.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Normalno li e ???

mhmmm
    Guest

Normalno li e ???

ta zna4i problema beshe takyf... s averkata mi koqto e po-golqma ot mene reshihme da pravim sex i nali po4nahme nii si4ko ok no izvednyj onq padna , nemoa da razbera zashto taka , na mene mi e beshe za pyrvi pyt a na neq - ne .... i nemoa da razbera zashto padna onui kopele....
    bax maaamu naprao sa izlojih , a po princip nqmam problemi s erekciqta daje mnogo 4esto mi stava kogato ne trqbva... tva normalno li e , kato se ima vpredvid 4e mi beshe za pyrvi pyt...????

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    това вече трябва в подписа си да го сложа... пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД.
    така... по темата... да, според мен е нормално. сдухал си се, така де, той се е сдухал няма страшно.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен
    Град
    Майна town
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    така... по темата... да, според мен е нормално. сдухал си се, така де, той се е сдухал няма страшно.
    бате no offense обаче дума като пдедвид в българския книжовен език не съществува.Иначе си прав

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Умнияя
    Guest

Re: Normalno li e ???

Цитирай Първоначално написано от mhmmm
    ta zna4i problema beshe takyf... s averkata mi koqto e po-golqma ot mene reshihme da pravim sex i nali po4nahme nii si4ko ok no izvednyj onq padna , nemoa da razbera zashto taka , na mene mi e beshe za pyrvi pyt a na neq - ne .... i nemoa da razbera zashto padna onui kopele....
    bax maaamu naprao sa izlojih , a po princip nqmam problemi s erekciqta daje mnogo 4esto mi stava kogato ne trqbva... tva normalno li e , kato se ima vpredvid 4e mi beshe za pyrvi pyt...????
    ТИя са глупаци НО КОМЕНТ
    Ае претиснил си са. Ня та посъветвам да ползваш алкохол щото тогава не ти е много до секс а до легло дет да са фърлиш и да са наспиш.
    Представяй си друга че ти лиже и такиа. Накарай приятелката ти да ти помогне с уста с крак с ръъъка ;

КЪДЕ СТЕ ПРИМОРСКОООООООО????

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ae ob6to zeto nz kak nai dobre da se podhodi v takav slu4ai
    za 6tastie do sega ne mi se e slu4valo takova ne6to ama tova sega nqma zna4enie

prepora4vam ti da pogovori6 malko s neq po toq vapros i da e navii6 da ti dade 2ri 6ans...toku vij stane raotata
    ae uspeh

a be bratle nqma stra6no tva e ne6to normalno nqma ot kvo da se pritesnqva6 i na men mi se e slu4valo. imai go za koz tq i drugiq pat 6te si kaje toi pak nqma da stane i kato stane i q lepne6 po 4eloto mn 6te se izkefi aide kasmet

naprao i go uvii okolo vrata ako ti stane..

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    бате no offense обаче дума като пдедвид в българския книжовен език не съществува.Иначе си прав
    първо, бате, не съм от мъжки пол, а съм момиче. и второ - не ми ги обяснявай на мене тия дали я има тая дума или не. има я. граматически правилно е да се каже ПРЕДВИД. така че, no offense, ама бъркаш, злате
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си