.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Imam problem

Hybrid View

gadnumie
    Guest

Imam problem

Zdrasti, imam problem... zapoznah se s edno momiche... mn hubavo i t.n Az go haresvam i to mene me haresva obache ima edin problem... na 13 godini sam i do sega ne sam imal gaje ( e imal sam ama v 5 klas ... i nali znaete kak e...) i ne moga da se celuvam s ezik Tq estestveno moje i za tova mi e malko kofti ... za da ne se izloja... kajete nqkoi trik pri celuvkite s ezik ili nqkoi nomer A i drugiq mi vapros e kakvo da i kaja za da q celuna i nujno li e da i kazvam ne6to ... Uh... mnogo sam zle ... moderatora ako iska da trie temata ....

xaxaet
    Guest

xa

mi..zdrvei priateliU moi ZNA4I..az sam f-4e i za 1 pat se celunah na 12 s ezik i be6e hubavo...6te se opitam da ti pomogna ..malko trudno ama... mi doblijavate si ustnite....i ti galish neiniq ezik...kfoto prai tq opitvai se i ti da go pravish..kato za 1 pat...dobre e da ne q pitash 'moje li da te celuna..' ili 'ama sega li da te celuna?' a prosto 6te q gushnesh ..6te sednete nqkade i taka....a tq na kolko e 4e 6te ima pove4e opit ot teb...i iate sre6ta ili prosto 6te izlizate kato priqteli....ili..tq znae li 4e sashtestvuvash izob6to kato ne6to pove4e ot pr za neq ??? q dai poi4e info...nadqvam se da sam pomognala s kakvoto moga....

Мега фен
    Нали и двамата знаете, че се харесвате...нужно ли е да питаш нещо, да казваш нещо? Когато останете насаме, я целуни...просто леко разтвори устните си и ги допри до нейните, после извади леко езика от устата си, тя се предполага, че ще направи същото...и си играйте. Но ако тя не знае какво да прави, а чака ти да правиш всичко, не се сдухвай - целувката е за двама.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ухх...колко много теми има за това
    просто не гледай на целувката с език като нещо много трудно защото не е така поросто трябва да е отпуснете двата и когато дойде подходящият момент ще се целунете доближавате се постепенно... не е нещо трудно просто всеки се целува различно но не си пъхай изцяло езика отначало защото на мен лично това не ми харесва особено ..абе с две думи ще разбереш кога е момента и просто ще се целунете и гледай да не я задушиш
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

gadnumie
    Guest

Re: xa

Цитирай Първоначално написано от xaxaet
    mi..zdrvei priateliU moi ZNA4I..az sam f-4e i za 1 pat se celunah na 12 s ezik i be6e hubavo...6te se opitam da ti pomogna ..malko trudno ama... mi doblijavate si ustnite....i ti galish neiniq ezik...kfoto prai tq opitvai se i ti da go pravish..kato za 1 pat...dobre e da ne q pitash 'moje li da te celuna..' ili 'ama sega li da te celuna?' a prosto 6te q gushnesh ..6te sednete nqkade i taka....a tq na kolko e 4e 6te ima pove4e opit ot teb...i iate sre6ta ili prosto 6te izlizate kato priqteli....ili..tq znae li 4e sashtestvuvash izob6to kato ne6to pove4e ot pr za neq ??? q dai poi4e info...nadqvam se da sam pomognala s kakvoto moga....
    Emi ... nqma da izlizame kato priqteli ... 6te izlezeme na razhodka v parka :P i da tq me haresva ama az mn se pretesnqvam da ne se izloja 4e... ((
    Tq e kolkoto mene ama e imala dosta gajeta predi mene

Мега фен
    А замислял ли си се, че момиче на 13, което е имало много гаджета, може би не знае какво иска или само си играе с момчетата?

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А замислял ли си се, че момиче на 13, което е имало много гаджета, може би не знае какво иска или само си играе с момчетата?
    mda na tiq godini moito mom4e samo izpolzvat mom4etata golemi sa marshi da znaesh pazi sa kato pumpali gi vurtqt xax
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

gadnumie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    emi zamislql sam se ama... mn mi haresva momi4eto a i po razgovorite koito sme imali li4i 4e i tq me haresva... ama mn se pritesnqvam ot taq purva celuvka s ezik ... ako zgafq ne6to

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    в една тема прочетох,че става като пишеш с език азбуката...ахахахХа нз

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    в една тема прочетох,че става като пишеш с език азбуката...ахахахХа нз
    А другият какво ще прави?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    хм...нз..не съм го мислила азкато го пробвам ще ти кажа

gadnumie
    Guest
    a ne stava li da i kaja 4e ne moga da se {P} i tq da me nau4i mai taka 6te napravq :P pak tq ako iska da e s men nqma da i napravi vpe4etlenie

Мега фен
    Можеш да И кажеш, че не си се целувал, но най-добре не казвай, че трябва тя да те научи.

ne mojem nie da te u4im kak da se celuvash..moje da si ima trikove ili tehniki i taktiki,no .... vsi4ko zavisi ot teb...ima li gi 4uvstvata ...ne s epritesnqvai... v jivota shte se celuvash milioni puti....
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

ми ще се отпуснеш и няма да се притесняваш изобщо!Пускаш език и започваш да си играеш с нейния
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

gadnumie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sLaDicHK{}7{}
    ми ще се отпуснеш и няма да се притесняваш изобщо!Пускаш език и започваш да си играеш с нейния
    taka zvu4i lesno ... ama kakvo da i kaja predi da q celuna ... 6toto ... ili da 4akam opredelen moment i da q {P}

Мега фен Аватара на koalka
    Щом те кефи момичето просто я целуни и това е.Надали ще ти се разсърди,че не си се целувал.А и какво срамно и с какво толкова можеш да се изложиш при една целувка?

gadnumie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом те кефи момичето просто я целуни и това е.Надали ще ти се разсърди,че не си се целувал.А и какво срамно и с какво толкова можеш да се изложиш при една целувка?
    Em nzz prosto neznam :} no sam se naduhal stabilno :P i mislq 4e nqma da ima problemi :P~~

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    всичките тия трикове са глупости. на мене нищо не ми помогна... ама то беше и одавна. с колко ли момчета не съм се целувала оттогава... абе, мани. иначе просто я целуни и всичко ще мине ок. не се притеснявай - това е най-важното. и се отпусни.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    emi kato za na4alo opitai se da ne se pritesnqva6 za6toto stava mnogo lo6o ina4e a pri samata celuvka qma ni6to stra6no prosto si p11xa6 ezika v ustata i i zapo4va6 da pravi6 ne6tata koito pravi i tq,taka leka poleka 6te natrupa6 opit e uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си