Istoriqta e takava.Pedi okolo 2 godni se zapoznah s edno momche.Ne osetih kak se vlubih v nego.No toi haresva6e priqtelkata mi.Izlizahme mn chesto zaedno(az i toi).Bqhme strashno blizki.Sled tova neshto se sluchi toi zapochna da se otdrupva.Az zaminah v Italiq za lqtoto pti bashta mi.Kogato se vurnah ne si govorehme,ne obshtuvahme.

Razbrah,4e momicheto s koeto bqh spodelila chustvata si e razkazalo za tova na vsichki ostanali.Vkluchitelno i na nego...Sled vreme si opravihme otnosheniqta.otnovo stanahme blizki..sled izvestno vreme toi otnovo se otdrupna..otnovo ne mi govoreshe bez vidima prichina..
mina godina v edno i su6to..surdi se minava mu....

Sled poredniq takuv sluchei reshih,che ne izdurjam otkazah se da se opitvam da pravq kakvoto i da e.Postepenno zapochnah da go zabravqm..Sreshnah edno mn dobro momche...TRugnah s nego..TOi naistina me obichashe i vse oshte me obicha...No tochno kogato navurshvahme edin mesec ,toi reshi che trqbava da mi kaje che me obicha..estestveno az se oburkah,zashtoto i az go obichah,no ne mojeh da ostavq tova momche

....
Skusah s drugoto momche,zashtoto ne mojeh da go luja...Obichah drug...
Otnovo zaminah pri bashta mi za lqtoto...i sega kato se vurna nz kak da posltupq..da go zabravq..mislq,che moga..No ot druga strana mislq ,che takava lubov kaca vednuj na ramoto..

Molq pomognete..

Veche sum otchaqna

Nz kak da postupq....