.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Какво да правя той иска само секс а аз го обичам ?

Моля ви кажете ми какво да правя аз го обичам а той иска просто да се е*еме много ми е кофти от това всички момчета искат само да ме нае*ат дори и тези които ги мислех за приятели зеха да искат а аз не съм такава не съм момиче за едно е*ане и аиде чао не искам да се е*а с това момче но не искам и да го загубя кажвте ми какво да правя неискам да се еба с него но не искам и да го загубя Обичам го

Re: Какво да правя той иска само секс а аз го обичам ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моля ви кажете ми какво да правя аз го обичам а той иска просто да се е*еме много ми е кофти от това всички момчета искат само да ме нае*ат дори и тези които ги мислех за приятели зеха да искат а аз не съм такава не съм момиче за едно е*ане и аиде чао не искам да се е*а с това момче но не искам и да го загубя кажвте ми какво да правя неискам да се еба с него но не искам и да го загубя Обичам го
    v suhtoto polojenie sum... az li4no sega shte mu kajam4e ne iskam da se ebem... i mislq,4e to ishte me razbere,no za tvoq ...NeZnAm
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Опитай се да говориш с него и да му обясниш че искаш сериозна връзка,а не само креватни изпълнения,че искаш връзка основана на чувства,а не само и единствено на секс.Ако мисли че може да ти предложи тия нещаз-да остане,ако иска просто няква авантюра-да се разделите.Не си струва да си с човек,който използва чувствата ти за да постигне целта си и да спи с теб

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    6tom e s teb samo zaradi ednoto e*ane zna4i nqma nikakvi 4uvstva kum te.Toi samo te izpolzva,po-dobre go zabravi.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest

za obi4tta

az mislq,4e trqbva na pravo da mu kaje6.otiva6 pri nego,i bez zaobikalki kazva6 az ne iskam samo da se nae*em za edna no6t,i 4ao kaji mu,az te obi4am. i iskam da si staneme gadjeta ne6to takova.prosto mu kaji az te obi4am,i ne iskaMm ni6to drugo ot tebe osven obi4ttaty.

Супер фен
    Трябва да се примериш,забрави го и т`ва е!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Опитай се да говориш с него и да му обясниш че искаш сериозна връзка,а не само креватни изпълнения,че искаш връзка основана на чувства,а не само и единствено на секс.Ако мисли че може да ти предложи тия нещаз-да остане,ако иска просто няква авантюра-да се разделите.Не си струва да си с човек,който използва чувствата ти за да постигне целта си и да спи с теб
    И да му обясни и да не му обясни това не зависи от нея.Той явно не я обича и ако е с такава нагласа и търси само секс от нея не може да стане нещо повече.Просто няма какво да говори с него.Нмяа смисъл.Може би е добре да му каже,че просто няма да спи с него и това е.Лошото е,че има чувства,но не виждам друг начин,за да спре да се тормози още повече,просто да се разделят.Ако той няма чувства към нея според мен не може да се влюби толкова чак силно.Нещата стоят другояче ако и двамата бяха влюбени.

Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    6tom e s teb samo zaradi ednoto e*ane zna4i nqma nikakvi 4uvstva kum te.Toi samo te izpolzva,po-dobre go zabravi.
    i az mislq taka! nqma smisul da se naranqvash zaradi 4ovek koito iska samo da te izpolzva!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    За съжаление трябва да се примириш че той няма чуства към теб и те използва!Не си мисли че ако преспиш с него той ще те обикне...А и за теб ще бъде много по-трудно да го забравиш ако преспиш с него и после той те зареже...Нз..аз така мисля...

Супер фен Аватара на Barbie
    Kak razbra 4e e s teb samo zaradi sex-a? Obsujdali li ste go, use6ta6 li go...ili kak? Moje da e suzdal gre6no vpe4atlenie...
    Govori s nego, pitai go seriozno kakvo iska ot va6ite otno6eniq...ako ti kaje samo sex...mila, sorry, obi4a6 go ili ne, po-dobre e da go razkara6...
    Ako ti kaje 4e ima realni 4uvstva...izprobvai go...izvestno vreme ne mu puskai...
    Uspex

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    забрави го той не те заслужава,ти дории да спиш с него той няма да почне да те обича,тъи че и в двата случая няма да получиш любовта му.Дано вземеш правилното решение.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    нищо не можеш да направиш. тегли му едната майна. така беше при мене с първия (говоря за целувка). ама той ме остави най-накрая щото аз не му песнах. страдах, страдах и ми мина, даже се научих да не се влюбвам във всяко момче.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    eeeehhhh tva e*ane 6te vi izade glavite puberski
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest

Re: za obi4tta

az mislq,4e trqbva na pravo da mu kaje6.otiva6 pri nego,i bez zaobikalki kazva6 az ne iskam samo da se nae*em za edna no6t,i 4ao kaji mu,az te obi4am. i iskam da si staneme gadjeta ne6to takova.prosto mu kaji az te obi4am,i ne iskaMm ni6to drugo ot tebe osven obi4ttaty.
    ako otida pri nego i mu kaja 4e go obi4am toi shte tragne s men she me nae*e i she me zareje

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Kak razbra 4e e s teb samo zaradi sex-a? Obsujdali li ste go, use6ta6 li go...ili kak? Moje da e suzdal gre6no vpe4atlenie...
    Govori s nego, pitai go seriozno kakvo iska ot va6ite otno6eniq...ako ti kaje samo sex...mila, sorry, obi4a6 go ili ne, po-dobre e da go razkara6...
    Ako ti kaje 4e ima realni 4uvstva...izprobvai go...izvestno vreme ne mu puskai...
    Uspex
    da obsajdali sme go v4era mi naprao mi kaza aide da se e*eme prashta mi SMSi posltoqnno da se e*eme i takiva i daje se opita nasila da me nakara

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Карал те е да го правите насила?В такъв случай го зарязвай веднага тоя!Явно разговора няма да помогне наистина.Ако те уважаваше и държеше поне малко на теб нямаше да се опитва да те кара да правиш нещо което не желаеш!Искаш сериозна връзка,той иска само секс! Не си губи повече времето с него

Супер фен

Re: Какво да правя той иска само секс а аз го обичам ?

Ми зарежи го това не е работа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си