.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: misionerskata

Guest

misionerskata

Можете ли да ми кажете как мога да съм по-активна когато той е отгоре,а не само да лежа...

Мега фен
    Не ти ли харесва да лежиш? Хеххехе. Можеш да го целуваш, да го опипваш...да го хванеш за задника.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Последното действа страхотно на моя мъж.А да сложи си краката на раменете му-позата се изменя и ъгълът на проникване е невероятен.

Мега фен
    ЕЕЕ, искаш да ме възбудиш ли...наистина е много хубаво...

Голям фен
    Град
    Memphis
    za vas vi trqbva pensionerskata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Re: misionerskata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Можете ли да ми кажете как мога да съм по-активна когато той е отгоре,а не само да лежа...
    да го дращиш по гърба ако му харесва,
    да го обхванеш с крака и по този начин да го придърпаш към себе си, да мърдаш таза лекичко, да си пипаш гърдите, ей такива неща, малко въображение

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Последното действа страхотно на моя мъж.А да сложи си краката на раменете му-позата се изменя и ъгълът на проникване е невероятен.

мдааааааааааааааааааааааа аа \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    за да си по активна може да заспиш ...не шегувам се не заспиваи .... хората над мен обясниха перфектно за друго не се сещам ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest

az puk obi4am da si leja i da ne pravq ni6to-malko e egoisti4no ama..

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    galigo po grub4eto celuvai go dori i malko nokti moje da vkara6 na6epvai mu stimulira6ti dumi v uhoto tova e dostatu4no

Guest

Цитирай Първоначално написано от GothicGirl
    да го дращиш по гърба ако му харесва,
    да го обхванеш с крака и по този начин да го придърпаш към себе си, да мърдаш таза лекичко, да си пипаш гърдите, ей такива неща, малко въображение
    Мдаа ,ти си най-права(тва го казва мъж)!
    Мене ми прави голем кеф дращенето по гърба и краката и да са преплетени зад мен

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Направи колибка с показалец и среден пръст (във формата на peace) и си постави ръката пред влагалището, когато пенисът прониква в теб. Нз дали ти стана ясно, но не можах да го обясня като хората. На моя лично това мн му харесва. Също можеш да стягаш и отпускаш влагалищните си мускули. Също има як ефект.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на koalka
    Ами хубаво е да разнообразявате с различни пози и е нормално и ти да искаш да си активна.За това пробвайте ездачка.В нея жената е по-активната.Мен ми харесва когато приятелят ми е водещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си