- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли хора от друга националност във форума?
Ако сте от друга националност\етническа група. Моля споделете тук.
И моля без расизъм. Темата не е ресистки настроена и не искам да става такава.
11 tochka deaktiven profil.
аз съм наполовина рускиняама се чувствам като съвсем рускиня
и си се кефя много :Р
помня, че като малка беше бахти модата всички да се обиждат на "циганин"...и им обяснявах на всичките, че въобще нема кфо да ме обиждат на циганка щот съм рускиня, а те нищо чудно и да са цигани...![]()
![]()
![]()
![]()
блажени детски години
![]()
ае бе, само аз ли съм
хах ми майка ми е рускиня а и аз съм роден в МоскваЖивял съм там малко - около 2-3 години. Сега почти всяко лято ходя там и е супер яко !!!!! \
/
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
аз съм на някакви проценти македонка ма то като се замисля си е пак made in Bulgaria....![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
олеееПървоначално написано от skate_warrior
))) аз имам леля в Москва...и ходя почти всяко лято
![]()
![]()
![]()
Дам, там е много якоПървоначално написано от fake
По принцип в Москва не е много топло, ама като отида при баба ми и дядо ми (те живеят в едно село) през лятото там е 40 градуса.. направо умирам
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
хаха на мен пък баба ми е в Курск...и там също ходя
къде живееш като си в Москва? а това лято ходил ли си?или ще ходиш...
апфф, направо ме хвана носталгия и ми се доходи като помислих колко ми е яко там...пък аз и в Москва умирам от жега - като е някф голям град и асфалт навсякъде...добре, че все с метрото се придвижвам, поне там малко да не ми е топло че си ебало майката..
хахаа лудницата баси колко се кефя така да намеря някой дето да знае за кфо говоря![]()
хахах да бе т'ва метро е много яко ама е ненормална гъчканицаИначе честно да ти кажа въобще не знам тоя район там как се казва викат му "Парк Сокольники" и имаше и още едно име ма го забравих
Казват му така защото там се намира тоя прословут парк дето е колкото квартала ми
П.П. fake а ти къде живееш като отидеш там?
уфф ЕДИТ: забравих да кажа - еми миналата година бях там , ама тва лято не успях да отидаДано зимната ваканция ме искат
![]()
То едни македонци, амаааа...Първоначално написано от Sophie
Искам руски бонбониПървоначално написано от skate_warrior
Ти па ако докараш руска ракия ще си номер едноПървоначално написано от fake
То си е чиста проба оназ украинската, ама се води чисто руска
хахахах...докарвайте нещо и за нас простосмъртните
Хахаха тия бонбони се продават през една сергия... направо да ти писне да ги гледашА иначе дядо се подгрява редовно с някаква водка , която си е чист спирт
![]()
аааа Сокольники се сещам за станцията на метрото къде се намира...далеч е, аз съм на 10 минути от метро Аеропорт...на картата на метрото се намира горе вляво хахаха ебати обяснението...
българче, бях помъкнала едно лято 6 литра водка...руска..лелеее от една дето влиза като вода напрао не се усещаш кога се напиваш не х*й...ама ми ги взеха на границата мама им деба и влакове пойче с такова няма да пътувам ебава ми се майката напрао 2 дена не спирам да ям хахаха...и ми остана само едно малко шишенце 250 бях го каширала в чантатаиии точно за концерта на корн се прибрах и във влака към софия го ударихме 3 човека иииииии супер яко
![]()
мен пък бонбоните не ме кефят...май ми е писнало от тях
![]()
то щото в русия няма циганиПървоначално написано от fake
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
^ има, но никой не гледа на хората като на цигани и руснаци...пък и там циганите са класи над наште тука...
Ма ти що си се обиждала кат' са ти викали,че си циганка?Първоначално написано от fake
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
щот съм била малка, сешсе?
Аааа явно по-късно си се "осъзнала"....Първоначално написано от fake
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
е едва ли някой се е "осъзнал" на 5-6 годинки...Първоначално написано от Ziezi
и аз съм Роден в Русия-СанкПетърбург обаче си живея тука в България
Обаче съм забелязъл че в София има много Руснаци това е гатино
обаче съм забрявил малко езика и ми е гадно но не съм ходил в Русия има няма 4-5 години..................
![]()
Евала! Убедена съм, че има още много такива много жалко само, че никой не събира смелост да си признае.Първоначално написано от LoCo^GiRL
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
tozi koito go e sram ot sebe si,moje li izob6to da se e izgradil kato li4nostПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Да и аз така си мисля. Виж сега какво се получава само рускини са писали по темата. Смешно е. Просто другите ги е страх да не се обади някой тъпак и темата да се превърне в расистка глупост.Първоначално написано от aBeP4eTo
11 tochka deaktiven profil.
Аз имам гръцко гражданство...брои ли се![]()
100%! А пък то човек трябва да си признае какъв е, защото никой не е виновен. Човек просто се ражда такъв никой не те пита какъв искаш да бъдеш просто са такива обстоятелствата.Първоначално написано от Mo6no
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.