.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    чидори
    Guest

ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВ? е такоа животно нема!!:)

абе хора,въпросът може да ви се стори малко тъп,ама..
    ..къде според вас свършва приятелството и започва любовта? ..И П-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС-има ли отбратен път от любов към приятелство(според мен НЕ) ? бихте ли могли да сте САМО приятел с бившите си половинки,ако да кажем те са ви зарязали,или пък обратното-ще можете ли вие да ги гледате в о4ите,след като с изневяра сте им забили нож в гърба?
    аз лично не бих могла да бъда приятелка с последното ми гадже(той ме заряза заради др моми4е),просто защото не мисля,че човек на който толкова съм вярвала,а ме е предал,заслужава някакво доверие и 2ри шанс..
    ..вие как смятате?

Guest
    приятелството си е приятелство, то тръгва от нищото, и започва от един топъл поглед и една сладка усмивка. а любовта започва от чувствата - нуждата от обич, от закрила, от щастие...

според мен е почти невъзможно след една пламенна любов и дълбока връзка, да съществува приятелство. а колкото до 2-рия шанс, смятам че всеки има право на грешки и право на прошка!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Аиде на ба, че има.... Ходих с едно момиче.... Скарахме се.... Днес за поредна вечер илизаме заедно и си искаваме страхотно без между нас да има нещо повече отвен приятелство......
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

do sq sas si4kite mi gadjeta si ostanahme mn dobri priqteli nqma nito edin koito kato se vidim da gleda na drugata strana id a se prai 4e ne me vijda sys si4ki se vijdame i se 4uvame po4ti seki den i izlizame i se dyrjat mn priqtelski miii... nz spored men moje lubovta da zavyr6i s priqtelstvo

Супер фен
    Е за такова животно...не знам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    приятелството си е приятелство, то тръгва от нищото, и започва от един топъл поглед и една сладка усмивка. а любовта започва от чувствата - нуждата от обич, от закрила, от щастие...

според мен е почти невъзможно след една пламенна любов и дълбока връзка, да съществува приятелство. а колкото до 2-рия шанс, смятам че всеки има право на грешки и право на прошка!
    подкрепям те =D>
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ехххххх няма такова ЖиВотно ! Е при всеки е различно де . Но аз смятам че след една истинска голяма любов приятелство трудно може да има

Супер фен
    А колко е била истинска тази любов....не е ли малкооо долно,когато след време се разделиш с половинката си,която безумно много си обичал,на която си доверявал всичко и си разчитал...абе вижда ми се ужасяващо тъпо да подминаваш човек,който до вчера си прегръщал и на който до вчера си се кълнял в любов....нали за някакви пламенни любови говорихте всички?! За да се стигне до приятелство след раздяла трябва хората наистина да са имали нужда един от друг,от това да споделят и да са заедно.Чувствата вече ги няма,но ако този човек е бил толкова важен за теб,колкото си твърдял преди това,то би трябвало все още да е такъв....нали не можете без гаджетата си?!Как изведнъж се чувствате свободни и нямате нужда да сте с тях?! На мен не ми се вижда толкова невъзможно....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Priqtelstvoto ponqkoga sv1rshva s lubov,no ne vinagi lubovta sv1rshva s priqtelstvo!
    sluchvalo mi e se e s edno momche da skasame mnogo gadno.Opitahme se da badem priqteli kakto predi,no i na 2mata ni beshe predelno qsno 4e nqma da stane....i taka veche ot dosta vreme ne sme i na zdr.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мев зависи от това напрамимер дали по какъв начин сте се разделили с мир и по взаимно съгласие или някой някого е зарязал и той още го обича.И това"искаш ли да си останем приятели" не винаги може да бъде реалност.Ако сте се обичали страшно много и сте се разделили по някаква причина според мен не може да има приятелство.Чувствата рано или късно може да се възстановят.

чидори
    Guest
    аз лично бях скептично настроена..но ето,че ми се случва..разделих се с човека,когото безумно обичах..поради ред причини и най-вече мрънкане и недомлъвки не се бяхме разбрали и аз бях толкова обидена,че бях решила да скъсам всякакви взаимотношения с въпросния човек..за да не ме боли..за да мога да започна на чисто като замина,а не все да се обръщам назад..само че поговорихме и стигнахме до извода,че и двамата сме си специални един за друг по мн особен начин и че имаме нужда да знаем,че когато 1ният е в беда,другият ще му помогне винаги.мен лично ме е страх от това положение,защото не знам дали любовта ще изчезне и на нейно място ще остане приятелство..не че е лошо,това е най-добрият вариант,ама нз дали го искам..от него специално винаги съм искала и съм получавала само любов,в замяна на моята..нз,може би така е най-добре за сега...
    ...другият извод,до който стигнахме,е че въпреки тези дълбоки чувства,които и 2мата усещаме,може би просто не е настъпил моментът за НАС,може би не ни е още времето..най-добре е,когато човек не знае как да постъпи, да остави нещата просто да се случват и ако те вземат,че не му харесат,да се намеси
    ...това е...любов....

kiss_4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от чидори
    аз лично бях скептично настроена..но ето,че ми се случва..разделих се с човека,когото безумно обичах..поради ред причини и най-вече мрънкане и недомлъвки не се бяхме разбрали и аз бях толкова обидена,че бях решила да скъсам всякакви взаимотношения с въпросния човек..за да не ме боли..за да мога да започна на чисто като замина,а не все да се обръщам назад..само че поговорихме и стигнахме до извода,че и двамата сме си специални един за друг по мн особен начин и че имаме нужда да знаем,че когато 1ният е в беда,другият ще му помогне винаги.мен лично ме е страх от това положение,защото не знам дали любовта ще изчезне и на нейно място ще остане приятелство..не че е лошо,това е най-добрият вариант,ама нз дали го искам..от него специално винаги съм искала и съм получавала само любов,в замяна на моята..нз,може би така е най-добре за сега...
    ...другият извод,до който стигнахме,е че въпреки тези дълбоки чувства,които и 2мата усещаме,може би просто не е настъпил моментът за НАС,може би не ни е още времето..най-добре е,когато човек не знае как да постъпи, да остави нещата просто да се случват и ако те вземат,че не му харесат,да се намеси
    ...това е...любов....

i az i moq biv6iq si mislehme taka......i v na4aloto stava6e,no v kraina smetka mislq 4e e nevazmojno!!!!toi me zrqza zaradi druga...i vseki pat kogato go vidq kolenet emi se raztrepervat i o4ite se nasalzqvat!!!!!mislq 4e e nevazmojno!!i nie si kazvame 4e sme mn specialni edin i za drug i 4e toi iskal da bada do ego kato priqtel za6toto mn me obi4al,no az ne smqtam 4e sam gotova,opiah no ne se polu4ava!!moje bi nqkoi dale4en den,kogato sre6na 4ovek koito da obi4am pove4e ot nego................ahh...KAK ME BOLIIIIIII !!!!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВ? е такоа животно нема!!:)

Цитирай Първоначално написано от чидори
    човек на който толкова съм вярвала,а ме е предал,заслужава някакво доверие и 2ри шанс..
    ..вие как смятате?
    ако наистина си му вярвала и си го обичала..нормално е да дадеш 2ри шанс..било то в приятелството или във връзката
    лично аз винаги си оставам приятелка с бившите...и много ми помагат,както и аз на тях

чидори
    Guest
    бях останала с грешно впечатление..казах ви за недомлъвките и т.н.той не ме е оставил заради друга,а просто защото не ни е времето.и като се замисля е напълно прав.остава ми да се надявам,че нещата между нас ще си останат същите,ако не и по-хубави,независимо дали в близко или далечно бъдеще 'ще се догоним'

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятелството може да завърши с любов,но любовта с приятелство-НИКОГА! Има и 1 песен по въпроса:
    Искаш със теб да останем добри познати -
    как да разбирам това, как да разбирам това?
    Длани, които до болка се стапяха сляти,
    да се здрависват едва, да се здрависват едва.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
    леко да се поздравят, леко да се поздравят.
    Устни, които се пареха, безпощадни,
    дружески да си мълвят, дружески да си мълвят.

Не, ние не можем да бъдем добри познати -
    няма среда в любовта, няма среда в любовта.
    Бяхме най-близки, за туй от сега нататък
    ще сме най-чужди в света,
    ще сме най чужди в света.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
    леко да се поздравят, леко да се поздравят.
    Устни, които се пареха, безпощадни,
    дружески да си мълвят, дружески да си мълвят.

Искаш със теб да останем добри познати -
    как да разбирам това, как да разбирам това?
    Бяхме най-близки, за туй от сега нататък
    ще сме най-чужди в света,
    ще сме най чужди в света.
    Ще сме най-чужди в света.
    нямам какво да добавя повече!

FiRe_LaDy
    Guest
    Do sega sys sichki sam si ostanala v dobri otnusheniq.Izlizame zaedno i si prekarvame super.

pesenta me nakara da se zamislq... mii s edna biv6a sme frends i vse pak ako q vidq s dr gadje 6e otka4a, vypreki, 4e skysahme predi pove4e ot godina.. s poslednata-ne isam da q vijdam to4no za6toto mi razviva6e teoriqta, 4e e vazmojno... dryn dryn

Guest
    koq e tazi pesen,kaji na kogo e [/i]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на Искра Радева и Михаил Белчев-Добри познати.

...

Глупости...никой не може да каже със сигурност как биха се развили нещата след една раздяла,защото всичко зависи от човека,от тези глупави предрасъдаци и чувства.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Голям фен
    Az ne vqrvam na podobni gluposti che sled liubovta nqma priqtelstvo, ot poveche i ot godina sme razdeleni s nai dobriq mi priqtel ako moga taka da go nareka.. da vqrno e , nie nikoga ne sme bili samo priqteli ,nito v chuvstva ,nito v otnosheniq , no chovekyt na koito nai mnogo razchitam i vqrvam e toi, vypreki vsichkite mu greshki i gluposti vyv vryzkata i sled tova, ne go obicham kato myj ili priqtel, obicham go kato chovek...

Guest
    Има един такъв период когато са гледаме криво и няма за кво да говорим ама си оставаме приятели и постепенно сичко са оправя. При мен е така.

ti pa shte kajesh,4e nqma.S purvoto mi gadje... hodih malko vreme,skusahme...i posle toi m istana nai dobriq priqtel,no ve4e ne e...shtoto nqqm priqteli i vse pak moje
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

xqxqxq
    Guest
    ae mom4eta moje da kazvat 4e ne iskat nishto pove4e ot priqtelstvo no tova ne e taka(osven ako mom4eto ne e gei ili si ima seriozna vryzka)
    ot li4en opit znam 4e "priqtestvo" m/u mom4e i momi4e nqma !!!
    v pove4eto slu4ei mom4eto hlytva po momi4eto...i pri mene beshe tui ami mi provyrvq

Адски трудно се получава според мен

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си