- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Челси-Левски
Стигнаха, щото играха със слаби отбори. Сегашният състав на Левски ми е противен.
слаби??? извочваха си правото да играят с непоставени отбори момчето ми. извочваха го с победи над Марсилия, Оксер, Удинезе. освен това им се падна най-силният възможен съперник - Киево имаше най-висок коефициент от всички непоставени. много ми е интересно дали ако Левски прескочи групата ще говориш така. ами сигурно...Първоначално написано от Анонимко
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Марсилия, Осер, Олинезе, Лайнево и т.н. Ебати отборите, нямам думи просто. Ебати класата, ебати чудото. Повярвай ми, ще умра от кеф ако излезнем с победи срещу Барса или Челси, но просто не мисля, че това ще се случи.Първоначално написано от мечтател
кои са класните отбори сперед теб? Хайдук Кула ли?Първоначално написано от Анонимко
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
мечтател zaraji go toq ne6tastnik, da govori kvo iska, Levski sa dostoen otborПървоначално написано от мечтател
достойни са. всеки го знае. ок, спирам да му отговарям. ти го каза - нещастникПървоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
![]()
малкият принц
Време е тая тема да се възроди!Билети вече няма...не се радвам от това, щото тия гадни мръсни ши**ни п**раси пред мене си купуваха по 50 билета за Б, да ги дадът на свинете или да ги продават на космически цени на истинските Левскари!Деба тряя секи ден до мача да се биеят тия копе*ета![]()
и са кво, хиляди левскари останаха без билети, аз лично зех едни от последните билети за Г![]()
е, ако не друго поне стадиона ще е пълен. и все пак търговците на черно тряа да са в затворите, а не на касите. ам България все пак...Първоначално написано от adi_crazy
малкият принц
От 6 сутринта до 11 часа на обяд чаках за билети. Накрая успяхме да стигнем до едната от касите с едно момче и момиче. Тия хора са много прости беее, по едно време едвам, едвам дишах. Много тъпо са го направили, за А и В максимума е бил 5 билета, а за Б и Г няма никакво ограничение, организация никаква. Взех си 3 билета за Б сектор. Дано мача си заслужава ...Първоначално написано от adi_crazy
__________________________________________________ ___________
Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца, има, има истина една, тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
С колко ше ви бият бе момци?![]()
НЯМА да е повече от 5:0,щото ше имат и по-важни мачове,но едно 3:0 ги устройвацигането гошко пак ше бъде феликия фратарчо дет не мое да хване топката
![]()
Първоначално написано от maldini
абе я ходи си мисли за Бешекташ не се занимавай с нас щото вие само може да си мечтаете за тва което на нас ни се случва !0
хахааххахаххха ше ме скъсаш от смях ей ахаахахахаха кво им се случвало... мажат ви на поразия ей тва се случва пфахгаьхгаПървоначално написано от adi_crazy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ТЪП е баща ти бе педалПървоначално написано от мечтател
аре радвай се на погрома който ви кроят челски
Moderated by Tiffany
по т.2 от правилника.
Важно е да играят и да дадат всичко от себе си!
Резултата не е важен!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от vra4ka
абе важен си е да ти кажане хубаво да паднеш с 5:0 колкото и добре да си играл.... тъпото е че 3 от головете бяха супер смешни и можеше да не са голове.... ако Гошо беше по съсрадоточен и защитата .. ама не те излезнаха като губещи затова паднаха с толкова ... дано Мъри да ги промени и мисленето им за мача с Челси , щото и мача с ЦСКА мислех че ш еги смачкаме самоче изобщо не сум доволен.....
7:2Първоначално написано от skate_warrior
7:1
5:0
Познато ли ти е
![]()
Когато ви се отвори възможност, едва ли ще е скоро, да играете срещу може би най-добрият отбор в Европа, пак се обади.Сега мълчи и си мечтай ЦСКА да изиграе мач срещу Барса.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Май пропускаш мача с Ливърпул? По това време бяха взели Шампионската лига или се лъжа? Мисля, че ги бихме на Анфийлд с 0:1 или пак се лъжа? Отпаднахме с общ резултат 2:2 нали? Не с 0:5 ,така че ти замълчи![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
абе каде е Ливърпул каде е БарсаПървоначално написано от skate_warrior
Ливърпул имат 2-ма така по известни играчи
а Барса целия им отпор са им звезди за тва отивай да си караш скейта и като научиш нещо повече за футболните отбори звънни по водосточната
Добре, а защо не бяха спечелили те Шампионската лига?Нали са звезди?Не си търсете оправдания.. смешно е...
П.П. Пише се кЪде, а не кАде![]()
Първоначално написано от skate_warrior
1 грешка леле
Не го казвам, за да се заяждам, а просто да знаеш (със сигурност знаеш, ама аз да си кажа)
mi na 27 na gerena ili vasil levski nz ot 10 bez 15!!!i samo levski !
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ama sum ot cska
nqkoi da ne razbere obratnoto SAMO CSKA!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп