.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Verno li beeeeeeee
    Guest

Verno li 2 pac e mytav?

O6te umrel 1996 godina i taq pesen california love ne e li novi4ka ot 3 godini 4e i 2 ili 1 nz ???

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не не е мъртъв. Кралят е ЖИВ.
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    e kak razbrahte 4e e jiv az razbrah 4e e myrtav are malko poobqsnete mi dee ama taka kato za prost 4ovek 6toto ne sym mn umna

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    ХАХахАХХАхХАхАхХАХАхАХХхА хАХХАхАХХАхАХАХХА
    Аз убих Тупак.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Аз убих Тупак.
    Не е вярно. Аз го убих, но той се върна от мъртвите и отново е жив.

Град
    plovdiv
    Ти откри Америка

Голям фен
    Град
    Compton
    божеееее лелееее как няя да знайш че 2pac е мъртав (за жялост) чи той е един от най-великите рапъри бе

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    DEAD
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Аз убих Тупак.
    бравооо най-великия рапър на всички времена е най-подходящата тема за ебавка..
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Хаха стига сте обърквали момичето 2 pac наистина е мъртъв...за жалост.Бил е прострелян през 1996 година и тогава е починал.Извършителят не е известен,но между заподозряните бил Пъф Деди и...ъъъ още някой си ама не му запомних името А що се отнася до песента нещо си се объркала.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Аз убих Тупак.
    Пфхах велик. Кой го каза? И с какво е виликс това, че са го гръмнали ли? А дори и да беше велик какво да не е божество, че не може да се абаваме с него. Вкрайна сметка това е просто един вече човек.

Аз убих Тупак.
    Да...И аз мисля че е гадно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Heili
    Ти откри Америка
    Ха ха ти май верно сега откри Америка

Аз убих Тупак.
    Пфхах велик. Кой го каза? И с какво е виликс това, че са го гръмнали ли? А дори и да беше велик какво да не е божество, че не може да се абаваме с него. Вкрайна сметка това е просто един вече човек.
    Не 2пак не е божество,но точно за това,че са го "гръмнали" (убили) не трябва да се ебавате с него.Така все едно наскърбявате самия него.Аз не съм му от най-големите фенове,но е супер гадно.Що не се поставите на негово място и да се замислите,а после да говорите ?!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Варна
    Да се поставя на неговот място ?!? Та той е една отрепка. Продавал наркотици, осъден е за опит за изнанасилване и е правил какви ли още не неща. Нещата, които е правил той са далеч, далеч по-гадни от това, че съм си направил майтап с него.

Да се поставя на неговот място ?!? Та той е една отрепка. Продавал наркотици, осъден е за опит за изнанасилване и е правил какви ли още не неща. Нещата, които е правил той са далеч, далеч по-гадни от това, че съм си направил майтап с него.
    Това е вярно,но замислял ли си се защо го е правил ?Да живееш в гетото не е много лесно.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Варна
    Да, ама опитът за изнасилване и много други неща ги е направил много след като е излязъл от гетото. А и изнасилването защо се оправдава с живота в гетото, че нещо не загрявам.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Да, ама опитът за изнасилване и много други неща ги е направил много след като е излязъл от гетото. А и изнасилването защо се оправдава с живота в гетото, че нещо не загрявам.
    не бъркаи понятията, тук не говорим за стоиностен 4овек, а за стоиностен рап-изпълнител и ако познавате твор4еството му достатъ4но добре никога не бихте отри4али безспорния му талант и призвание да бъде рапър. Може да не е ставал за ни6то друго примерно, но е уцелил какво трябва да прави в краткия си но незабравим за феновете живот.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Хахахахах,ааайде пак...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Не мога да съм сигурна,но според мен 2pac е мъртъв и някой просто после е казал,че е жив за да е още на върха,а не да го забравят!Незнам дали е така,просто предполагам!

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Значи Тупак наистина е най-великия рапър.. наистина е убит през 1996 година а тази песен не е от 3 години както казваш нещо си в грешка
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    murtuv e ... no e jiv v sarcata ni !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно ясно че е жив човека иалбуми вади loyal to tha game ...по жив е от сякога даже ....
    а иначе кал лоф ....е нова няма и година ...на скоро излезна .... браво браво още не е излезнала и вие вече сте я слушали напрауу !!!!!
    баси простотията !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ще бъдеш малко по-информиран, ако си направиш труда да изгледаш филма за него! Много неща ще научиш и може би ще си промениш мнението ( за някои неща , щото за някои си прав ) И определено не е отрепка!Има много смислени песни!
    Не съм чела отговрите по-натам...Но Тупак за съжаление е мъртъв...((
    Песните, които излизат след смъртта му са от неиздадените му албуми...Ама не знам кой точно ги издава...Важното е, че има песни, дето много радват
    Baby, don`t cry!You`ve got to keep your head up!Even when the road is hard never give up! -това много често ми се налага да си го казвам и честно казано помага!Мноо умни неща е казал човека, а има такива дето го обиждат...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Град
    Варна
    не бъркаи понятията, тук не говорим за стоиностен 4овек, а за стоиностен рап-изпълнител и ако познавате твор4еството му достатъ4но добре никога не бихте отри4али безспорния му талант и призвание да бъде рапър. Може да не е ставал за ни6то друго примерно, но е уцелил какво трябва да прави в краткия си но незабравим за феновете живот.
    Пфхах. Велик е с това, че са го гръмнали. Иначе щеше ли да е 7-8 пъти по-продаван след смъртта си отколкото приживе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си