kakvo e tova>![]()
Ми аз правя шпакли на гаджето ми ама мисля че на нея и харесва много повече отколкото на мене и все пак и за мене си е хубаво ...
А тя когато ми прави свирки ... ми каза че не би правила на други свирки щото е гнусно но от мен не я е гнус.
ako ne si e izmila putkata e unizitelno kofti ina4e ne e
аз пък мисля, че е много унизително, но не за този който прави, а за другия, дето гледа, но не му прават!
Mn si e qko daje![]()
Не еМного е хубаво даже(да ми правят,аз не съм правила).
![]()
kfo ni pitate nas se 1 praime sfirki we 0_o napraete si tema za gei4etata !Първоначално написано от P_Pitankata
![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Муахаахаххаха. В темите за свирките като част от любовната игра половината момичета изтърсват "гнус ме е", "никога няма да го направя" и прочие лайна.
Пък в тази тема всички девойки се наизсипаха да ни убеждават как шпаклите не били унизителни, при положение, че въпроса е зададен на нас, мъжката половина от този форум. Двойнствения стандарт рулира...
П.П. Иначе не е унизително, естествено. Френската любов е прекрасна, независимо коя страна е осъществява. Точка.
Всичко в 1 коментар =D>Първоначално написано от Анонимко
Френска любов, която се прави на момичеПървоначално написано от Анонимко
Абе на чист български език, да й удариш едно езиче.
abe vie mom4etata ste mn interesni kato vi pravqt svirki ne vi e unizitelno a pyk kogato upre do vas da dostavite malko udovolstvie na partniorkata si vednaga po4vate da si mislite glupai temi i opravdaniq.kolkoto e unizitelno edno momi4e da pravi svirki tolkova i edno mom4e da pravi spakli na momi4e.vobqsnqvaite si go kakto iskate vseki e s razli4no vijdaniq po temata ama spored mene si e tai![]()
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
Ако е на човека, когото обичаш, нищо унизително няма![]()
Унизително е да не можеш да правиш "шпакли" (що за тъпа дума).
Що пък да е унизително![]()