- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Музеи?:)
Тъй с един приятел сега само се чудим къде да идем
Споделете къде сте ходили в музеи и ви е харесало...основно в София ама може и другаде?
Нас особено ни интересува Музея по палеонтология в СУ..къде точно се намира и как се влиза там?Пускат ли ей така посетители ?Кфи пари и тн...
А 'Земята и хората' сега работи ли?Били сме в Природонаувния и Военно-историческия за сега...
За София не знам, нещо нямам желания да ходя напред-назад, иначе съм ходил и в този в Асеновград, който е на ВВС. Също е доста добър. Шибаното bgphoto не работи, иначе имам снимки от там.Първоначално написано от Jamalska
Какво има там?
Мен тоя по палеонтология...Музея на динозаврите...ме вълнува най-силно
Първоначално написано от Jamalska
а извън Бг интересува ли те
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Във този съм ходила човек.На 20метра от даскалото ми е и го знам на изуст.Първоначално написано от Psycho Realm
Интересувах се за другия.
Амм извън бг не ме инт...нямам пари да ходя чак до там а няма да ни спрат на стопа ако кажа че отивам в Румъния примерно![]()
Тези снимки не са от музея в София...Първоначално написано от Jamalska
А от този на авиацията до Асеновград!!!
А кфо е ВВС тогава?
И все пак никой ли не е ходил в проклетия музей на динозаврите...аз искам негоА в нета почти нищо не пише
Военно Въздушни СилиПървоначално написано от Jamalska