- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа че я обичам по по романтичен и уникален начин
е аз нищо немога да измисля какво мислите вие
ako do sega ne si i go kazval to togava i nai prostichkia i obiknoven nachin shte byde specialen za neq![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Изпей/изсвири й песен.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Изведи я на тихо място,където никой няма да ви прекъсва и досажда.Кажи и че е за разнообразие,за да не се осъмни.Започни да и приказаш за вашата връзка,колко много значи за теб всичко между вас,целуни я и щом се наведеш към нея и го прошепни.После и го повтори като я гледаш в очите.Еххх любовАбе остави сърцето ти да говори.Успех и да разкажеш после
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Tova sus zatvorenite o4i e ZADALJITELNOПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
![]()
I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...
Идеята е чудесна.Но не е нужно някъде на специално място да ходите,може и у вас.Но ако искаш да го направиш наистина неповторимо,най-добре послушай съвета на siXt_senSe.Първоначално написано от siXt_senSe
ako iskash da e unikalen deistvai sam
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
мхм..аз съм заедно с моя от месец и половина може и и той от няколко ден се държи много мило постояно ми казва колко му е хубаво с мен колко съм хубава че е щастлив че ме има вчера ми каза че му стига тва че е сме не иска нищо друго като вървяхме по улицата взе че ме дигна и започва да ме целува найстина се почувствах много хубаво а колкото до твоя случай не е нужно да и каажеш че я обичаш за да го разбере просто и го покажи със сърцето си не с думи .....прави и комплиметни дръж се мило с нея...незнам
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ако и тя те обича това ще бъде специално за нея ппи всяко положение.Не мисля,че има значение къде се намира и т.н.За мен винаги е специално когато гаджето ми ми каже,че ме обича,въпреки че ми го е казвал милиард пъти.