- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KINGSIZE ?
abe predlagam da mu razberem adresa ii vsi4ki da mu se iztresem tam![]()
![]()
da mu iskame avtografi.........grupata si e velika
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Aйде,айде навита съм![]()
samo adres ni trqbva .. a na men pari da stigna do tamПървоначално написано от ®©PeTq®©
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ами..адреса ни е проблем иначе парите..спокоАко искаш да пиша някав смс на тоя номер дето го имам "уж" негов ама кво да пиша?!?!
![]()
emmm nqma si na ideq kaf smsda se izmisli ne6to qko
)
![]()
Дам....аз мисля ама нищо не измислям хубаво...Ако някои се сети да пише
![]()
Хихи момчетата ще си помислят че ще прайте оргия у тях...Фенките идват да правят стриптийз на идолите си...
От ямбол мойте фаворити са Сайлън Сити
хахахахаха
Да бе...
![]()
xaxax emm ako si pomisli tova edva li she ni varne xixix =D>Първоначално написано от Jamalska
хаха точно така..![]()
ама аз само искам..едно афтографче и една целувчицане базикам се искам само едно хубаво афтогрфче
![]()
em ne iskame mnogo nalitrqbva da go napravim tozi nomer da mu se istresem u tqh
![]()
Хаха,еми разбира се че ще се изтресемесамо ми дайде адреса му,сабираме се и..
Аз нямам против...А и сме им фенове,защо да им досаждаме,няма да имат нищо против нали?!
![]()
use6tam 4e samo nie dvete sme naviti)
Хахаха,еми няма лошо ще накараме и Jamalska ако иска разбира се..А аз са изгарям..просто искам да пиша някав смс ама нз къв..даите някакви идеи че най-накрая ще напиша некаква глупост
![]()
hmm trqbva da ne e ne6to banalno .. aa ti na koi ima6e gsm po to4no :]
Eми имам на Милен ( Bangalino )а сега нз дали е негов ама и без това имам рег.в глобул.бг така че няма да навреди случаино ако се окаже негов тела
![]()
Мухахах Джамалска ще се крие някъде в асансьора![]()
![]()
Ам напиши му да внимава с ментата по пейките на НДК хахаха...не бе недейне не не
![]()
heheeh predlagam da go pita6 dali priema gosti i da si kaji adresa![]()
Хаха еми добре..съмнявам се да си даде адреса ама...
са ще му пиша че нещо немах нет..
Еи са ще пиша...
![]()
![]()
Хъх то тоя сайт не е пипан от толко време че може да не важи.
Еми..късмет...Се пак пратих![]()
dam saita e ot dosta vreme( i forum nqma ... pu ...... a s sms ne6to otgovor ima li
Еми показва че е изпратено,но...още няма отговор![]()
![]()
Все още няма отговор....е предполагам че няма и да има...
![]()
Имат добри песни, "За нея" е една от любимите ми техни песни.