- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВ? е такоа животно нема!!:)
Няма такова животно! Не искам да виждам нито един от бившите си, пък камоли да съм приятелка с него!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ami za6to ne vsi4ko e minalo...az primerno sam si otvam pr sas starite si gadjeta..izlizame na kafe 4atim si na plaj hodem..no naistena sled izvestno vreme nemoga vednaja akot skasame i da ostana pr s tqh....za6toto mi e gadno imali sme mn ne6ta a sega smao pr i zatova akot mine vreme ne mi puka hi4...i sii izlizame zaedno
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Ако е момче, към което вече не изпитвам нищо, да...Но с момчето, с което сега ходим и се обичаме, бяхме скъсали един път,казвахме си,че трябва да се разделим,защото много се карахме.Обичахме се много,но просто нещата не вървяха.Аз му казах да си останем поне приятели.И двамата не издържахме един без друг.Уж приятели щяхме да бъдем,но се ревнувахме ужасно много и като си говорехме,просто го усещах как се измъчва да е близо до мен,а да не ходим.Накрая каза,че не може повече така и че между нас не може да има само приятелство.Сдобрихме се.С него специално едва ли бихме могли да бъдем приятели, но с момче,за което не харесвам вече,може.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ElinoR
ima priqtelstvo sled liubov...daje tova e nai shistoto priqtelstvo!!!
тази песен каква е? и от къде мога да я изтегля? мислех, че това е стихотворение някакво... а по темата смятам, че наистина няма приятелство след любовта...ако е било любов....Първоначално написано от krem4et0
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Абе тука пишете, че сте оставали приятели с някои от бившите си гаджета.Но темата не е това, а дали има приятелство след любовта.Ако връзката ви е била сериозна, ако сте се обичали много, ако не сте можели един без друг, то тогава приятелството е абсолютно невъзможно.Когато е имало любов между двама души и в един момент те се разделят то никога не е по взаимно съгласие.Винаги единият е наранен и винаги на единият ще му е страшно гадно.Не може любовта да изчезне едновременно и при двамата.След това да си приятел с този човек е равно на мазохизъм, защото най - ужасният начин да ти липсва някой е той да е точно до теб и да не може да го имаш.Може след това да се поздравявате, да си говорите...но единият винаги ще има някакви дори минимални симпатии към другия и желание да бъде с него.А това вече не е приятелство.
NEVYZMOJNO!!!![]()
Има иМа!!!
samnqvam se da ima![]()
~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~
тва,че ти не си го преживяла...не значи,че няма...аз си имам 2 такива приятелства...особено едното момченце,с което преди 2-3 месец пак бяхме заедно,си останахме като брат и сестра в момент.Той е с друго момиче,но не ме забравя и си излизаме и всеки си знае,че се обичаме като брат и сестра вече.много държим един на друг,даже се разделихме,защото отношенията ни един към друг са много по-ценни като приятели,а другите-се разпадаха.
ами положението наистина е малко сложно и объркано,но например при мен се получи така:започнах да харесвам най-добрият ми приятел и се оказа,че и той ме харесва като нещо повече от приятелка и решихме да опитаме.Бяхме по малко от месец заедно,защото аз реших,че предпочитам неговото истинско приятелство пред любовта му и скъсах с него.Той ме отбягваше известно време,но при първата възможност която имахме да поговорим го направихме и сега отново сме си най-добри приятели и ако на някой му се случи нещо хубаво или лошо отива веднага при другия и споделя. Поне за мен винаги е бие по-важно с момчето с което излизам да сме в приятелски отношения и дори след като скъсаме се постараваме да си ги възтановим,ако в някой етап са се изгубили.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Spored men zavisi ot horata,ot haraktera i na dvete strani i ot obstoqtelstvata okolo tqhnite otno6eniq.
разбира се,че е хубаво да останеш приятел с бивше гадже..само че аз не говоря за това..аз говоря за приятелство след ЛЮБОВ,а не след увлечение..когато обичаш някого,поне според мен,не може да сте приятели,ако не сте заедно,просто защото гледаш на този човек с други очи,мислиш си за други работи като се видите..абе аз мисля,че е невъзможно,щом има желание за нещо повече от приятелство..такова чувство не може дасе подтиска дълго,рано или късно избива и ситуацията се утежнява неимоверно...
Първо зависи многог от начина по който сте се разделили, какви са били отношенията ви и колко време е проължила връзката ви! Може би чак добро приятелство НЕ, но повечето под фразата "нека останем просто приятели" разбират да си останете в добро отношения като добри познати, а не да се псувате като се разминете по улицата. Ако сте ходили много време с твоето момче разбира се приятелство не може да има веднага, но след време като отминат чувствата....Имам познати, които след връзка си остават доста добри приятели! Но все пак нали знаете поговорката....Едно приятелство много често може да завърши с любов, но една любов с приятелство - рядко! \/
Със вси4ките ми бивши сме в добри отношения-поздравяваме се,сменяме някоя и друга приказка,4атим от време на време,но не бих казала,4е сме приятели и не смятам,4е може да бъдем такива...по-скоро сме си добри стари познати![]()
според мен,90% от връзките,започват първо с приятелство..това е страшно важно,защото така чувстваш човека до себе си по-близък,имаш му доверие...
а след любовта,ами да може да съществуват някакви приятелски отношения,но в никакъв случай няма да е същото както е било преди...ако раздялата не е била заради изневяра или някакво предателство,мисля че могат да се запазят добрите отношения..но нищо повече..
защото в повечето случаи момичето или момчето остават влюбени в приятеля/ката си (вече бивш/a)и е трудно..![]()
f@nt@zi@
Според мене има,когато хората са скъсали без причина,или пък ако още се харесват има приятелство след любов...И все пак някои просто са точни хора и си остават френдове!Първоначално написано от чидори
Приятелството свършва по прекалените срещи и близостта!От там вече започва любовта!
Е след изневяра определено няма да има приятелство...Макар , че едно момче ми беше изневерило и си останахме френдове,ама след няколко месеца окончателно се скарахме...
Всичко е възможно. Аз примерно съм приятелка с първата си любов, която ме заряза преди година. Не се виждаме често, не излизаме, но започнахме да си споделяме и да си говорим за доброто старо време и да си призная ми е много приятно, че човек, който знае целия ми живот все още ми има доверие. Така, че скъпа всичко си зависи от човека.![]()
Мне!Много ми се иска след любовта да си останем приятели ама не става!Но след приятелството любов може да има!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
според мен приятелството си е приятелство, а любовта е любов и не е мн добре да се срещат![]()
![]()
spored men e nevuzmojno..imalo li e lubov,ne moje da ima ni6to drugo,ako tq prosto ne izchezne ednovremenno i pri dvamata..ako vse o6te ima chuvstva ot 1ta ili ot 2te strani i obstoqtelstvata ne pozvolqvat razvitie na vruzka,to togava e o6te po-trudno i tezi hora ne mogat da budat pove4e ot poznati.