- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Челси-Левски
моооля?!Първоначално написано от kudravoto
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
smisul za ma4a govorq milo!!!iskam da biqt vse pak!bulgarka sum!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ОМГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xaxa
не е смешно.. трагично е..![]()
![]()
Какво спорите бе. Изхода от срещата е ясен. Левски ще победят!!! Само се чудя с колко:
1 вариант- 5:0
2 вариант- 7:2
На тея от ЦСКА това им носи яки спомени.
титлите са по-важни от резултатите смешко...Първоначално написано от OPEL
S netarpenie ochakvam veche macha!super mnogo sa kefa che shte sam tam!ne mi puka kolko shte e rezultata,vajnoto e che v bg shte ima championska liga,i da ne sum ot levski pak se kefa!puk i vse pak shte vidq lampard sheva i t.n![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ОБЩ резултат и резултат от 1 мач е глупаво да се сравняват, но какво се учудвам...все пак си ти. Както и да е...не може да сравняваш Барселона с Ливърпул. Да, победихте ги, спор няма, но ето ти един малко известен факт, тоест не малко известен, а такъв който много се правят, че не знаят. Една голяма част от титулярите на Ливърпул на граха, защо ли?!?Първоначално написано от skate_warrior
Първо мисли, а после говори. Сам се сети защо.
Хайде със здраве.![]()
Кое му е глупавото да се сравняват? В европейските турнири така се определя победителя... не случайно има и реванш.. май ти не мислиш като пишеш... За това дали не са играли с титулярите си ще ти кажа само едно: търсиш оправдание... Кажи ми колко титуляра не са им играли? Техните резерви са на същата класа и ниво.. това не ти е България мойто момче![]()
Истината от спора на феновете на ЦСКА и Левски е един. Всеки е най добрия за тях. Но не може да отречете че Левски е по добрия отбор. Миналата година беше в УЕФА, тази е в шампионска лига. До година-финал.
абе я някой да оправи заглавието на темата!Не е челси-Левски, а ЛЕВСКИ-челси
Те ако бяха на същата класа и ниво, защо играят веднъж на високосна, както се казва?!? Хах, хубаво е, преди да се обосновеш, да прочетеш какво съм ти написал, но кой да се сети..ти ли!?Първоначално написано от skate_warrior
Хах...
За точен брой не мога да ти кажа, не съм ги бройл.![]()
като не си ги броил не се обаждайА това кога играят си зависи от треньора
![]()
Само някой модер може да го оправи, но може и да не им се занимава, кой знае?!?Първоначално написано от adi_crazy
![]()
Абре ти кой си, че ми казваш да не се обаждам бре, смешкооо?!? Не е нужно да съм ги броил. Самият факт, че са били резерви, говори сам за себе си.Първоначално написано от skate_warrior
Вземи научи значението на думата. Може да ти е от полза. :винк:
не ме наричай смешко през екрана..Така всеки може
![]()
Ела на живо, пак ще ти го кажа.Първоначално написано от skate_warrior
Спомням си, че на една предишна среща на форума, беше казал, че ще дойдеш, нещо в очи ала-бала, защото пак нещо се хранихме за Левски-ЦСКА, но така и не те видях...![]()
Все ще се видиме и ще имаш възможност да ми кажеш колко съм смешен спокоВъпроса е, че искам като някой има нещо против мен да ми го каже в очите, а не през нет-а
Не си мисли, че ти говоря за бой.. човек много трябва да ме ядоса да изпадна до такова положение да се бия.. но понякога се налага. Всичко е според зависи
![]()
Трябва да си спретнем една срещичка на форума така...цска vs левски. Eye to eye...![]()
![]()
Лошо няма, нося...![]()
Тук си прав.![]()
Аз съм навит за такава среща, но за по бираПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Аз ще взема една тръба за всеки случай де
![]()
Ние и без алкохол ще се утрепем, а пък ако се напием...
Иначе - САМО ЛЕВСКИ!!!
Предлагам следващия мач ЦСКА - Левски всички задружно да го гледаме ...![]()
![]()
![]()