- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самокритика и девалвацията на съвременната младеж
Аkademika, ти си на 16? Не мога да повярвам, че мислиш по този начин. Това е едно доста зряло виждане за нещата. Лично аз съм изненадан. Бох казал, че си прав, особено за тимите.
Трябва да поздравя и другите разписали се, защото и те имат едно индивидуално мислене. За съжеление сме малко, а да променим света е невъзможно. За това ви съвет: дайте пример с държането си на хората до вас. Заобикалящите ви, ако се повлят поне частично, ще го предат на татък. Така малко по-малко, може да променим доста хора.Първоначално написано от akademika
Обаче няма смисъл да ги променяме. Защото кои сме ние да решаваме кое е правилно и кое - не. Онези може да ни мислят нас за страните. И ще са прави, защото за тях сме различни, не типични, друго общество, не познато им. Мисля, че трябва да оставим нещата така, както са си. Постепено всичко ще се нареди. Ако не се променят, така е трябвало. Ето сега пускам една темичка, дето ми хрумна. Та давайте в същия дух, обаче да не продължите да се мислите за нещо повече от тях.
първо - момиче съм и второ - да пък смешна съм и кфо?! трябва да сажелявам че съм избрала да не ми пука за никой освен мене си ли?! така поне никой не ме наранява.. трето- и да сажелявам някога вече ще е минало..четвърто- сега си прая кефа и не му мисля за обществото щото и то не мисли за мен аеПървоначално написано от Анонимко
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Едва ли квото и да ти кажа ще ти промени мисленето...но погледни защо обществото не мисли за теб...защото всички са като теб!!!и защото никой не го е грижа и не иска да промени нещата...точка по тая темаПървоначално написано от IlLuSi0nS`
и защо трябва да ме е грижа за някой друг освен за близките ми ?! мн ясно че не ме е грижа за някой когото не познавам камо ли за шибаното общество.. няма такова нещо че всички били еднакви или мислели еднакво - всеки е различен от другия.. и коя си ти че да ме съдиш ?! гледай си твоя живот .
Ето това е много, ама много грешно... И за жалост в родината ни има много хора, споделящи твоите възгледи. Имам само 1 определение: Коне с капаци. Не се обиждай...Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
не се обиждам защото не се имам за кон с капаци хахха просто си живея живота и си гледам през розовите цайса :P :PПървоначално написано от blood_dodo
няма да е зле да внимаваш в час по български език.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
хуху, сигурно не сте еднакви.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
vengeance knows no mercy
оооо ае я се е*ете.. няма да пиша повече в тая тема.. вие сте некфи ненормални и изобщо в къф филм ме забъркахте хахахха
Аба кажи на майка ти да се еба ма спермо..... Еле тя ше ми каже да се еба... Умра ..... Ти си тъпа като черпак .... Ареее мрииииии!!!! Спи в гробищата... Помия !!!!!!!!!!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Интересна посока на развитие на темата:![]()
Точно от това се опасявах.
Но едно мнение много ми хареса и довечера ще го доразвия (с извинение към автора).
Хора огледайте се! Всички! твърдите че нашето общество се е самозабравило и че не ви пука? Ами тогава защо толкова много хора са писали тук? всички са си направили труда да прочетат темата да дадат смислен според тях отговор! значи не сме толкова западнали се пак!
аз съм широко скроен човек! Всеки има право на мнение!(независимо какво е)
аз напрмер подкрепям академика! прав си тряя да седнем и да се замислим малко! но от друга страна когто някой не иска помощта ти?? не можеш да го насилиш!
Тц,тц.Всички сте напълно прави от различна гледна точка за решение на проблема.Хубаво е че обсъждаме такива теми но ако погледнем реалистично на нещата ще си останем само с обсъждането.Радвам се че има хора които мислят за другите-и аз се опитвах да бъда една от тях,но мисленето на българина като цяло сочи ,че за да оцелееш трябва да бъдеш егоист.Всеки може да има някакви идеи за оправянето на живота в бг,но няма смисъл-може би има някаква част от българия която мисли по сходен начин като вас че трябва да се помага на другите ,но тази част така и няма да събере смелост да изяви мнението си.И докато бъде така можем само да мечтаем за по-добро и да правим добри неща за другите с заблудата и мечтата че те някога ще ни се изплатят.Вярно е има добри хора тук,но още повече има и егоисти.От друга гледна точка егоистите гледат своя живот.Всъщност те просто се опитват да оцелеят- а целта в света е да оцелееш.Те се грижат за семейство близки работят имат собствени проблеми издържат се ,справят се както могат.Можем ли да ги съдим?-не.Напротив.Те ще се борят ще създадат един смислен и здрав живот за тях.Затова каквото и да казваме за подобрение,няма начин да го изпълним.Просто нямаме смелост.Учете за да идете някаде другаде на по-добро място където обществото е силно и има благоприятни условия за живот.![]()
![]()
some people say the life is short.that one day everything you wish for your dreams gone-just like that...live better.
Първоначално написано от dream_dragon
]Първоначално написано от shadow_mist
Тук грешиш...и мен ме е грижа за семейството ми,за бъдещето ми и точно за това аз имам смелост да се изправя и да кажа истината(в частност истините).Има надежда,аз гарантирам...в момента се занимавам с нещо в тази насока,но за сега не мога да кажа всичко.Въпросът е в това да се обединим-ние младите и да потърсим отговорност от държавата.Сега е един много граничен момент...Такива хора като теб могат да преобърнат статуквото.Въпросът е в това да се преборим първо със себе си и с обществените порядки.Време е за нова ера в българското развитие и аз силно вярвам с просперитета на българите.Но ние сме най-голямата си пречка,първо трябва да се преборим със себе си.След това вече е направена първата крачка.Просто не бъдете като другите и ще видите светлината в тунела!
Трябва да се даде пример,разбира се...но не с мотивацията "ако го примат- приемат"..."ако не--значи не е трябвало промяна"...ами как като повечето хора нямат изградена представа кое е правилно,кое не е,кое е лошо,кое е добро...точно за това наистина пример трябва да се даде!!!трябва тези хора да бъдат "образовани" един вид, да се даде ред на нещата,защото в момента властва хаосът.Аз определено не се мисля за нещо повече от обикновено момиче,но определено имам самочувствието на нещо постигнала...когато се сравня с другите хора около мен, просто те не са използвали възможностите си,нямат моята мотивация, а аз искам да им я предам,искам да виждам повече амбицирани хора,повече възпитани и образовани.Няма ли да бъде чудесно?!Първоначално написано от Анонимко
Много приказки, нулев резултат. Вие тука колко си и искате можете да си говорите и накрая нищо няма да се промени. Не бързайте да ме питате какво съм направил аз или да ми кажете, че съм от онези 70-80%, споменати на 1стр., нито пък че не ми пука. Напротив. 11 клас съм, справям се що годе добре с училище (4,5,6), и аз съм широко скроен човек, реалист съм, обаче каквото и да си приказваме тука то само тука ще си остане. Някой може да каже, че все от някъде трябва да се започне - ако си мислете, че тук е мястото за това начало, бъркате яко, защото тези, които могат да променят наистина нещата няма да влезнат точно в този сайт, точно в тази темичка. Нали знаете - "Само вселената и човешката глупост са безкрайни, но за вселенета не съм сигурен".
е кфо толкоз пич и аз неам късмет с жените ма кфо да се праи..се някога ще намеря истинскатаF3..Searching for girl
![]()
напълно съм съгласна с slan4evo_momi4e .. особено с последното изречение... но все пак - ще минем през всякакви периоди. периоди на простащина -сегашния, и периоди на така нареченото "възраждане" - и аз се чудя кога.. така че единственото което ни остава е да държим на мнението си и да не забравяме че не сме виновни само ние - младите.
П.П. поклон пред автора. чудесна тема.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ami stana mi mnogo interesno tova,4e mom4e(kato imam predvid vuzrastta ti) misli po tozi na4in.naistina vsi4ko tova e vqrno,a proble ma e 4e ob6testvoto(vrustnicite) tolerirat takova povedenie
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...