.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: sniper i r&b

Guest

sniper i r&b

nqkoi 6te mi kaje li koi sa izpulnitelite ot sniper i koi ot r&B i ako moje vsi4ki i poove4e nekomersialnite

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    темата е тъпа
    Мишо Шамара , Конса ,Кобака , Бенджамини , Лошите , 100 кила и още някви вече не ги помня

Спенс , Слим , ДЖ Станчо , и още някви ..не се сещам ся за всичките ...не съм им фенка ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Kato e tupa za kvo pi6e6?Ti si mn umna .. nali kato gledam kuv smislen otgovor si dala ...

I vse pak koito razbira neka da pomogne!

Guest
    Kude si Jamalskaaaaaaaaaaaaa

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хахахаха тука съм.Снайпер вече не съществува...а аз и едно време не ги слушах много ...ако не се лъжа спадат гореизброенито+ ДРС,Бобо,OCG,Шошо...еми да туй са си верно комерсиалните...Трудно е да се каже щото те са си сменяли доста пъти състава...ии накрая ги нямаа...
    А РънъБъ не слушам там не знам...

Guest
    Ami tezi deto ti gi slu6a6 kakvi si ?? Razqsni mi 4e ni6to ne otbiram..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми тее...хаха странни лейбъли/никфи лейбъли...Тук Заради Реалността,Извънземни проекти...ямболски рап ме зарибява многоо-Сайлън Сити,НоуУолз,еЛЕйСи,Кингса з...Саундтрак...тн тн :/

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Еми тее...хаха странни лейбъли/никфи лейбъли...Тук Заради Реалността,Извънземни проекти...ямболски рап ме зарибява многоо-Сайлън Сити,НоуУолз,еЛЕйСи,Кингса з...Саундтрак...тн тн :/
    Точно в момента най-зарибяващият рап е ямболския !! а RnB са варненските гамени --- мишо шамара и т.н ..снайпер ---спенс , слим дж станчо и т.н
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мен и пловдивския ме радва ямбол сащо имат мно яки неща като изключим "ямбоооооооол е градъъ ямбуууууууууул е стилъъъъъ "

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    blagoevgrad
    eee toz drajeto stana izvesten ..napravi edin hit =D> i vseki go razbra 4e ne moje da pee xixi
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    но разбира се тои ми е любмия просто секи ден го слушам по 5-6 пъти ... \/

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    но разбира се тои ми е любмия просто секи ден го слушам по 5-6 пъти ... \/
    Eta i az sam taka .....trqbva da mu otvorim fen klub kvo 6e kaje6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си