- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo znachi
abe aide i az da popitam kakvo zanchi tva "momcheto da svyr6i" ? mnogo mi e interesno pak i kak da razbera koga e svyr6il i s kakvo
Днешната младеж ме учудва.
Първоначално написано от Анонимко
свършване и при момичетата и при момчетата е еквивалентно на оргазъм
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
ami to se use6ta
a ako ne polu4im orgazam kak da razbera 4e toi e svyr6ilПървоначално написано от Sophie
Горещо се надявам темата да е ебавка и гостът преди мен да се ебава.
ne se ebavam i mnogo iskam da mi otgovoriteПървоначално написано от `Death`Whore`
Май не можеш да четеш. Написаха ти, че свършването означава оргазъм, а после питаш след като никой от вас не е получил оргазъм, как да разбереш, че той е свършил. Разбираш по това, че от пениса излиза семенна течност.
еми като не получи оргазъм значи не е свършил бе щом ти казвам че е едно и също, не е особено трудно да се сетиш....еякулация..оргазъм.. .свършване..изхвърляне..изп азване просто и елементарно и верно дано е ебавка темата ...ма за какво ли се занимавам и азПървоначално написано от Анонимко
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
za da svur6i6 trqbva da polu4i6 orgazum a za da polu4i6 orgazum trqbva da svur6i6 nerazdelni sa
ei izumqvate me ve4e .......
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Няма да питам на колко години си,да не съжалявам после че съм отговорила на въпроса ти(но се надявам да си над 13).Момчето да свърши означава от пениса му да излезе спермата.Това става при оргазъм,както всички тук споменаха.Свършването може да стане при секс или чикия(независимо дали момчето само си я прави или момичето действа).Момичето да свърши значи тя да получи оргазъм,но при нея (много ясно!) не се изхвърля семенна течност,но тя силно се овлажнява.
и при свирка може, при мокър сън същоПървоначално написано от maybelline
Да де.Гледах да не навлизам в подробности,но благодаря за корекциятаПървоначално написано от Sophie
![]()
хахах тря сме полезни на непросветените до край все пакПървоначално написано от maybelline
![]()
абе аз мисля, че госта и оргазъм не знае какво е.
най-многоПървоначално написано от Kulio Gangstera
Гостът е поредния глупак който пуска тъпи темиПървоначално написано от GothicGirl
няма отърване!!!Първоначално написано от Sophie
12 са му много на госта до 10 макс !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
свършване =оргазъм. при момчетата има един много очевиден белег - изхвърлят сперма.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!