.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

filmi s Hilary Duff

Iskam da si izteglq novi filmcheta i poneje Hilary Duff mi e edna ot liubimite aktrisi vi mole da mi kajete filmcheta s neq kato izkliu4im "Prikazka za pepelqshka" i "Deca na kilogram" pls kazvaite koito znaete ako moje s angliiskite imena a vpro4em ako znaete i nqkoi dr teen film4eta moje i tqh da kajete [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< TNX predvaritelnp
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Повече от фен
    Знам едно Raise Your Voice - Извиси глас
    На мене много ми хареса
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

a zaminava li ti se da kaje6 gore dolu za kakvo se razkazva
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Повече от фен
    Тери Флетчер е момиче от малко градче с глас на звезда от световна класа. Когато лична трагедия прекъсва нейният спокоен и сигурен живот, тя не се подчинява на своя баща и тайно променя плановете си за лятото, като решава да го прекара в Арт Академията за млади таланти на Лос Анджелис. Училището носи толкова много предизвикателства за Тери, която отчаяно търси себе си, като част от тази силно оспорвана и конкурираща се среда в един малко плашещ и смущаващ “нов за нея” град. След първоначалното затруднение и проблемите, с които се сблъсква в това ново обкръжение, на Тери се удава възможност да помогне на някои от новите си приятели, един симпатичен и амбициозен учител и първата любов която завладява сърцето й.
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Повече от фен
    Участват: Hilary Duff
    Oliver James
    David Keith
    Dana Davis
    Johnny K. Lewis
    Rita Wilson
    Lauren C. Mayhew
    Kat Dennings
    Jason Ritter
    Rebecca De Mornay
    John Corbett

zvuchi super kato go gledam shte ti kaja dali mi e haresalo shte pisha pak v tazi tema mersi mn

Повече от фен
    Моля,заповядай отново,

pa4o89
    Guest
    CHEAPER BY THE DOZEN 2 (2005)
    Cinderella Story, A (2004)
    Raise Your Voice (2004)
    Lizzie McGuire Movie, The (2003)
    Agent Cody Banks (2003)
    The Lizzie McGuire Movie (2003)
    Cheaper by the Dozen (2003)
    Cadet Kelly (2002)
    "Lizzie McGuire" (2001)
    Soul Collector, The (1999)
    Casper Meets Wendy (199
    True Women (1997)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Lizzie McGuire Movie, The (2003)

Тоя филм е много як, гледала съм го няколко пъти.
    Главната героиня се казва Лизи Макгуайър.Историята е свързана с екскурзията й.Организирана е от училището.Тя харесва музиката и иска да стане певица.Там среща един известен певец,оказва се,че неговата дуетна половинка е копие на Лизи.Много си приличат.Той й предлага да я замести на едно награждаване Абе много е интересен филма
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Agent Cody Banks -Със Хилари Дъф и Франки Мюниц

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от mimZzZ
    zvuchi super kato go gledam shte ti kaja dali mi e haresalo shte pisha pak v tazi tema mersi mn
    oOo да определено го гледай този филм...много е добър а преди да го гледаш си изтегли главната песен от филма Hilary Duff-someone`s watching over me
    просто е ...

sc0ld_g1rl{}
    Guest

HILARY DUFF is the best{}{{{}{}

HILARY DUFF e nai qkata aktrisa na sveta kakto i pevica..gledala sam si4kite i filmi i sam slu6ala si4kite i pesni i e neveroqtna !!!!!!!!!!!!:}}}}}{}{}{}{}}{

Hilari Duff е мноо голяма сладурана Приказка за пепеляшка сам го гледала поне 5 пъти и пак мога да го гледам мн як филм...относно Raise Your Voice наистина много....завладяващ филм. А това са всички филми в които е участвала(и ще участва) Хилари http://imdb.com/name/nm0240381/ възможно е да го знаете , но аз да си кажа :}}

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Скоро беше премиерата на Material girls - най-новия филм на Хилари \/ така че се очаква с нетърпение в мрежата. Ако някой го е гледал вече да сигнализира. А иначе има мн яки филмчета на Mandy Moore :
    A walk to remember - супер е!!!
    Chasing Liberty - мн яко филмче
    Ако искаш ги гледай на мен мн ми харесаха
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    аз пък наскоро гледах друг новичък филм с Хилъри Дъф и много ми хареса! казва се "The perfect man"ето за какво се разказва

След всяко разочарование малкото семейство състоящо се от майка и две дъщери се мести на ново място с нови хора, нов дом. И така до кога? Така се поражда идеята на голямата дъщеря да защити своята майка търсеща перфектния мъж. Тя измисля начин да я накара да се усмихва и да е щастлива. Като прототип на мъж тя взема чичото на своята приятелка. Следват интересни и забавни случки свързани с писане на писма, изпращане на цветя и в последствие писане на емайли ....докато става чудото да се срещнат в действителност – перфектни един за друг.

ето и снимки:
    http://photos1.blogger.com/blogger/4...erfectman1.jpg
    http://photos1.blogger.com/blogger/4...p%20XviD.0.jpg
    http://www.kacifans.com/Music/Variou...ct_Man/tpm.jpg

това е от мен.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: filmi s Hilary Duff

Цитирай Първоначално написано от mimZzZ
    Iskam da si izteglq novi filmcheta i poneje Hilary Duff mi e edna ot liubimite aktrisi vi mole da mi kajete filmcheta s neq kato izkliu4im "Prikazka za pepelqshka" i "Deca na kilogram" pls kazvaite koito znaete ako moje s angliiskite imena a vpro4em ako znaete i nqkoi dr teen film4eta moje i tqh da kajete [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< TNX predvaritelnp
    Ми аз се сещам само за три:
    "Приказка за пепеляшка"
    "Деца на килограм"
    "Лидзи Мак Гуайър"

Супер фен
    A Cinderella sory
    Cadet Kelly
    The Lizzie McGuire movie
    The Perfect man
    Raise your voice
    Outward blonde
    Material girls
    Cheaper by the Dozen
    Casper Meets Wendy
    True Women
    Agent Cody Banks
    Human nature
    The soul collector
    za tezi se se6tam samo
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    A Cinderella sory
    Cadet Kelly
    The Lizzie McGuire movie
    The Perfect man
    Raise your voice
    Outward blonde
    Material girls
    Cheaper by the Dozen
    Casper Meets Wendy
    True Women
    глупака Cody Banks
    Human nature
    The soul collector
    za tezi se se6tam samo
    Можете ли да ми дадете линкове за тези филми, че нещо не мога да ги намеря
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от Imaginar4e
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    A Cinderella sory
    Cadet Kelly
    The Lizzie McGuire movie
    The Perfect man
    Raise your voice
    Outward blonde
    Material girls
    Cheaper by the Dozen
    Casper Meets Wendy
    True Women
    глупака Cody Banks
    Human nature
    The soul collector
    za tezi se se6tam samo
    Можете ли да ми дадете линкове за тези филми, че нещо не мога да ги намеря

Cadet Kelly

Само това намерих

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Някой може ли да ми даде линкче към "A Cinderella story"...Не мога да го намеря а са ми разказвали сюжета и е мноого интересно

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от Kar4eto
    Някой може ли да ми даде линкче към "A Cinderella story"...Не мога да го намеря а са ми разказвали сюжета и е мноого интересно
    A Cinderella Story (2004).torrent

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

10x 10x

znam 4e ne e za tazi tema no moje li nqkoi da mi kaje filmite v koito u4astva oliver james 6te sam vi bezkraino blagodarna \/

Супер фен Аватара на gabi_94

Re: HILARY DUFF is the best{}{{{}{}

Цитирай Първоначално написано от sc0ld_g1rl{}
    HILARY DUFF e nai qkata aktrisa na sveta kakto i pevica..gledala sam si4kite i filmi i sam slu6ala si4kite i pesni i e neveroqtna !!!!!!!!!!!!:}}}}}{}{}{}{}}{
    +1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си