- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Koi razmer prezarvativi vzimate
Iskam da popitam koi razmer prezarvativi si kupuvate za6toto do sega dori ne znaex 4e ima razmeri dokato ne mi kazaxa ...![]()
Ми нормалните презервативи си вземаме...как така размериИма някои, които да по-големи....ама то не е като при дрехите...ако презервативът ти е голям, не го довиваш докрай
![]()
Kypuvame si normalen razmer...ve4e ako ne ti stavat ili sa ti golemi tursi6 ramer![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
normalni,durex clasic,ima i po golemi,napr.durex extra cafe.ti sam preceni ot koi 6te ti trqbvat.
emi bratle i az ne znaeh dokato ne vidqh na life styles da pi6e M ili L.a za durex clasik sa si normalni a exra safe sa nai golemite kakto priqtelkata mi ti kaza predi men. no kupi vij nqma katalog tva e ili vlez v saita na durex i tam pi6e nominalna golemina
www.durex.com
mnoo si tapa ma te sa po debeli ne po golemi pf 4e si tapa amaaaa po dobre traiПървоначално написано от malka_kukla
аз зимам една торбЪ от фантастикото, щото сичко друго ми е тясно и късо![]()
еми тва е, ако не вярваш ела с два шивашки метъра завързани един за друг да премеришПървоначално написано от iskamTe_vednaga
![]()