.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Самокритика и девалвацията на съвременната младеж

Самокритика и девалвацията на съвременната младеж през погледа на един 16 годишен:
    Здравейте, днешно време, забелязвам, че медийте, а в следствие повечето ми връсници размиват доста от човешките ценности като знанието, любовта и морала.
    Като пример ще дам цензурата през времето на тоталитарното управление в България, разправя се, че тогава е нямало свобода на словото - но всеки интелигентен Българин ще осъзнае, че сега това понятие дори е размито... но да се върнем на цензурата. Повечето от тогавашните филми са били направени така за да поучат нещо добро у обществото, и децата да вземат пример от войводата, бригадира или било то малчуганите от 'Войната на таралежите'. Секс сцени по тогавашното наше кино са отсъствали, а насилието в повечето случаи е било олицетворявано като нещо много лошо и недопустимо.Моралните ценности са били извисявани към знанието и .... обичта към разбира се партията (какво да се прави...), но и към почитане на на предците - тези които са допринесли за запазването на България...(да не се увличаме). Ако направим паралел с съвременното кино излъчвано по родната ни земя, ние ще забележим главно асоциаций или открити подбуди за секс, убийства и насилие - Ще попитате 'Че какво лошо', Но аз ще ви отговоря. Плътта е преходна, а душата е вечна. Това не е вероучение - но когато едно дете стане възрастен мъж/жена на 40 и повече години - той ще съжалява за изборът, който е направил на 20 - защото фалшивите 'ценности' ще породят деформиран ценз при избора на брачен партньор, защото любов вече като че ли е синоним на секс ... следствието можете да проверите в почти всеки американски филм. Обърнете внимание, че там почти всяко семейство е разпаднато (обикновено развод) и детенцето е гледано от единия родител.
    Дотук с секса и насилието - да погледнем любовта към знанието, и моралът.Не случайно се казва че за да си интелектуалец - ти трябва да си 3-то поколение вишист (баба и дядо, майка и баща, и ти включително да имаш висше образование). Но знанието по филмите е компроментирано. (като основен източник на "култура" днес) Забелязваме, че символът на знание е оприличен на ТЪП зубър, който се разхожда с книжка под ръка постоянно и има ОГРОМНИ ЦАЙСИ (очила).НЕ случайно повечето младежи не биха искали да са като него, но е така защото концепцията е сбъркана. Знанието няма нищо общо с 'енциклопедичната памет' (Пример: ако можехте за запомните 100 000 телефонни номера, вие не ставате за гений - а за телефонен указател) - знанието означава да можеш с малкото налична информация да направиш на практика нещо. А когато човек има знания и образование - той има по-различен поглед върху света от един тъп мангал на улицата (това не е расистка нападка ).
    Искам да ви споделя, че мозъчните връзки се образуват до около 20 годишна възраст и след това ученето става изключително трудно - развивайте мозъкът и паметта си докато можете, ще ви трябват !!!!!
    В момента аз съм за 10 клас, и ще опиша обстановката около себе си, и мен включително. Както сигурно подразбирате в момента си нямам гадже, но това е така, не защото - съм много беден, съм с лоши физически данни или съм пълен профан. А поради простата причина, че не съм намерил момиче, което да застъпва критериите ми (в скоро време май попаднах ) - реално погледнато мога да си намеря момиче за задоволяване на половия ми истинкт за отрицателно време - но замисляйки се, това ли е важното в живота. Лично за мен трепетното очакване на момичето, в което съм влюбен, да ми вдигне телефона - е по-ценно и от най-добрия акт, който бих имал.
    Но в контраст с моето поведение наблюдавам реакциите на моите връстници, които, извисяват ценности - като псуване на учител или рушене на обществени сгради.Повечето от тях, като че ли, биха се сношили всяко нещо, що има дупка !? (разбирасе има и изключения, но те са рядкост) да не припомняме, че 'форсираните' полови взаимоотношения си имат последствията, но на тях може да се спра друг път.
    Момичетата като цяло са в положението на моите връстници (разбира се пак има изключения) - като тях ги гризе повърхностен (а и по-дълбок) екзистенциализъм. Като голяма част имат мозък колкото да уравновесява налягането с околната среда, защото не развиват потенциала си, а гледат 'Планета'...
    Къде се дяна платоничната любов? - отговорът е прост - вече е на изчезване - защото (аз съм момче) почти всяко момиче с което съм се опитвал да имам взаимоотношения от подобен род е тръгвало с първия, който започва да го обарва в блъсканицата на входа на училището ...Питайки се сам къде сгреших - си отговарям постепенно ...никъде просто нивото е ниско, а моя гард е прекалено висок общото плътско мислене. - А обществото винаги изхвърня различния.
    Тъжното е, че бавно и безвъзвратно, и моите ценности отиват на вятъра за да се присъединим към огромното конформистко стадо наречено - ново поколение ...Сигурно се въпросът за конформизма ви убягва - аз бързо ще се коригирам като ви обясня. От първо място - модата, тъпите вицове и лафове от рода на 'Аве къде е батко ве?, до слушането на тази пародия на музика наречена чалга.

Лошото е, че повечето от изказаното дотук е световна тенденция - но какво по-хубаво от това народът да е прост, за да може властта да го манипулира по-лесно...

Не зная как ще гледа на света на 17 години, но не вярвам гледната ми точка да претърпи големи промени.

Благодаря ви за прочитането на моя личен анализ, ако имате някакво мнение или забележка - моля споделете!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Taka e no kakvo da se pravi.......
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Taka e no kakvo da se pravi.......
    Човек трябва да пази идивидуалноста на собствения си характер и мисли и да не оставя да въде повлияван от общественото и мнението на връстниците си, Трябва да се бори - както е казал Яне Сандански - "ДА ЖИВЕЕШ ОЗНАЧАВА ДА СЕ БОРИШ" - а всеки си има за какво - лично в мое присъствие, аз съм успял да направя така, че например никой да не псува - защото ни най-малкото звучи грозно.

Guest
    Това 70-80% от хората в тоя форум няма да го разберат. : ) ловя бас

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    най-вероятно си прав за съжаление

Повече от фен
    stra6no uvajavam 4oveka, koito go e napisal i iskam da mu kaja 4e NE E SAM ima i drugi kato nego....samo da ne gubi nadejda

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    най-вероятно си прав за съжаление
    Дамм.... и точно тия хора, който включват тия 70-80%(може би) смятат това момче за задръстеняк и сдуханяк(или тама както се изразяват).

Фен
    Град
    BG
    От известно време посещавам този форум и чета какви ли не мнения, проблеми и коментари и всеки път, когато срещна нещо абсурдно, цинично, пошло и дори просташко се питам накъде върви обществото ни?!
    Възрастните днес постоянно са склонни да критикуват и да повтарят, че новото поколение е пропаднало и е лишено от всякакви ценности...НО кой е виновен за това?! Защо никой не си задава този въпрос?! Нима е възможно причината да се крие единствено в днешните подрастващи?! Не, разбира се...Отговорни за днешния опадък на ценностите и морала са същите тези пораснали хора, които остават безразлични и нехайни към проблемите на младежта...
    От части съм съгласна с написаното в тази тема...и бих похвалила автора за неговата зрялост, но нещата не са толкова прости, колкото той ги описва...Това, което прочетох (с интерес и доза възхищение) са баналните общоприет приказки, нещата, които се повтарят от години, но никой не им обръща внимание...Чалгата, сексът, моралът...неща, с които сме в непосредствен контакт, неща, които донякъде изграждат живота ни...Нека сега и аз да кажа как виждам нещата....чалгата нашумя през последните 7-8 години (може и по-малко да са)...причината за това е, че групи като Сигнал, Щурците, Фамилия Тоника, ФСБ и много други не успяха да задържат интереса на младите...Защо?! Защото не са екстравагантни, показни и пошли...защото смисълът на музиката, която те правят е твърде дълбок за днешната младеж....а чалга певиците...те са просто обрисувани с грим кукли, без всякакви ценности и себеуважение...Започнаха да показват "прелести", да излагат на показ сексуалността си и станаха интересни...Защото хората не бяха виждали преди такава музика и такова "изпълнение".....а сега им предлагаха...и естествено бунтът срещу всякакви ценности и ограничение на "предишното" общество (в което са израстнали родителите ни) намери отклик в тази пошла музика...Но нима не я слушат и възрастните?! Виждала съм хора на по 50-60 години, че и повече, които весело си тананикат последния хит на някоя чалгаджийка...Нима това е грешка на младите?! И как се очаква днешните подрастващи да отхвърлят тази музика след като родителите им ги отглеждат от малки със нея?!
    И после сексът....секс днес правят всички....за мое огромно учудване и огорчение дори 12-годишни деца...Това не е нормално, но и то е следствие на нуждата да бъдеш интересен, на жаждата да бъдеш ГОЛЯМ...Защото големите правят така...И виновни пак са хора на по 30 години...защото те налагат този стандарт в обществото и младото (още недоразвито) съзнание на тийнейджърите не могже стойностно да оцени тази норма....и да я осъди като погрешна...Защото, съгласете се, но сценаристи на филмите на са деца на по 15 години...те са зрели хора, на които не им пука за новото поколение....А какво е виновна то, че е така беззащитно?!
    А морал днес няма кой да гради...родителите са твърде заети със своите всекидневни грижи и оставят децата си без контрол....на произвола на съдбата...и резултатът е очевиден....
    Да, обаче днес ще чуете само критика....и никой няма дори да се опита да разбере причините...Защото проблемът всъщност е много под повърхността...проблемът е в основите на самото общество...чийто главни представители днес са хора над 18 години....тоест възрастни...
    Бих упрекнала всеки, които се прави на зрял и просто вижда проблемите и само критикува, бих упрекнала всеки, който твърди, че не е част от тази маса хора...Защото това е просто илюзия...Хората, които само говорят са просто по-хитри, не по-зрели и отговорни...Истински ценностните хора, са тези, които виждат проблема и правят всичко възможно да го отстранят...на тях им свалям шапка...
    И моля престанете с общоприетото виждане, че момичетата са празноглави кукли, а момчетата мислят само за секс....нещата са далеч по-сложни...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    stra6no uvajavam 4oveka, koito go e napisal i iskam da mu kaja 4e NE E SAM ima i drugi kato nego....samo da ne gubi nadejda
    подкрепям те! =D> =D> =D>
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Град
    Сливен
    Относно slanchevo_momiche - добре защитавате позицията си , но искам да допълня, че споменах- проблемът е политически - но, въпреки че мога, не желая да разяснавам как и защо поради причината, че това са опасни работи - и може дори да закрият форума (като внасящ етническа и политическа нестабилност) ако кажа нещата по начина по който стоят наистина ... - А това което съм споменал горе е една САМОкритика и анализ на девалвацията от МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА -т.е. очаквам да мога да я калибрирам според мненията на другите, но явно настройка не е нужна поради това, че мнението ми е 'общо за частните случаи'. А това за момичетата и момчетата - ЯВНО съм отбелязал, че има, изключения (вероятно и вие сте едно такова).

По тази тема - кой и с какво е виновен може да се разсъждава дълго, но е факт че обикновено младите са били( и трябва да бъдат) основна движеща сила на обществото - че какво на мен ми пука, какво и си слушало на баба ти (относно чалга-та). Проблемът си има и решение, но решението изисква постоянство в оправленска тактика, която може да бъде спазвана и от едно малко дете - но не се спазва поради гореспоменати причини ...

Град
    Сливен
    А за тези, които не са убедени в девалвацията - ето най-новите
    'гвоздеи' в програмата на форума :

#Какво да правя той иска само секс а аз го обичам ?# (ами тегли му една майна) - какво прави тази тема в раздел любов ?!

#ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВ? е такоа животно нема!!#

#Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?# (интересен въпрос, заслужава внимание

#kade i kakvo pravite s gadgeto,kogato ne ste v legloto# (мама мия)

и още мноооооого ........

Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    До довърша може ли Обаче тези някои не показват това , което мислят за обществото , защото връстниците ще им се изсмеят .. Обществото деградира независимо каквото и да кажете . Сега всички ще почнат .. "а ама има изключения" и някакви такива , а не виждат че те го правят в определен момент. Даже и да искаш да се запазиш като личност не можеш , защото "принципите на обществото" те задължават да не си такъв.. не може да си по различен от стадото .. а ако си по различен това значи да си вълк единак и да се подложиш цял живот на самота в търсене на човека който споделя твоите възгледи и разбирания.Общестовото ще мачка различното... !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Настанявам се удобно,взимам пуканки и започвам да гледам как обществото си решава проблемите
    "Обществото"
    Пхахахах,толкова е жалко и смешно...
    И не мога да разбера защо вие се интересувате от живота на хора,които дори не са част от живота ви?След като сте толкова "осъзнали се" и "мъдри" и не се поддавате на заливащата света простотия...К`фо ви пука за другите?Оооо,искате да сте част от обществото... Проблемите на младежта са и ваши проблеми..."Това трябва да се спре!" "Ние сме отговорни и борбени"
    Айде,решавайте проблемите на обществото,аз ще се наместя и ще гледам

Проблема на обществото лесно ще се реши ... Който не те кефи трепиш наред И какво лошо има момчето се оплава , че не харесва обществото

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Настанявам се удобно,взимам пуканки и започвам да гледам как обществото си решава проблемите
    "Обществото"
    И не мога да разбера защо вие се интересувате от живота на хора,които дори не са част от живота ви?След като сте толкова "осъзнали се" и "мъдри" и не се поддавате на заливащата света простотия...К`фо ви пука за другите?Оооо,искате да сте част от обществото... Проблемите на младежта са и ваши проблеми..."Това трябва да се спре!" "Ние сме отговорни и борбени"
    българия няма нито народ нито общество.. българия е просто 7 млн. човека затворени в 512000кв/км площ.. нищо повече..
    незнам защо се ядосвате и защо гледате в паниците на другите.. всеки да са опрая както може.. а ако не може да се справи да поиска помощ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    Сливен
    Еми аз също не го харесвам.Затова не му се бъркам.То не е част от живота ми, и аз не съм част от неговия.Готово.Защо ми е да мрънкам,че запада?
    Защото - запада заради такива като теб, с извинение, които уж не искат да имат нищо общо с обществото - и уж не ги засяга - но и те ще 'сърбат попарата' когато му дойде времето - Човек е социално 'животно'...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Akademika bratko mnogo si prav za ne6tata no tuk ima dosta ( da ne kaja mnogo ) "kuhi leiki "
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

маи този свят има нужда от рестарт... едно чисти начало...но..напълно е възможно дори след това начало пак да се достигне до положението в което сме в момента и извода... ние сме обречени
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Guest

sladurnaka

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    "Обществото"
    българия няма нито народ нито общество.. българия е просто 7 млн. човека затворени в 512000кв/км площ.. нищо повече..
    незнам защо се ядосвате и защо гледате в паниците на другите.. всеки да са опрая както може.. а ако не може да се справи да поиска помощ..
    ne e taka ako vs misliat kato teb nie 6e zativame o6e i o6e za sugalenie tvurde burzo stanahme materilani a kude otidoha hubavite ne6a kude e dobroto az viarvam 4e vs dobro ragda o6e edno i taka... sindgir.. no zaradi takiva kat teb sme na tva nivo mda ne kazvam 4e tree da gleda6 v panicata na dr ami da givee6 za da pravi6 dobro nz za teb no li4no az ne bih mogla da sam 6astliva bez horata okolo men da sa 6astlivi...

Фен
    Град
    BG
    Ъъъ...Това "куха лейка" май визираше мен,и нямам особено против,защото и аз използвам тези думи доста често,обаче за случаи съвсем различни..."Куха лейка" клони към тъпите путки,които постоянно мрънкат,че "не трябва да се прави секс под 17,че еди кои си момичета са курви,бива ли така,накъде върви обществото,как може така,не е правилно,аз не правя така,те какви са"...Еми...като те не правят така какво ги ебе?Дразнещо е да гледаш нек`фи лигли,които твърдят,че проблемите на обществото са и техни,че "ние всички трябва да ги решим"
    А аз...Ами просто...не занимавам обществото със себе си и не му се бъркам..Защото обществото е жалко и предпочитам своите проблеми пред неговите
    Винаги е по-лесно да не се занимаваш с това,от което не зависи физическото ти благосъстояние..Тоест всичко,което не те касае пряко не е твой проблем.Нека обществото да го решава
    Знаеш ли, ти си типичен пример за упадъка на нашето общество...нищо лично, но непукизма и отчужденстта, които показваш ясно показват това...Което е жалко..."Обществото не ме интересува....неговите проблеми не са мои..." това са думи на малко дете...Кой ако не ти си част от това общество?! Кой ако не ти създава проблемите в него?! Кой ако не ти трябва да ги разреши?! Мисля, че е нужно да свикнеш с мисълта, че живееш с други хора (без значиние дали ги познаваш или не) и заедно с тези хора ти формираш обществото...Но това явно е твърде сложна мисъл за теб....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    Ъъъ...Това "куха лейка" май визираше мен,и нямам особено против,защото и аз използвам тези думи доста често,обаче за случаи съвсем различни..."Куха лейка" клони към тъпите путки,които постоянно мрънкат,че "не трябва да се прави секс под 17,че еди кои си момичета са курви,бива ли така,накъде върви обществото,как може така,не е правилно,аз не правя така,те какви са"...Еми...като те не правят така какво ги ебе?Дразнещо е да гледаш нек`фи лигли,които твърдят,че проблемите на обществото са и техни,че "ние всички трябва да ги решим"
    А аз...Ами просто...не занимавам обществото със себе си и не му се бъркам..Защото обществото е жалко и предпочитам своите проблеми пред неговите
    Винаги е по-лесно да не се занимаваш с това,от което не зависи физическото ти благосъстояние..Тоест всичко,което не те касае пряко
    не е твой проблем.Нека обществото да го решава
    1. Знаеш ли, ти си типичен пример за упадъка на нашето общество...
    2. нищо лично, но непукизма и отчужденстта, които показваш ясно показват това...
    3. Което е жалко..."Обществото не ме интересува....неговите проблеми не са мои..." това са думи на малко дете...Кой ако не ти си част от това общество?! Кой ако не ти създава проблемите в него?! Кой ако не ти трябва да ги разреши?!
    4. Мисля, че е нужно да свикнеш с мисълта, че живееш с други хора (без значиние дали ги познаваш или не) и заедно с тези хора ти формираш обществото...Но това явно е твърде сложна мисъл за теб....
    Преди всичко поздрави за размислите, бяха интересни
    1. В случая, не мисля, че избра много подходящ пример.
    2. Непукизма и отчуждеността единствено изразяват позиция.
    3. Яко е, че си блъскате главите, за да измислите решение, обаче в случая - такова няма. А за проблемите.. Лично аз не се чувствам длъжен да разрешавам проблемите на никой друг, освен своите. А и за какви проблеми точно говорим? Знаете, че е погрешно да се обобщава за каквото и да било..
    4. Живея с хората, с които искам да живея и съм избрал да съм, защото имаме сходни възгледи - говоря за приятелския кръг, а семейството е друга тема.
    WE'RE NOT LEADING

Фен
    Град
    BG
    One_more_minute написа....

Преди всичко поздрави за размислите, бяха интересни
    1. В случая, не мисля, че избра много подходящ пример.
    2. Непукизма и отчуждеността единствено изразяват позиция.
    3. Яко е, че си блъскате главите, за да измислите решение, обаче в случая - такова няма. А за проблемите.. Лично аз не се чувствам длъжен да разрешавам проблемите на никой друг, освен своите. А и за какви проблеми точно говорим? Знаете, че е погрешно да се обобщава за каквото и да било..
    4. Живея с хората, с които искам да живея и съм избрал да съм, защото имаме сходни възгледи - говоря за приятелския кръг, а семейството е друга тема.[/quote]

Смяташ, че непукизма и отчуждението изразяват позиция...да, това е така...но аз съм убедена, че тя не е правилната...
    А за какви проблеми говоря....за неща като социалното безразличие, за това, че все по-малки деца започват да правят секс, за това, че насилието стана доста често срещано между младите, за това, че повечето хора остават безразлични и стоят настрана от социалните проблеми....Говоря за факта, че над 50% от българите не гласуват....че някои млади дори не знаят името на президента...ЗА такива неща говортя...Смятам, че не е непосилно за всеки един от нас да се опита да разреши тези проблеми първо за себе си....а по този начин и за останалите....Ето, станах конкретна
    А що се отнася до това, че сам избираш хората, с които живееш си прав...Вярно ти решаваш кои да са приятелите ти, с кого да излизаш...но ако аз ударя някой твой приятел...това моментално ще стане твой проблем...без дори да се познаваме...Просто искам да ти кажа, че малко или много ти зависиш от заобикалящия те свят....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    That somebody's me

Намерих съмишленик в този форум! Живеем в скапан материален свят, но и аз се надявам нещата да се променят! То си зависи от нас! Дано повече хора осъзнаят какво е истинското и непреходното в живота!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

"Смяташ, че непукизма и отчуждението изразяват позиция...да, това е така...но аз съм убедена, че тя не е правилната..."
    Отново стигаме до тук - в какво ТИ си убедена, обаче аз мисля по друг начин..
    "А за какви проблеми говоря....за неща като социалното безразличие, за това, че все по-малки деца започват да правят секс"
    Така е.
    ", за това, че насилието стана доста често срещано между младите"
    и това е така.
    ", за това, че повечето хора остават безразлични и стоят настрана от социалните проблеми"
    Личен избор е. Да и аз съм опитвал да обяснявам на приятели някои неща, в които вярвам, обаче съм се отказал. Всеки да избира за себе си. Не пипнеш ли печката, няма да разбереш, че е гореща.

"....Говоря за факта, че над 50% от българите не гласуват....че някои млади дори не знаят името на президента..."
    Не бих гласувал за някой, само защото - другия е по лош. Видя ли някой на когото вярвам, повярвай, бих си дал гласа.
    "ЗА такива неща говортя...Смятам, че не е непосилно за всеки един от нас да се опита да разреши тези проблеми първо за себе си....а по този начин и за останалите....Ето, станах конкретна "
    Да, сега вече си конкретна И не е непосилно на всеки да разреши проблема за СЕБЕ СИ. Обаче тук малко си противоречиш..

"А що се отнася до това, че сам избираш хората, с които живееш си прав...Вярно ти решаваш кои да са приятелите ти, с кого да излизаш...но ако аз ударя някой твой приятел...това моментално ще стане твой проблем...без дори да се познаваме..."
    "Който има приятели - има и врагове", обаче аз първо ще разбера ЗАЩО си ударила моя приятел, кой е прав и тн и тн.. Отново ще пречупя нещата под мойте си разбирания и тогава ще действам.
    "Просто искам да ти кажа, че малко или много ти зависиш от заобикалящия те свят...."
    Да, въпроса е колко точно си зависим[/quote]
    WE'RE NOT LEADING

Фен
    Град
    BG
    Прав си, че всеки сам избира как да живее и какво да прави...И аз съм безсилна да променя отношението на мнозина, но ако успея да убедя дори един единствен човек в "моята истина" ще бъда щастлива... Жалко е, че в обществото се налага все повече егоизма и самовглъбеността...Не е редно човек да живее сам за себе си...но това наистина е личен избор....На мен ми става тъжно, когато видя човек да рави в контейнери, или малко дете да ходи босо по улиците и да проси...или пък когато дете се моли на майка си за близалка, а тя му казва "нямам пари"....Просто не мога да остана безразлична...И затова съм направила своя избор...да се интересувам за другите също толкова колкто и за себе си...и ако успея да променя поне малко този свят...Обществото се нуждае от водачи и аз ще се опитам да бъда една от тях...а ти живей както сметнеш за добре....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    That somebody's me

Супер фен
    Град
    София
    =D> =D> =D> =D> =D> Свалям ти шапка,дето се казва!Знаех си,че все още има хора като теб,колкото и трудно да се повярва.Точно на такива хора като теб се радвам-различни!В днешно време да си различен значи много....само така-давай в същия дух,пък все някъде там ще се намери момичето,което да те оцени.Както и аз вярвам,че ще намеря човек като теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си