.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Писна ми да съм без гадже

Всеки си има а аз си нямам, толкова ли съм грозен или проблемът е другаде? Защото всички момичета, които познавам си падат по празноглави момчета, обаче с мускули.

Направи малко усилие, момичетата няма сами да дойдат при теб...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не ти и трябва.
    За какво ти е? -Само да ди вдига нервите ли....

STS
    Guest
    Dobre we az li sum edinstveniq deto osuzvna ot vsi4ki mom4eta 4e ne e gotino da si sramegliv zduhan i 4e ako si nekuv sme6nik ama umen mnogo qsno 4e nqma da ima6 gadgeta. Hodi trenirai, ne dei da 4aka6 mackite da ti ska4at v skuta.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    може би все още не си намерил подходящата.ако за теб въпросът е само да си намериш гадже,грешиш.ти изпадаш в неква паника,че нямаш гадже.не е най-важното тва.за всичко си има време.не се отчайвай.мисли позитивно:никоя не те е заслужила до сега :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    може би все още не си намерил подходящата.ако за теб въпросът е само да си намериш гадже,грешиш.ти изпадаш в неква паника,че нямаш гадже.не е най-важното тва.за всичко си има време.не се отчайвай.мисли позитивно:никоя не те е заслужила до сега :P
    подкрепям спокойно бе човек то ако тръгнеш да се отчайваш така няма да си намериш пък ако си намериш няма да има нещо стойностно между вас не бързай и твоето време ще доиде \/ \/

Когато спреш да търсиш тогава ще намериш...Според мен ако искаш да си с някой трябва да го харесваш, а ти дори не знаеш с кой искаш да си...когато момичето те намери сам ще разбереш защо е ставало така

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Когато спреш да търсиш тогава ще намериш...Според мен ако искаш да си с някой трябва да го харесваш, а ти дори не знаеш с кой искаш да си...когато момичето те намери сам ще разбереш защо е ставало така
    подкрепям и съм съгласна със sexy_for_you
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Еми и аз съм така брат 7-8 месеца съм сам ама кво да правя нема как требва да се примирим!!!
    Vladoka rulzzz

момичетата които гледат това са повърхности и глупави.. ти такова момиче ли искаш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    момичетата които гледат това са повърхности и глупави.. ти такова момиче ли искаш?
    Да, но са и по-контролируеми.

togaa moi 4ovek mn si zabluden

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hiphopgirl
    togaa moi 4ovek mn si zabluden
    кой го казва?
    Няква шматка.
    Кой си ти във съня ми
    Кой си ти във нощта ми
    Кой си, защо ме будиш?
    Как съня да гадая
    Как да спра да мечтая
    Как, лубов да те позная?

refren':
    Знай най-гореща
    е мойта грешка
    и мойте страсти
    са най-опасни
    пак те чакам в сън
    да ми дойдеш

Кой си ти във съня ми
    Кой си ти във нощта ми
    Кой си и как да те позная?
    Пак съня ще гадая
    Пак насън ще мечтая
    знай, сама ще те позная

Супер фен
    of kvi sa teq fix idei na nedorasyl teenager vzemi sa v ryce kvo misli6 si 4e kat fane6 nqkvi tva 6ti oprai jivota e nqma da go opravi slez na zemqta nau4i se da se 4uvstva6 ok s tova koeto ima6 i si4ko 6si doide na mqstoto

Град
    Ловеч
    Ми пич споко ще си намериш любовта не е важно само да сте гаджета, а и да си вярвате да сте сплотени. Аз си мислех, че съм зле, ходих на фитнес станах якичък, мислех си, че впечатлявам, но изглеждах като самовлюбен по едно време. От зимата т.г. не ходя и съм отслабнал но от 9 месеца съм с едно момиче и да ти кажа чесно тя ме харесва такъв, какъвто съм, дали слаб и грозен, красив, силен, празноглав или умен това съм АЗ. Бъди и ти себе си и ще намериш точния човек.
    lostinMINIMAL

Мамка му живота е толкова несправедлив
    Гръмни се...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Guest
    пич,на тая възраст (сигурно си към 16-17 годишен) нито момчетата,нито момичетата знаят какво искат тъй че ако си малко по-различен няма да те забележат,но ти казвам - няма да е така винаги.с времето хората порасват,а и честно казано да си свободен има супер много предимства,само трябва да се замислиш за тях.Има и нещо друго - като всички си имат гаджета ти кво?трябва да си като тях?а мислил ли си си,че след 1-2 месеца се разделят и после други и тн...тва не ми се вижда забавно,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си