.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Jalti zabki :((

Hybrid View

Guest

Jalti zabki :((

S kakva pasta moga da si poizbelq zabkite?Vsa6nost strani4kite sa malko po jalti ina4e dr sa si dobre.Mn mi e kofti taka.Imam hubavipravi zabi ,oba4e leko jalteqt .Kakva pasta da izpolzvam. Ima razni vodi za zabite--pomagat li ??

Аз лично използвам Vademecum express white 10 и съм много доволна. Пастата е хубава, и ми помогна. Разбира се, това се отнася за мен. За различните хора може различни пасти да действат, все пак не всички зъби са еднакви

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    idi na zabolekarski pregled ... tam nai dobre 6te razbere6 koe 6te ti podeistva

~•°*°•~ L♥o&
    Guest
    Vadamecum naistina pomaga.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ili otiva6 da se posyvetva6 sys zbolekarq ili otiva6 ti da ti gi izbeli i sled tova trqbva prosto poddryjka.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Цитирай Първоначално написано от Blackie
    Аз лично използвам Vademecum express white 10 и съм много доволна. Пастата е хубава, и ми помогна. Разбира се, това се отнася за мен. За различните хора може различни пасти да действат, все пак не всички зъби са еднакви
    I AZ SUM MNOGO DOVOLNA OT NEQ
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Ili otiva6 da se posyvetva6 sys zbolekarq ili otiva6 ti da ti gi izbeli i sled tova trqbva prosto poddryjka.
    Може ли малко офтопик.Имам едно въпросче към тебе?Кок лов Руслан или Светльо..гледам ти ника,гледам ти подписа и се чуда

За пасти не знам, но скоро бях в Юниордент и видях реклама на някаква процедура за избелване на зъви.Също така съм чувала, че ако сутрин , преди да си яла жабуркаш малко олио докато стане бяло като майонеза, зъбите се избелват!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    P}MoHuKa{P}
    Може ли малко офтопик.Имам едно въпросче към тебе?Кок лов Руслан или Светльо..гледам ти ника,гледам ти подписа и се чуда
    Svetlio e svetlio e ruslan be6e otdavna ama nali ne moga da si smenq imeto i takam ostana...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    eto edna pasta za izbelvane i hubav vkus-Elgydium whitening!Zubolekar mi e prepora4al i bez taq pasta ne moga-stavat super beli!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    P}MoHuKa{P}
    Svetlio e svetlio e ruslan be6e otdavna ama nali ne moga da si smenq imeto i takam ostana...
    Ахааа...ясно.Трябваше да помислиш за това преди да се регнеш,ама твоя си работа ся аз къде се бъркам :P Ай стиа офтОПик от моя страна

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mii zubite si prez 2 dena s soda,slagai e vurhu pastata za zubi i mislq 4e 6te ti pomogne.ne go pravi tova po dulgo ot sedmica 6toto emaila se ru6i.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    eto edna pasta za izbelvane i hubav vkus-Elgydium whitening!Zubolekar mi e prepora4al i bez taq pasta ne moga-stavat super beli!
    ot apteka li q vzema6 ili ot nqkoi golqm magazin?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ot apteka li q vzema6 ili ot nqkoi golqm magazin?
    Кажи наистина откъде я взимаш тая паста?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    mii zubite si prez 2 dena s soda,slagai e vurhu pastata za zubi i mislq 4e 6te ti pomogne.ne go pravi tova po dulgo ot sedmica 6toto emaila se ru6i.
    Това никой НИКОГА да не го прави !!! Ако някой иска да няма зъби , да пробва..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vav vsqka apteka q ima,no zabravete da q kupite ot magazin!

Guest
    vav vsqka apteka q ima,no zabravete da q kupite ot magazin!
    A kolko stryva??

Супер фен
    Az izpolzvam na Am Way pastata i e superska ama e 15lv!No za krasivi z1bki....15,15 \/

Град
    Neizvestno-nqkude v sofiq
    emi az izpolzvam Colgate 2v 1 i mislq 4e e mn efikasna na4i probvai q ako iska6 Colgate 2 v 1 toothpaste & mouthwash tva e pasta za zubi i voda za usta v edno no ne e v tubi4ka kato drugite pasti a v ne6to kato 6i6ence struva 3.50 :P uspeh
    LoVe Is iN tHe AiR ))

Една реклама по БТВ има за някакво апаратче за избелване на эъби
    "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."

Guest
    emi tva aparat4e nai mn ti razru6i emaila i psole zabite 6ti stanat o6te po jalti kakto i ako ti gi izbelvat po tradicionnia na4in pri zbaolekar zna4i tva ELGUDIUM mislq i az da si go zema 6toto na edna priatelka zabolekrata i go preporu4a to e voda+pasta i e nqkade ob6ot komplekta 12-13 lv v aptekite dano ima efect

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си