- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da mu obqsnq 4e ima nujda ot nqkoi promeni?
Абе много сте ми странни вие момичетата,тука повечето сте големи съдници,тоя бил такъв,не се обличал хубаво,имал пъпки по лицето и още куп работи.А като са такива защо сте с тях много ми е интересно,вашата работа е само да им намирате кусури ли,ай стегнете се малко!Тва,че според теб момчето ти не се облича хубаво,значи ли че наистина е така,първо на него може да му харесва така,второ просто ти да нямаш грам вкус за обличане,а и защо не се поставиш на негово място за малко,примерно ако той ти каже Скъпа имаш много малки гърди,или целулита ти си личи от далече,поставяй се малко на негово място,недей да изискваш толкова много от него,ти искаш да го промениш из основи само и само на теб да ти е добре,а на него може да му е неприятно,любовта е за двама мойто момиче!
Ми според мен трябва да се замислиш какво изобщо изпитваш към него щом тези неща ти правят толкова голямо впечатление. Ако го обичаше истински според мен щеше да ти харесва такъв какъвто е и изобщо нямаше да се замислиш как се облича и т.н. Нали знаеш, любовта е сляпа, обичаш ли го- обичаш го със цялата му същност, а ако не - започваш да се вглеждаш в детайлите, демек дрехите му, маниерите му, начина му на изразяване и прочее.![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Посъветвала е едно , променила - друго .Първоначално написано от impress
Иначе не мога да разбера какво обича авторката в това момче , след като достатъчно се оплака ?
Аз лично бих се засегнала , ако мое гадже ми направи забележка за коса , дрехи и хигиена на лицето при условие ,че адски много се грижа да нямам пъпки , грозна коса , смешни дрехи и т.н. , но може би не винаги се получава . Но все пак полагам усилия и той трябва да го вижда . Ако не полагах усилия , щеше да е съвсем друго .. и аз именно това не разбрах - дали въпросното момче полага усилия и въпреки това не се харесва на гаджето си или НЕ прави нищо , за да е спретнат , чист и красив в рамките на нормалното![]()
Аз не само, че съм приемала съвети, но моят приятел например ми е давал маски за лице, с които самият той ми е помагал да премахам малко по малко младежките пъпки![]()
pitai go koga 6te pazaruva i otidi s nego i mu predlagai dre6kite koito iska6 da nosi
sy6to taka e hubavo da znae6 dali e predrazpolojen kym promqna za6toto toi moje da si haresva svoq stil na obli4ane i t.n. i da ne iska da go promenq
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Оплаквала се била, ама иначе го харесва, казвате вие. Ами естествено, защо да не харесваш някого само заради начина по който се държи с вас, а иначе да ви отблъсква външно?
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!