.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: kakvo mi stava

sexy_teen_f
    Guest

kakvo mi stava

neznam dali e paranoq ama v posledno vreme mnogo 4esto vzeh da hodq na toaletna po malka nujda gore-dolu prez 4as-4as i polovina. tova normalno li e spored vas ili mi ima ne6to

Ама товаа, как се случва..в смисъл- след като отидеш правиш ли нещо или просто фалшива тревога? Защото ако не пишкаш и имаш някакво парене ниско в коремчето, не искам да те плаша, но може да е цистит илии някакво възпаление на пикочния мехур..знам ли. По-добре отиди на лекар!

sexy_teen_f
    Guest
    emi nqmam takiva bolki, i vseki pyt kato hodq, pi6kam no po malko

Az kato bqh po-malka i dosta chesto boleduvah ot vyzpalenie na pikochnite kanali, pak taka kato teb hodeh do WC dosta chesto, ama to shtom nqma parene nz. Dopitai se nai-dobre do lekar.

P.S znaesh li kakvo se setih oshte.. da ne piesh mnogo prqsno mlqko, shtoto az kato piq i pretichvam dosta chesto do WC, nz zashto taka se poluchava

Guest
    Ама защо само прясно мляко дали пие повече? дали не пие просто повечко течности,сега лятото е нормално да пиеш доста и логично за това да пишкаш по-често

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ама защо само прясно мляко дали пие повече? дали не пие просто повечко течности,сега лятото е нормално да пиеш доста и логично за това да пишкаш по-често
    Az kat piq prqsno mlqko i posle mnogo mi se pishka i za tva popitah specialno za prqsnoto mlqko. Plus tva ti piesh poveche technosti prez lqtoto shtoto organizmyt ti ima nujda ot tqh, ne izpishkvash vsichko koeto si izpil

moje da e prosto nastinka.ot koga e tva.za6toto kogato si nastinala taka se polu4ava.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако отскоро си така,може просто случайно да си изпил много течности(или да си ял диня) и сега да ходиш често.Ще отмине до 2-3 дни.Ти споемна,че нямаш никакви болки или парене,затова няма да те занимавам с цистит и разни такива.Ако все пак продължи така по-дълго време,гледай да ограничиш малко течностите,а ако тогава вече не премине,се обърни към лекар.

Ili mnou bira ili nastinka ot mnogo studena bira

Голям фен
    еми предполагам че може да е от повече приети течности....но ако проблема ти е от днес изчакай до утре и ако е пак така върви на лекар
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

може да имаш проблеми с бъбреците....отиди на лекар

Повече от фен
    тъй е...
    като ходиш с гол тумбак тъй ша е...

sexy_teen_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от undead
    Ili mnou bira ili nastinka ot mnogo studena bira
    emi az naistina sym nastinala i tochno denq predi tova pih studena bira i bqh s gol korem i kryst. sega kakvo da napravq za da spre

Голям фен

.

Ами както предпочиташ- или да пикаеш до прилошаване или да идеш на лекар за лечение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си