- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Az 6te sam mu PARVATA
Еми кефи се, мацка, че си му 1-вата. И аз на моя приятел му бях 1-вата. И ние ходихме от 1 месец преди да го направим. Аз му бях 1вата даже, с която се е целувал. Баш първия път, когато го правихме, беше леко кофти. Аз изцяло пренебрегнах любовната игра. Просто се разсъблякохме и аз му се качих отгоре, обаче... нищо не стана, ние не бяхме възбудени като хората, телефона звънеше... Абе скапаха се нещата. ММ след това след около 2-3 часа пак почнахме нещо да се натискаме, аз му направих френска и така. На другия ден бяхме на купон. И когато всички заспаха пияни, аз му казах: Айде да отидем в другата стая и да си поговорим.... ТОй - ок. Тогава пак почнахме с целувки и т.н.., този път повечко любовна игра. Аз го помолих да ми направи френска любов. След това почнахме да го правим, той беше отгоре. Добре се получи, той свърши за около половин час. После пак го правихме. И така... Добре се представи. И френската много ми хареса. Така че това, че ти си му 1-вата не означава, че няма да се справи добре... Важното е да е с любов, мила. А и дори и да станат издънки, просто не трябва да ти прави впечатление. В началото, когато още не сте се опознали максималко, е нормално да стават издънки, и от твоя, и от негова страна. А това дали ще те обикне още повече, няма да те забрави и т.н.... Еми, ние с моя вече сме 1 година заедно... Обичаме се страшно много. Та може и при теб да е така.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()