.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен

Споделена ли е любовта ви и как ви кара да се чувствате?

въпроса е ясен..ако е споделена как се чувствате и ако не е споделена как..питам всички
    П.П. извинявам се ако се повтаря но аз не видях друга такава....
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Дам...... Споделена е и се чувствам г/д добре.... Е има си и своите минуси.......
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на iiirish
    да, споделена е и ме кара да се чувствам най-щастливото и най-влюбено момиче на света

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    хм в началото не беше споделена..чувствах се...отвратително но....вече е и ми е много амааааа много добре

Повече от фен
    За мен няма минуси... чувствам се идеално Не съм бил по-щастлив. С нея сме от половин година вече, през последните месеци не сме се карали изобщо. Излизаме всеки ден, понякога по два пъти (плаж, почивка, после на разходка) Тя ми дава стимул за много неща (дано си взема изпита, стискайте ми палци но чувствам, че откакто съм с нея и нещо съм почнал повече да се старая)

И определено е споделена, защото тя прави винаги така, че да ми е супер. И аз се старая за същото. Предимство е, че се допълват характерите ни.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Spodelena e i e super!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Spodelena e........i e supersko!!!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

мии НЕ Е споделена... изобщо хич съвсем никак даже не е споделена той дори не знае,че съществувам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от <<sHe>>
    мии НЕ Е споделена... изобщо хич съвсем никак даже не е споделена той дори не знае,че съществувам
    Ами така е, като се подценяваш, а не се отстояваш като личност. Той нека разбере, че съществуваш, пък вече друг е въпроса дали ще го заинтересоваш. Оооще по-друг - дали ще ходите и така нататък.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Град
    Елена
    Когато любовта ми е споделена забравям всички проблеми и политам в облаците от щастие с любимото момче.Чуството е невероятно

Споделена е и ме прави много щастлива защото с моя приятел се познаваме едва ли не цял живот(9г.) и му знам всички плюсове и минуси, както и той на мен, което е прекрасно как се чувствам?щастлива, обичана, значима, красива...а понякога дори и като кралица \/
    I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Споделена е и това е най-хубавото чувство на света-да обичаш и да бъдеш обичана!А как се чувствам-ами чувствам се щастлива

FiRe_LaDy
    Guest
    Ami NE ne e spodelena i se chuvstvam ujasno zle,tyjna,samotna,nenujna,ozlishna,sasipana ....

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами все още незнам дали е споделена или не е но определено има чувства към мен..иначе найстина е много хубаво нещо
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    B pAя
    DA lubovta mi e spodelena i se chuvstvam strahotno.Poveche ot godina sym s moq chovek i prostooooooooooooo ujasno mn sym privyrzana kym nego a i toi kam men i ... pojelavam na vseki da q izpita taq lubov ako ne q e izpitval de
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Guest
    Не,любовта ми не е споделена.Даже човека към когото имам чувства ме мрази от дъното на душата си,но аз си го заслужих.......

Голям фен
    Да споделена е
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен Аватара на koalka
    Ами моята е споделена за моя и негова радост. За първи път с него се влюбих и не знам какво е несподелена истинска любов.Никога на 13 или 14 не съм си въобразявала,че съм била влюбена,както много хора си фантазират.Но приятелят ми ми показа какво е любов и точно за това винаги ще го обичам,защото за мен той е перфектен.

ne ne e spodelena ..................................a kak se 4uvstvam ne moga da opisha s dumi!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ами моята не е споделена много го обичам,но без никъкав резултат каза ми че незнае какво иска и затово не може да сме заедно боже би ако бях му казала какво испитвам към него нещата щяха да са различни,но пустата гордост ми попречи.Чувствам се много зле като напълно ненужно същество,май на този свят всичко се враща и сега на мен ми се враща десетократно,дано се вдигна на крака някога
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си