- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- LUJAT LI MUJETE ZA BROIKATA?!
mujete vinagi lujat za broikata jeni,s koqto sa spali...imashe edin film,amerikanski pai mai beshei ta tam iztaknaha edna teoriq za praviloto na 3kata,demek ako kaje 4e e bil s 6...delish na 3 i se polu4ava istinskata broika,taka 4e na kakvo mnenie ste vie
![]()
na mene mi zvu4i pravdopodobnopuk i 6tom sa go izpolzvali v1v filma sigurno ima ne6to vqrno. spored men lujat, 6oto tva pokazva 4e sa opitni i mujkari, tupo. az naprimer se pazq ot takiva, 6otot te tursqt samo broikata, a ne 4uvstva
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
Ооооо, лъжат, да![]()
Митио Пищова не е ли живо доказателство.....![]()
То мъжете по принцип оби4ат да се правят на "виж ме кой съм аз"![]()
![]()
![]()
Жалкото е, че обикновено си личи и заблуждават само себе си \/
![]()
Аз не лъжа. При мен бройката е 0, разделете го на 3 де![]()
men puk me kefat maje,kadeto sa spali s po-malko jeni,mrazq kurvari,prosto gi nenavijdam,gnusni sa mi nekvi,ne4istoplutni takiva,a i tva otnosno opita,4e s kolkoto pove4e jeni sa bili,sa po-opitni,vaobshte ne e vqrno...edin muj ili e dobur liubovnik i znae kak da pipne ili e gola voda,puk ako shte i s 1000 putki da e spal...
![]()
keep it real
0:3=0 Пак излиза истинската бройка!Значи е вярно! :PПървоначално написано от Анонимко
Никой не може да ме нарече лъжец!!! Тва е една нереална теорийка, тя не бачка 100% или поне не при мъжете, виж ся при жените е друго, там не разбирамПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
А на морето имаше един руснак. Направил го за първи път когато дошъл на лагера и за една седмица бил оправил 15 момичета, а гаджето му знаело![]()
И аз гледах този филм.А жената като каже с колко е спала,умножаваш по 3 и се получава истинската бройка.Аз не лъжа за бройката...то няма и кого да лъжа![]()
Ако по тази логика ги гледате нещата, то след като мъжете лъжат, логично е и жените да го правят нали?
Един мъж ако каже, че е бил с 6, делим на 3, а ако една жена каже, че е била с 2 умножаваме по 3 и така всичко си изва на мястото![]()
Първоначално написано от Експерт
az ne mislq taka,moje i da lyjat...koi gi znai
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не искам да те обидя, но това е смешно. Разбирам да збъркаш някаква друга дума, но да напишеш МитИо ... лол. Може и грешка да е, но ми направи голямо впечатление.Първоначално написано от sineoka_kukla
По темата някои лъжат други не. Сигурно повечето лъжат де.
Lujat ... PoPrincip delish na 2-3vadish 1
i kot ostane e orientir ....
I primerno ako e 1 ili 2moje daje izobshto da ne e bil s momiche
:~)
Ama da ... Shtoto Primerno
nikoga nqma da vi napravi vpechetlenie tova che chovek e skromen i pr
Che ne e jenkar i t.n. a ste na principa koi moje da "Lovyva" po-dobrei pr ako kaje che e bil s mn tva deistva relaxirashto
che e opiten otrakan ... che e jelan .....
i syotvetno staa obekt na jelanie i ot vas; ) shtom toooolkova mn drugi sa go pojelali
shto da ne se probvate i vie
?!!![]()
сори, ама не ми се търсеше къде е "Ь"Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Хах да мъжете определено лъжат за това ... а тези , които не лъжат им личи...За мен примерно е мн тъпо едно момче да си направи сефтето след 16 год., а до тогава да е лъскал всяка вечер по 2 пъти и да са му станали мазоли...Пък и той ще е някъф адският задръстеняк просто от такива ми се драйфа ... хах путьовци някви...А моля ви се не излизайте с логиката "чакал е подходящата" ...такова нещо няма! няма и такъф мъж , а просто неудачници ,които пробутват грешните си теории...срамота.За секс дори не е нужно да обичаш след като секса определено Не е най-хубавото нещо в една връзка.Просто се иска яко сексуално привличане,то е по-важно в секса според мен!
А и момичета нека си признаем , че женкарите са такива ,защото ние ги лъскаем,защото са сексапилни и искаме да ги пръснем от секс...има разбира се и някви самохвалковци, но истинския женкар не може да се обърка...И тфа с опита е вярно ... без опит нищо не става... Тъй че общо взето няма жена , която да се възбужда от яки мъже ... със сигурност повечето от вас свалят шапка на чакащите подходящата на 20 години , но едва ли бихте спали с тях... Тъй че сефте на момче след 16-17 години - срам и позор и тия мъже за в г*з не стават![]()
лъжат, лъжат. първото ми гадже разправяше, че е правило секс на 11 години, с което ме спука да се хиля![]()
![]()
. и ме караше и мене, ама не му мина номера. но и при жените важи правилото на тройката. ето - аз си казвам, че не съм спала с нито едно момче, значи 0 по 3 = 0. правилно!
![]()
![]()
еми, руснак - какво да ти кажа...Първоначално написано от I_love_dead_people
)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
хахаххахаха...яка тема
Много ясно, че лъжат! Най-често девствени лъжат че не са девствени, което е мн тъпо...и наистина си личи кога лъжат...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
hihihihi mersia i xaxo-xixi sbarkal se pishe sas `s` ,a ne sas z po povod pravopisnitre greshki....
![]()
Лъжат, когато са в началота на "сексуалната " си кариера/ако мога така да кажа/ и когато вече и не могат, пък и няма кой да им се навие.Мъжете с пълноценен сексуален живот не говорят за това![]()
Не лъжем, аз наистина съм спал с 217 момиченца досега. Не виждам проблем?![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Всички лъжат... мъжете, че са жили с повече жени, а жените, че са били с по-малко мъже. Айде успокойте се вече
Ами може и да е вярно това,но тези мъже,които се хвалят с бройката са големи мухльовци и не са чак такива свалячи.
според мене лъжат.не се знае зашо,но си го правят и майче им харесва да си борят "постиженията"
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!