- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе...кфо им става на тия хора
Абе спрейове,ножове,бягане,аз ако съм ще се панирам и ще забравя всякакви движения(не дай си Боже да ми се случи)А ако се сетя да бягам,каквато съм атлетка ако тръгне да ме гони ще ме настигне.Не,не,аз не рискувам,макар че ми се е случвало да се прибирам сама,ама само по светли и оживени местаКомпаниика или такси най-добре в по-късните часове
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
офф аз съм голямо бъзе и почти винаги се прибирам с някой
НО веднъж посред бял ден некъф дядка мазен гнусен и т.н. ме проследи по почти целият път до даскало и това всичко послерд бял ден идва до мене хваща ме и аз като се разписках....
същия след незнам си колко седмици в автобусаомг пак си изкарах ангелите но поне отново бях сред хора....някакви гадни психически травми стават... и ако щете вярвайте и след двата случая пих валериан...защото сигурно щях да припадна
и това за спрейчето е мега добра идея![]()
"Целувка за лека нощ"
Оф,мен посред бял ден се опитаха да ми го направят товаи то пред собствения ми входБеше някакъв мръсен, приличаше на скитник
Сграбчи ме, но го ударих с чантата си (връщах се от училище) и успях да се измъкна
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
от къде си?
това е отвратително!!!взимай некого с теб...ВИНАГИ
6to ne po4ne6 da se zanimava6 s nqkvi boini izkustva?![]()
![]()
ima i drugo re6enie, jelezen poqskato na devstvenicite
zzorno 6e ti go maxne
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Незнам , според мен когато нямаш пари за такси помоли някое момче от компанията ти да те изпрати ... ако ли не - остават спрея и ножа , хах и кубинките с метални бомбета![]()
![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Уф и на мен ми се е случвало- а нито ходя с оскъдни дрехи, нито съм някаква сексбомба... В началото като бях по- малка много се пихирах и все ме беше страх, но после тактиката "риташ и бягаш" ми се стори по- удачна... Слава богу, скоро не ми са се случвали подобни изцепки- пък и психопатите от моя квартал ги познавам повечето...
КОлкото за загорелите дядковци- има такива и онакива... Ако само се занасят и подсвиркват, или говорят простотии, абсолютно ги игнорирам... Но ако става въпрос да те дърпа някой, това е вече съвсем друго и е сериозно... Тогава вече ти трябват сперй, нож, обувки и тям подобни...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.