- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vabuda ot zelen4uk
ami taka moje da zvuchi neobiknovenno no pri vida na zelenchuci se podmokrqm ,prqko kazano,no samo ot zelnchuci,primerno ako vidq krastavica reagiram mignovenno i zunata na gurdite mi se vtvurdqvat,no pri vida na banan nishto,tui kato e plod,kogato sum vazbudena stavam mnogo losha,zatva mi se nalaga da izbqgvam da qm salata s nashte na vecherq,tui kato moje da poludeq neshto i da napravq losho vpechatlenie na bashta mi,puk znam vzeme i to ida se vazbudi ..
no kajete tva nqkva bolest li e ili nqkakvo vtalpqvane prosto?
Тя си "пада" по зеленчуци бе.Първоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
А сега сериозно...ако въобще въпросът е сериозен. Бих ти препоръчал да поговориш на всяка цена с психолог. Това...състояние...може да е причинено от много фактори, трябва да се открие причината с подходящите методи и да се лекуваш отново с подходящите методи. Успех!
Ако си мастурбирала със краставица не е чудно защо те възбужда![]()
Emi nz idi na na profisionalist da ti kaje kakvo ti ima :}}
Консултирай се с лекар!![]()
wowww ne priparvai do zelen4ukova gradina i ne hodi do plod zelen4uka 4e 6e poludee6ne be bazikam se ama nai dobre idi pri lekar
ami da,smqtam che psihicheski sum nestabilna,no nepremenno trqbva da otida na psiholog,tui kato v puberteta e opasno ako krivnesh psihologicheski.
blagodarq vi za preporukite.
Za vsichko bqh chuvala,no za tova nei to nikak ne e smeshno .. kak ot zelenchuci be devoike
olele.. naistina imash problem ... no ne se znae kakuv e.. nishto lichno ne iskam da te zasegna neshto no neznam vsichko opira do psihikata izglejda tvoita se vliae ot krastavici i domati .. kofti rabota.. no spoko .. sigurna sum che ima i po kritichni sluchai ot tfoq..
puk i .. ... ne nqmam kvo da kaja
![]()
![]()
![]()
![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Ne bih kazal,4e namiram ne6to v1zbujda6to v nqkoi zelen4uk ili plod,no vse pak s1m mom4e!Pomoli toq deto 6te te otvori da go napravi s krastavica da te otvori de) vmesto s pr1st.Ako ti haresa ve4e predi da go pravite mini pokrai plod-zelen4uka,ako ti mine p1k 6te si 6tastliva!No ne mislq 4e ne6to ne ti e v red-az da kajem se v1zbujdam mnogo kato se celuvame s gadjeto mi!
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
да ти кажа сестро :P наистина ти треа психиатър или както казват си4ки някой да те из4ука тва е ре6ението![]()
аз пък съм чувала за момче, което се възбужда от мивки и за момиче, което пък, от своя страна се възбужда от бутилки, но само от Sprite.![]()
![]()
за тебе... вече на знам... по-тежък случай си, щото пък от храна... и то зеленчуци.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
дечко... едно е да се възбуждаш от целувки, друго е от...Първоначално написано от Verliebter^Junge
![]()
![]()
зеленчуци...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Тая тема е от 2004, отде я изкопа.
mila,ti mai si opitvala neshto s krastavicata,shtom se vyzbujdash samo kato q vidi6ne iskam da te obijdam v nikakyv slu4ei,mislq 4e v momenta te biqt hormonite.Shte ti mine spokoino!!!
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш не ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
Много яка тема.![]()
11 tochka deaktiven profil.
IDI NA LEKAR AMAI AZ NZ NA KAKUV NAI VEROQTNO 6TE TI KAJE ILI 4E SI PSIHI4ESKI NESTABILNA ILI DA TE OGRANI4I NA PLODOVA DIETAAMA TVOQTA ''BOLEST''SI IMA I DOBRI STRANI KATO TI SE PREE'''' OTIVA6 V ZELEN4UKOVIQ PRI KRASTAVICITE TOKU VIJ PRODAVA4A I TOI SE VKLU4IL
![]()
![]()
Абе ти можеш да почнеш и от вида на брат ти да се възбуждаш.... ХахахААААХАХХАхаХ иди на психолог бе???? Мале кфи простотии....Първоначално написано от malkata_kovarna
Мене лично много ме възбужда прабаби яко е секси на 89 години.....![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ще ти препоръчам като специалист да отидеш на село и да си спретнеш една хубава зеленчукова граДинка с мноооооооого дългииииииии краставициииииии![]()
![]()
![]()
naprei si naprao shopska
ООООО ДААААА искам да си наръгаш скилидки чесън във вагината оооооодааааа каква възбуда ооооодаааааа![]()
![]()
![]()
и после семките на люто чушле оооо дааааааааа![]()
![]()
възбудаааааааа ооооооооо оооо о о о о оооооооооо Как влажната краставица оставя семето си в тееееееб ооооо дааааа дададададаад
СМЕХ ПОД МАСАТА СЪМ!!!!
zabelejete samo hronologiqta na otgovorite...
purvo e pisano prez 2004
posle nqkoi e pisal prez 2005
i sega tuka nqkakvi pishat prez 2006
hackeri...
Много опасна болест е това... нарича се ТЪПОТИЯ!Първоначално написано от malkata_kovarna
Съжалявам, обаче не се сдържах...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.