.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Felacio!

Супер фен

Felacio!

Izvinete za t1piq v1pros (za nqkoi ot vas moje bi),no iskam da vi popitam kakvo ozna4ava felacio?Blagodarq Vi predvaritelno!

Guest
    svirka.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    свирка
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен

Felacio!

Ay mersi mnogo

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Можеше и по-изчерпателно, но явно е станало ясно. Мисля че темате е изчерпана и вече може да лопва мандалото

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    свирка
    локнете темата вече
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

малееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еее
    моля ви, хора които пускате такива теми, четете литература, осведомете се за основните неща и после пишете! плс! на ръба на нервен срив съм от такива въпроси!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GothicGirl
    моля ви, хора които пускате такива теми, четете литература, осведомете се за основните неща и после пишете! плс! на ръба на нервен срив съм от такива въпроси!
    Тогава защо пишеш?Като не ти оттърва не пиши!Човекът има право да знае и на правилното място пита какъв е проблема?

Супер фен
    I sega iskam da pitam ne6to drugo ako pravq svirka na priqtelq mi i toi sv1r6i v ustata mi i gl1tna vsi4kata sperma moje li da zabremeneq?Ne s1m probvala do sega ama mislq za drugiq p1t

Мега фен
    Да - хранопроводът ти води точно до матката.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    I sega iskam da pitam ne6to drugo ako pravq svirka na priqtelq mi i toi sv1r6i v ustata mi i gl1tna vsi4kata sperma moje li da zabremeneq?Ne s1m probvala do sega ama mislq za drugiq p1t

Бъди спокойна няма ама абсолютно никаква опасност да забременееш, но не мислиш ли, че за да тръгнеш да правиш свирки трябва да знаеш поне основните неща за секса !?

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^

Бъди спокойна няма ама абсолютно никаква опасност да забременееш, но не мислиш ли, че за да тръгнеш да правиш свирки трябва да знаеш поне основните неща за секса !?
    Нее няма такива неща давай право напред!До сега питаше кво е свирка ся чак ще гълташ \/

Супер фен
    Az s1m pravila 1000 p1ti svirki na priqtelq si be.. Prosto si mu vikam svirka ili duhane Ama tva felacio iskilifer4eno zvu4i i neznaeh,4e i to e svirka Ama ot g1ltaneto mom4eto v1zbujda li se o6te pove4e i haresva li mu?

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    a be ti na kolko si ? xaxa pravi svirka na6ta no ina4e ne znae kak se nari4a bravo bravo, produljavai, tova e putqt kum uspeha
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    hahaha ei mnogo golqm maitap ste be hora Mnogo obi4kam da se maitapq taka veseli4ko!Ay napravo mi opravqte nastroenieto.... \/ \/ \/ \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Тогава защо пишеш?Като не ти оттърва не пиши!Човекът има право да знае и на правилното място пита какъв е проблема?

бла бла бла

Супер фен
    Ne se pravete sq na 2,2 i 200 ami mi kajete na mom4eto hubavo li mu e momi4eto kato g1lta ili mu stava gadno a?Kajete miiiiii

Мега фен
    На мен ми става хубаво.

Фен
    Град
    Пловдив
    hahaha ei mnogo golqm maitap ste be hora Mnogo obi4kam da se maitapq taka veseli4ko!Ay napravo mi opravqte nastroenieto.... \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Хехехе много бързо порастна бе па и 1000 свирки си правила ти си номер 1

Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

A na bas 4e ne nie sme maitap.Ti nqma6 osnovni ponqtiq kamo li da se maitapi6 s nas.A ako e maitap(v koeto se samnqvam)ne si originalna 6toto ot takova nevejestvo naistina stavat gafove

P.S. A i mejdu drugoto vnimavai drugiqt pat ako ti svar6i v uxoto da ne zabremenee6 za6toto ima golqma veroqtnost.
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Ай кажи ся честно имаш ли навършени 13/14г. ... може би и хойт по детски дискотеки -> вероятно там си направила ХИЛЯДИТЕ свирки \/

Guest
    a we vie deca verno ste mn neobrazovani,elementarni ne6ta i ponqtiq ne znaete,a ste tragnali seks da mi pravite....malkoto_sladur4e na tebe ti predlagam parvo da zavar6i6 pone 7-i klas i togava da po4ne6 sas sexa.....a tva za hiliadite svirki vaob6te ne mi obqsniavai 6toto silno se samniavam

Голям фен
    ми занеси си нервите другаде и там ги сривай...))
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Ama az ne iskam da qdosvam i da se zaqjdam s nikoi Sega mi e mnogo gadno,4e taka reagirahte...izvinqvaite ako s1m vi iznervila ama naistina neznam nqkoi ne6ta i iskah da popitam vas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си