.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: molq vi kajete...

Hybrid View

Фен
    Град
    sofiq

molq vi kajete...

Zdraveite, pyrvo iskam da se izvinq ako temata se povtarq. Imam priqtel ot 2 godini, i ot 1 ve4e pravime sex, no naposleduk zabelqzah 4e svur6va za 1-2 minuti, predi ne sum obru6tala vnimanie, a na vtoriq tek pak e burzi4ko, okolo 10 minutki, neznam na kakvo moje da se dulji, toi e na 19, a az sum na 16, molq vi daite mi suvet kakvo da napravq za da ne mu e gadno ot tova 4e vinagi ostavam nezadovolena...
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Голям фен
    Град
    Memphis
    mi da lije tam da te dovursha sas lizane (:
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    sofiq
    ama ne moje samo taka, na nego mu e gadno...4e nemoje da me zadovoli s sex...

Голям фен
    Град
    Memphis
    epa gadno e ama chak ne vqrvam kak za 2 3 min i svursha :
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    sofiq
    boji4ko, zna4i sum go zagazila, ami normalno li e za 2 minuti da svur6i na 1 tek, a spored teb za kolko vreme e normalno...molq te..

Супер фен Аватара на maybelline
    С презерватив ли го правите?Презервативът забавя еякулацията в повечето случаи,особено ако е от по-дебелите.

Фен
    Град
    sofiq
    i sus i bez prezervativ si e edno i su6to...

Супер фен Аватара на maybelline
    Тогава пробвайте първо той да се изпразни без секс,а след половин-един час да го правите.Така няма да се изпразни бързо,защото ще има малко сперма.

Мега фен
    Мъжът може да се изпразни и след като е свършила спермата. Май не знаеш, че по-голямата част от спермата е простатна течност.

Мега фен
    Какво да обясня? Изпитваш ли ме?

Мега фен
    Доколкото знам, мъжете, на които е правена вазектомия, свършват и изхвърлят простатна течност. Ти ако правиш секс 3 пъти подред, да не мислиш, че всичките пъти спермата ти ще е пълна с максимално количество сперматозоиди?

Мега фен
    Добре, преувеличих...няма да свърши.

Умнияя
    Guest

Re: molq vi kajete...

Цитирай Първоначално написано от miss_india
    Zdraveite, pyrvo iskam da se izvinq ako temata se povtarq. Imam priqtel ot 2 godini, i ot 1 ve4e pravime sex, no naposleduk zabelqzah 4e svur6va za 1-2 minuti, predi ne sum obru6tala vnimanie, a na vtoriq tek pak e burzi4ko, okolo 10 minutki, neznam na kakvo moje da se dulji, toi e na 19, a az sum na 16, molq vi daite mi suvet kakvo da napravq za da ne mu e gadno ot tova 4e vinagi ostavam nezadovolena...
    Гледай да не го възбуждаш много
    Пръдни му в лицето докато лиже
    Сигурно помагта

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А ти незадоволена ли оставаш?
    Извинявай за глупавия въпрос! То не е само секс, и по друг начин може да ти достави удоволствие

бях чела някъде (може и тук да е )значи някъде преди да свърши си слагаш пръста,там откъдето изтича спермата.Мисля,че това ще сърши работа.Но по-опитните да си кажат думата
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си