.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Няма такова животно! Не искам да виждам нито един от бившите си, пък камоли да съм приятелка с него!
    HardC0re and BDSM forever

ami za6to ne vsi4ko e minalo...az primerno sam si otvam pr sas starite si gadjeta..izlizame na kafe 4atim si na plaj hodem..no naistena sled izvestno vreme nemoga vednaja akot skasame i da ostana pr s tqh....za6toto mi e gadno imali sme mn ne6ta a sega smao pr i zatova akot mine vreme ne mi puka hi4...i sii izlizame zaedno
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако е момче, към което вече не изпитвам нищо, да...Но с момчето, с което сега ходим и се обичаме, бяхме скъсали един път,казвахме си,че трябва да се разделим,защото много се карахме.Обичахме се много,но просто нещата не вървяха.Аз му казах да си останем поне приятели.И двамата не издържахме един без друг.Уж приятели щяхме да бъдем,но се ревнувахме ужасно много и като си говорехме,просто го усещах как се измъчва да е близо до мен,а да не ходим.Накрая каза,че не може повече така и че между нас не може да има само приятелство.Сдобрихме се.С него специално едва ли бихме могли да бъдем приятели, но с момче,за което не харесвам вече,може.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ElinoR
    Глупости...никой не може да каже със сигурност как биха се развили нещата след една раздяла,защото всичко зависи от човека,от тези глупави предрасъдаци и чувства.
    =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ima priqtelstvo sled liubov...daje tova e nai shistoto priqtelstvo!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Приятелството може да завърши с любов,но любовта с приятелство-НИКОГА! Има и 1 песен по въпроса:
    Искаш със теб да останем добри познати -
    как да разбирам това, как да разбирам това?
    Длани, които до болка се стапяха сляти,
    да се здрависват едва, да се здрависват едва.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
    леко да се поздравят, леко да се поздравят.
    Устни, които се пареха, безпощадни,
    дружески да си мълвят, дружески да си мълвят.

Не, ние не можем да бъдем добри познати -
    няма среда в любовта, няма среда в любовта.
    Бяхме най-близки, за туй от сега нататък
    ще сме най-чужди в света,
    ще сме най чужди в света.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
    леко да се поздравят, леко да се поздравят.
    Устни, които се пареха, безпощадни,
    дружески да си мълвят, дружески да си мълвят.

Искаш със теб да останем добри познати -
    как да разбирам това, как да разбирам това?
    Бяхме най-близки, за туй от сега нататък
    ще сме най-чужди в света,
    ще сме най чужди в света.
    Ще сме най-чужди в света.
    нямам какво да добавя повече!
    тази песен каква е? и от къде мога да я изтегля? мислех, че това е стихотворение някакво... а по темата смятам, че наистина няма приятелство след любовта...ако е било любов....
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Двама приятели могат да станат любовници , но обратният път е невъзможен . Говорим за приятелство , а не за това дали се поздравявате след раздяла или не.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Абе тука пишете, че сте оставали приятели с някои от бившите си гаджета.Но темата не е това, а дали има приятелство след любовта.Ако връзката ви е била сериозна, ако сте се обичали много, ако не сте можели един без друг, то тогава приятелството е абсолютно невъзможно.Когато е имало любов между двама души и в един момент те се разделят то никога не е по взаимно съгласие.Винаги единият е наранен и винаги на единият ще му е страшно гадно.Не може любовта да изчезне едновременно и при двамата.След това да си приятел с този човек е равно на мазохизъм, защото най - ужасният начин да ти липсва някой е той да е точно до теб и да не може да го имаш.Може след това да се поздравявате, да си говорите...но единият винаги ще има някакви дори минимални симпатии към другия и желание да бъде с него.А това вече не е приятелство.

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Guest
    NEVYZMOJNO!!!

Голям фен
    Град
    софия
    Има иМа!!!

Град
    V Ed!n SoF!!sK! KvArTaL:)
    samnqvam se da ima
    ~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~

В много рядки случеи има, но всичко зависи от двойката....
    Има два типа хора, тези които ме харесват и тези които може да си гледат работата.....

Супер фен
    Град
    София
    тва,че ти не си го преживяла...не значи,че няма...аз си имам 2 такива приятелства...особено едното момченце,с което преди 2-3 месец пак бяхме заедно,си останахме като брат и сестра в момент.Той е с друго момиче,но не ме забравя и си излизаме и всеки си знае,че се обичаме като брат и сестра вече.много държим един на друг,даже се разделихме,защото отношенията ни един към друг са много по-ценни като приятели,а другите-се разпадаха.

ами положението наистина е малко сложно и объркано,но например при мен се получи така:започнах да харесвам най-добрият ми приятел и се оказа,че и той ме харесва като нещо повече от приятелка и решихме да опитаме.Бяхме по малко от месец заедно,защото аз реших,че предпочитам неговото истинско приятелство пред любовта му и скъсах с него.Той ме отбягваше известно време,но при първата възможност която имахме да поговорим го направихме и сега отново сме си най-добри приятели и ако на някой му се случи нещо хубаво или лошо отива веднага при другия и споделя. Поне за мен винаги е бие по-важно с момчето с което излизам да сме в приятелски отношения и дори след като скъсаме се постараваме да си ги възтановим,ако в някой етап са се изгубили.
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

Spored men zavisi ot horata,ot haraktera i na dvete strani i ot obstoqtelstvata okolo tqhnite otno6eniq.

чидори
    Guest
    разбира се,че е хубаво да останеш приятел с бивше гадже..само че аз не говоря за това..аз говоря за приятелство след ЛЮБОВ,а не след увлечение..когато обичаш някого,поне според мен,не може да сте приятели,ако не сте заедно,просто защото гледаш на този човек с други очи,мислиш си за други работи като се видите..абе аз мисля,че е невъзможно,щом има желание за нещо повече от приятелство..такова чувство не може дасе подтиска дълго,рано или късно избива и ситуацията се утежнява неимоверно...

Guest
    Първо зависи многог от начина по който сте се разделили, какви са били отношенията ви и колко време е проължила връзката ви! Може би чак добро приятелство НЕ, но повечето под фразата "нека останем просто приятели" разбират да си останете в добро отношения като добри познати, а не да се псувате като се разминете по улицата. Ако сте ходили много време с твоето момче разбира се приятелство не може да има веднага, но след време като отминат чувствата....Имам познати, които след връзка си остават доста добри приятели! Но все пак нали знаете поговорката....Едно приятелство много често може да завърши с любов, но една любов с приятелство - рядко! \/

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Със вси4ките ми бивши сме в добри отношения-поздравяваме се,сменяме някоя и друга приказка,4атим от време на време,но не бих казала,4е сме приятели и не смятам,4е може да бъдем такива...по-скоро сме си добри стари познати

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    според мен,90% от връзките,започват първо с приятелство..това е страшно важно,защото така чувстваш човека до себе си по-близък,имаш му доверие...

а след любовта,ами да може да съществуват някакви приятелски отношения,но в никакъв случай няма да е същото както е било преди...ако раздялата не е била заради изневяра или някакво предателство,мисля че могат да се запазят добрите отношения..но нищо повече..
    защото в повечето случаи момичето или момчето остават влюбени в приятеля/ката си (вече бивш/a)и е трудно..
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Много ясно че има тва па да не сте приятели е много тъпооо ебахти до вчера да сте били толко близки и после хоп айде и едно здрасти да си не каате се едно се не познавате тва е много глупаво много ясно че има приятелство между бивши

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен

Re: ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВ? е такоа животно нема!!:)

Цитирай Първоначално написано от чидори
    абе хора,въпросът може да ви се стори малко тъп,ама..
    ..къде според вас свършва приятелството и започва любовта? ..И П-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС-има ли отбратен път от любов към приятелство(според мен НЕ) ? бихте ли могли да сте САМО приятел с бившите си половинки,ако да кажем те са ви зарязали,или пък обратното-ще можете ли вие да ги гледате в о4ите,след като с изневяра сте им забили нож в гърба?
    аз лично не бих могла да бъда приятелка с последното ми гадже(той ме заряза заради др моми4е),просто защото не мисля,че човек на който толкова съм вярвала,а ме е предал,заслужава някакво доверие и 2ри шанс..
    ..вие как смятате?
    Според мене има,когато хората са скъсали без причина,или пък ако още се харесват има приятелство след любов...И все пак някои просто са точни хора и си остават френдове!

Приятелството свършва по прекалените срещи и близостта!От там вече започва любовта!

Е след изневяра определено няма да има приятелство...Макар , че едно момче ми беше изневерило и си останахме френдове,ама след няколко месеца окончателно се скарахме...

Guest
    Всичко е възможно. Аз примерно съм приятелка с първата си любов, която ме заряза преди година. Не се виждаме често, не излизаме, но започнахме да си споделяме и да си говорим за доброто старо време и да си призная ми е много приятно, че човек, който знае целия ми живот все още ми има доверие. Така, че скъпа всичко си зависи от човека.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Мне!Много ми се иска след любовта да си останем приятели ама не става!Но след приятелството любов може да има!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    според мен приятелството си е приятелство, а любовта е любов и не е мн добре да се срещат

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

contessa
    Guest
    spored men e nevuzmojno..imalo li e lubov,ne moje da ima ni6to drugo,ako tq prosto ne izchezne ednovremenno i pri dvamata..ako vse o6te ima chuvstva ot 1ta ili ot 2te strani i obstoqtelstvata ne pozvolqvat razvitie na vruzka,to togava e o6te po-trudno i tezi hora ne mogat da budat pove4e ot poznati.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си