- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм доооста замотн случеи......
То мойто не е проблем, просто искам да си излея маката на веднъж за да можеда ми олекне някак:
Та всичко почна на НГ, бях у един съоченик и там се запознах с едно мн сладко момче К./тогава не беше толова сладък, но алкохола не прощава на никого, но сега е
/ та с това момче К. прекарах НГ и после си мислех че всичко ще е само за една вечр,НО се оказа различно... харесах го, но го осъзнах ТВЪРДЕ късно. Та харесвам го от много далго време, НО "проблема" е мн замотан, запознах се с още много момчета, но само с едното Г.си станахме по-близки в смисал доста добри приятел и някак започнах да забраям К. мисля че и Г. ме харесва, но съм 100% сигурна, че дори и да си кажем кой какво изпитва, няма да стане нищо, тъй като съм доста висока- 1.80/въпреки това, не липсват"охажори"/, а той е по-нисък от мен, въпреки че се разбираме ПЕРФЕКТНО/една приятелка ми каза, че въпреки физическата ни разлика, може да сме идеалната двоика... Докато К. е точно като за мен, има и друго на ВСЕКИ купон на който присъстваме и двамата с К., винаги сме заедно, и тъй като ми писна да съм момичето за "една вечер" последния път го попитах, как стоят нещата между нас и К. ми каза че сме само за една вечер/въпреки че се замисли доста преди да го каже/. На всичкото отгоре с тях двамта сме от една компания излизаме заедно на кафета, но с К. нищо не е станало до сега, разбирам поне да и има приятелка или да е имал сериозна връка и за това да не иска да стане нещо ....ама той, не ходи и не е ходил с никоя от ДОООСТА дълго време.Ми мисля че тове е общо взето.
мн ми е трудно искам и единия и другия......
![]()
извинете ме за правописните грешки, бързам,а и пиша нa phonetik![]()
Попитай К. дали иска да има нещо сериозно с теб.Ако не иска тръгни с Г.
Ami..1vo reshi s koi ot dvamata iskahs da budesh 100%
i posle pogovori i s dvamata trqbva da ti e qsno che ako trugnehs s G nqma da moje veche da se zabivahs po kuponite s K Obmisli vsichko mnogo dobre i sama shte otkriesh reshenieto
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ako K iskashe da e s teb a ne taka samo po kuponite za po edn avecher shteshe da ti e kazal dosega spored mene!Ti si reshi s koi iskash da si i se bori za nego,no ne da izberesh ediniq a posle da sajaliavash takache pomisli dobre!a tova za SM ne e goliama precha,ako se razbirate dobre i iskate da ste zaedno na koi mu puka che si po visoka
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Mila,ne se vryzvai na takiva kato K. toi ako iska6e neshto seriozno shteshe da ti se obadi ili da te tyrsi.A shto se otnasq do drugoto mom4e - liubovta nqma granici,no ne pravi gre6kata da pita6 K. dali iska neshto seriozno i ako ne iska da se vyrne6 pri G. Prosto shte iskash vse oshte K. i nqma da se ottyrvesh ot misylta za nego!!!Uspeh.![]()
Mila,ne se vryzvai na takiva kato K. toi ako iska6e neshto seriozno shteshe da ti se obadi ili da te tyrsi.A shto se otnasq do drugoto mom4e - liubovta nqma granici,no ne pravi gre6kata da pita6 K. dali iska neshto seriozno i ako ne iska da se vyrne6 pri G. Prosto shte iskash vse oshte K. i nqma da se ottyrvesh ot misylta za nego!!!Uspeh.![]()
![]()
tolkos me otek4ii ujass
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ми няма смисъл от мнението ти след като не помага!Никой не те кара да четеш темата,така че не се оплаквай!![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя