- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВ? е такоа животно нема!!:)
начи.......първо че приятелство след любов има
второ любовта започва,когато осъзнаеш че дадения човек не просто е печен за теб,не просто му имаш доверие а те привлича..
аз скоро започнах да гледам едно момче по др начин....и съм сигурна в думите си
friendship ---------> love![]()
![]()
love >--<-<-<-<-<-<-<-<-friendship![]()
![]()
![]()
nqma nachin spored men![]()
![]()
Аз мисля че не може любовта да прерасне в приятелство,обратното да ама така не.Някои каза че всеки заслужава втори шанс да така е аз лично с едно бивше гадже аз го зарязах но продалжаваме да излизаме в компания на по кафе но нищо повече,но не мога да кажа че сме приятели,а с бившето ми гадже той скъса с мен не заради друга поради други обстоятелства но не сме приятели дории на кафе не ходим прекъснахме отношения и за мен е по добре,аз смятам че няма такова животно приятелство след любов![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
obi4am mnogo edno momi4e,ludo vliuben sym v neq,hodihme predi dosta vreme,skysa me,molih q da ostanem priqteli,prodyljihme da si izlizame i t.n. ... oba4e az prodyljavah da si q obi4am i da iskam ne6to pove4e,stradah...i to mnogo!Na nqkolko pyti se my4ih da spra da q vijdam no ne se polu4ava6e!Eto sega opitvam za poreden pyt...prosto i kazah - obi4am q mnogo,tq dyrji mnogo na men kato na priqtel,no az nemoga da prodyljavam da se vijdam s neq,za6toto me boli adski mnogo ... i kato ne q vijdam 6te me boli...no 6te mine!I vypreki vsi4ko tq pak obvinqva men 4e edin vid predavam priqtelstvoto ni i 4e ne dyrja na neq
mn si zavisi dokolko darji6 na nego kakva vrazka ste imali i kolko dobri fr ste bili!no az li4no bqh gadje s nai-dobriq mi fr i posle si ostanahme pak no tova se sly4va mn mn mn rqdko mojebi za6toto vinagi samy4yvstvieto na ediniq e ppo-golqmo !no ako darji6 na nego kato na fr za6to pak ne
Az Sum tipi4en SLu4ai za tekova JivotnoПървоначално написано от Eleonora
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
то си зависи от хората...аз попринцип съм супер дружелюбен и приятелски настроен човек и винаги съм искала да поддържам някаква връзка с бившите си приятели...само последния не ща и да го чувам!та както казах,зависи от хората и от обстоятелствата около раздялата.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...