.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

LUJAT LI MUJETE ZA BROIKATA?!

mujete vinagi lujat za broikata jeni,s koqto sa spali...imashe edin film,amerikanski pai mai beshe i ta tam iztaknaha edna teoriq za praviloto na 3kata,demek ako kaje 4e e bil s 6...delish na 3 i se polu4ava istinskata broika,taka 4e na kakvo mnenie ste vie

na mene mi zvu4i pravdopodobno puk i 6tom sa go izpolzvali v1v filma sigurno ima ne6to vqrno. spored men lujat, 6oto tva pokazva 4e sa opitni i mujkari, tupo. az naprimer se pazq ot takiva, 6otot te tursqt samo broikata, a ne 4uvstva
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Супер фен
    Ооооо, лъжат, да
    Митио Пищова не е ли живо доказателство.....
    То мъжете по принцип оби4ат да се правят на "виж ме кой съм аз"
    Жалкото е, че обикновено си личи и заблуждават само себе си \/

Guest
    Аз не лъжа. При мен бройката е 0, разделете го на 3 де

men puk me kefat maje,kadeto sa spali s po-malko jeni,mrazq kurvari,prosto gi nenavijdam,gnusni sa mi nekvi,ne4istoplutni takiva,a i tva otnosno opita,4e s kolkoto pove4e jeni sa bili,sa po-opitni,vaobshte ne e vqrno...edin muj ili e dobur liubovnik i znae kak da pipne ili e gola voda,puk ako shte i s 1000 putki da e spal...

keep it real

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    0:3=0 Пак излиза истинската бройка!Значи е вярно! :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    0:3=0 Пак излиза истинската бройка!Значи е вярно! :P
    Никой не може да ме нарече лъжец!!! Тва е една нереална теорийка, тя не бачка 100% или поне не при мъжете, виж ся при жените е друго, там не разбирам

Повече от фен
    А на морето имаше един руснак. Направил го за първи път когато дошъл на лагера и за една седмица бил оправил 15 момичета, а гаджето му знаело

i kato e znaelo gajeto,sigurno e nqmalo i nishto protiv,nali

Супер фен Аватара на maybelline
    И аз гледах този филм.А жената като каже с колко е спала,умножаваш по 3 и се получава истинската бройка.Аз не лъжа за бройката...то няма и кого да лъжа

Експерт
    Guest
    Ако по тази логика ги гледате нещата, то след като мъжете лъжат, логично е и жените да го правят нали?

Един мъж ако каже, че е бил с 6, делим на 3, а ако една жена каже, че е била с 2 умножаваме по 3 и така всичко си изва на мястото

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Експерт
    Ако по тази логика ги гледате нещата, то след като мъжете лъжат, логично е и жените да го правят нали?

Един мъж ако каже, че е бил с 6, делим на 3, а ако една жена каже, че е била с 2 умножаваме по 3 и така всичко си изва на мястото
    az ne mislq taka,moje i da lyjat...koi gi znai
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ооооо, лъжат, да
    Не искам да те обидя, но това е смешно. Разбирам да збъркаш някаква друга дума, но да напишеш МитИо ... лол. Може и грешка да е, но ми направи голямо впечатление.

По темата някои лъжат други не. Сигурно повечето лъжат де .

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Предполагам,че лъжат.сега тези дето броят като гореспоменатия пищов са ми жалки-това да не ти е колко пъти си се бръснал за тази година.това е жена,човешко същество,а не просто бройка в тефтерчето ти.жив комплексар.А иначе всеки слага по малко отгоре и не само мъжете.Има и такива жени за жалост!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Lujat ... PoPrincip delish na 2-3 vadish 1 i kot ostane e orientir ....
    I primerno ako e 1 ili 2 moje daje izobshto da ne e bil s momiche :~)
    Ama da ... Shtoto Primerno
    nikoga nqma da vi napravi vpechetlenie tova che chovek e skromen i pr
    Che ne e jenkar i t.n. a ste na principa koi moje da "Lovyva" po-dobre i pr ako kaje che e bil s mn tva deistva relaxirashto che e opiten otrakan ... che e jelan .....
    i syotvetno staa obekt na jelanie i ot vas; ) shtom toooolkova mn drugi sa go pojelali
    shto da ne se probvate i vie
    ?!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ооооо, лъжат, да
    Не искам да те обидя, но това е смешно. Разбирам да збъркаш някаква друга дума, но да напишеш МитИо ... лол. Може и грешка да е, но ми направи голямо впечатление.

По темата някои лъжат други не. Сигурно повечето лъжат де .
    сори, ама не ми се търсеше къде е "Ь"

Guest
    Хах да мъжете определено лъжат за това ... а тези , които не лъжат им личи...За мен примерно е мн тъпо едно момче да си направи сефтето след 16 год., а до тогава да е лъскал всяка вечер по 2 пъти и да са му станали мазоли...Пък и той ще е някъф адският задръстеняк просто от такива ми се драйфа ... хах путьовци някви...А моля ви се не излизайте с логиката "чакал е подходящата" ...такова нещо няма! няма и такъф мъж , а просто неудачници ,които пробутват грешните си теории...срамота.За секс дори не е нужно да обичаш след като секса определено Не е най-хубавото нещо в една връзка.Просто се иска яко сексуално привличане,то е по-важно в секса според мен!
    А и момичета нека си признаем , че женкарите са такива ,защото ние ги лъскаем,защото са сексапилни и искаме да ги пръснем от секс...има разбира се и някви самохвалковци, но истинския женкар не може да се обърка...И тфа с опита е вярно ... без опит нищо не става... Тъй че общо взето няма жена , която да се възбужда от яки мъже ... със сигурност повечето от вас свалят шапка на чакащите подходящата на 20 години , но едва ли бихте спали с тях... Тъй че сефте на момче след 16-17 години - срам и позор и тия мъже за в г*з не стават

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    лъжат, лъжат. първото ми гадже разправяше, че е правило секс на 11 години, с което ме спука да се хиля . и ме караше и мене, ама не му мина номера. но и при жените важи правилото на тройката. ето - аз си казвам, че не съм спала с нито едно момче, значи 0 по 3 = 0. правилно!

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    А на морето имаше един руснак. Направил го за първи път когато дошъл на лагера и за една седмица бил оправил 15 момичета, а гаджето му знаело
    еми, руснак - какво да ти кажа...)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    хахаххахаха...яка тема
    Много ясно, че лъжат! Най-често девствени лъжат че не са девствени, което е мн тъпо...и наистина си личи кога лъжат...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

hihihihi mersi a i xaxo-xixi sbarkal se pishe sas `s` ,a ne sas z po povod pravopisnitre greshki....

Голям фен

.

Лъжат, когато са в началота на "сексуалната " си кариера/ако мога така да кажа/ и когато вече и не могат, пък и няма кой да им се навие.Мъжете с пълноценен сексуален живот не говорят за това

Не лъжем, аз наистина съм спал с 217 момиченца досега. Не виждам проблем?
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Всички лъжат... мъжете, че са жили с повече жени, а жените, че са били с по-малко мъже. Айде успокойте се вече

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може и да е вярно това ,но тези мъже,които се хвалят с бройката са големи мухльовци и не са чак такива свалячи.

според мене лъжат.не се знае зашо,но си го правят и майче им харесва да си борят "постиженията"
    "Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
    Мартин Лутър Кинг, Младши!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си