.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    slipped
    Guest

дискриминация....

защо подяволите дискриминирате по-пълничките моммичета?!
    днес пресен случай : разхождам се с приятелка сядаме в съвсем обикновенои кафе и момчетата от другата маса не спряха да я обиждат и заяждат и т.н.
    айде поставих ги на място защото въпросната приятелка едва ли би го направила тя просто се правеше че ги няма
    обаче си е гадно мамка му!
    айде има некфи такива отворени мадами ама булшинството са притиснати от заяжданията и забележките на някои комплексарчета
    и въобще момчета и момичета кажете ми защо има такава дискриминация!!??!!??

Фен
    Град
    House Music

Re: дискриминация....

Цитирай Първоначално написано от slipped
    кажете ми защо има такава дискриминация!!??!!??
    Ти ми кажи каде я няма и сам ще си отговориш !!! успех
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Аз въобще не ги дискриминирам.
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Защото хората са тъпи и не могат да разберат, че фигурата не е всичко. Майната им. Важното е момичета да се харесва, а другите...да го духат, това е!

Фен
    Град
    House Music
    вие луди ли сте бе !!! дебелите това са марзеливите !!! немогат да отслабнат ли ? или просто всеки ден се виждат в огледалото и си викат "е квокато съм такава да ме хареват такава каквато съм" пак после реват ,че искат да отслабнат а немогат пални глупости !!!! и кво прават завиждам на момичетата който се подържат като си мислят ,че са "тъпи" "надъти" "прости" ! аз съм против освет за тези който за тех е заболяване а не ,че обичат си похапват
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Лошото е, че винаги ще я има. Веднъж бях напълняла, едно лято, може би 10кг. хората се отдръпнаха, обсъждаха, лафове пускаха..след като си върнах фигурата всички дойдоха да охкат и ахкат от изумление колко съм хубава, леле колко си готина, не знам какво си..
    но не забравяйте - по дрехите посрещат, по ума изпращат.

Ами аз не съм дебела, но никога не съм си и помисляла да е отансям зле с човек, който е с наднормено тегло. А ти перфектен ли си? Интересно ми е просто...

Повече от фен
    Град
    House Music Island

днес пресен случай : разхождам се с приятелка сядаме в съвсем обикновенои кафе и момчетата от другата маса не спряха да я обиждат и заяждат и т.н.
    айде поставих ги на място защото въпросната приятелка едва ли би го направила тя просто се правеше че ги няма
    айде има некфи такива отворени мадами ама булшинството са притиснати от заяжданията и забележките на някои комплексарчета
    ЗАщото като ебаваш някой друг си гъзар и избиваш своите комплекси за малоценност......
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Цитирай Първоначално написано от Azlan
    вие луди ли сте бе !!! дебелите това са марзеливите !!! немогат да отслабнат ли ? или просто всеки ден се виждат в огледалото и си викат "е квокато съм такава да ме хареват такава каквато съм" пак после реват ,че искат да отслабнат а немогат пални глупости !!!! и кво прават завиждам на момичетата който се подържат като си мислят ,че са "тъпи" "надъти" "прости" ! аз съм против освет за тези който за тех е заболяване а не ,че обичат си похапват
    Абе ей перфектния що не вземеш да си напъхаш банана в устата
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    ЗАщото като ебаваш някой друг си гъзар и избиваш своите комплекси за малоценност......
    А! Закова отговора!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    напълно сагласна ..... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Човешката завист и омраза са най най от всичко ( а забравих и простотията,ама тя върви по хората...) та, миличка..няма как да се избяга от това..и аз преди бях пълничка..но за 1 лято толкова отслабнах че сега ТЪПИТЕ КРЕТЕНОВИДНИ ЗАЯДЛИВИ ГОВЕДА , който преди подмятаха гадни работи,сега се обръщат след мен. Най -ми беше кеф ,за 2 момчета които преди не ме понасяха ,сега нон стоп ме канят на срещи ама НИЦКИ! Та мисълта ми е - наистина няма как да се влее мозък в главите на тези безгръбначни. Единствено ще се научат когато и на тях им стигне до главата ! И пълнотата не е въпрос само на НЕ СПОРТУВАНЕ! За метаболизъм чували ли сте? При някой хора тва почти липсва( може и тъпо да звучи ,ама се надявам да сте ме разбрали) . А защо всички да трябва да изглеждаме като излязли от някое модно списание? Нима това е критерия да си пълноценен човек?! Мн тъпо!!!!
    За приятелката и ,кажи и че все пак не може наистина вс на готово и да се опита да положи усилия за да отслабне. Ако не - да се опита да не обръща внимание. Винаги в живота ни ще се появи някой подобен СЕЛЯНДУР който да каже нещо лошо за нас ,но това не бива да ни сдухва , а точно обратното - да ни даде сили да се борим и да променим нещата така както ние искаме !!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    лелеее как мразя кретеноиди които се заяждат с момичета не оприличаващи себе си на клечка за зъби...
    всеки си има право да си изглежда както си иска и околните трябва да го приемат ама дори и това не оправдава простаците! какво им пречат хората които се разминават с критериите им?
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    аз не виждам такава дискриминация. примерно аз не съм от най-слабите. малко по-едра съм в ханша. но това не ми дреме, щото много, ама адски много момчета ме харесват такава.

Цитирай Първоначално написано от Azlan
    а ти, глупчо какин, недей да говориш такива глупости. има хора, чиито фигури са такива, че и да искат не могат да постигнат 90/60/90. и няма нужда. защото това според мене са анорексични простотии... на тебе, ако тазовата ти кост е по-широка няма начин да я намалиш. и отгоре на всичкото въпросния "мързел" в повечето случаи е болестно състояние - или психическо, или физическо (примерно диабет - всичките му варианти). така че, първо се осведоми преди да говориш по даден въпрос.
    и се научи да пишеш на български, а не мАрзеливи, пАлни, правАт, подДържат, надУти и т.н.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    хм нито едно гъзарче не налази темата интересно какво е мнението на всички..
    как може тема "чука ми се" да събере 12 страници постове а сериознатема като тази да не се поглежда ето това се казва заинтересованост....

Guest
    Еми нямам представа!Аз не съм дебала,но съм пълничка!Не съм видяла някой да ме дискриминира,но има момчиета който найстина много ги обиждат и това е гадно!

Голям фен
    На това не му се вика дискриминация,а глупост.Аз също съм била подлагана на подигравки от околните,но поради причината че съм "ходеща торба с кокали",което е също толкова обидно,колкото да нагрубиш някой "по пълничък"(както вие го казвате)
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен Аватара на koalka
    Ами така е има такива хора.И нищо не можеш да направиш.Просто повечето момчета харесват слаби момичета и си позволяват такива подигравки,но не са прави.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    а ти, глупчо какин, недей да говориш такива глупости. има хора, чиито фигури са такива, че и да искат не могат да постигнат 90/60/90. и няма нужда. защото това според мене са анорексични простотии... на тебе, ако тазовата ти кост е по-широка няма начин да я намалиш. и отгоре на всичкото въпросния "мързел" в повечето случаи е болестно състояние - или психическо, или физическо (примерно диабет - всичките му варианти). така че, първо се осведоми преди да говориш по даден въпрос.
    и се научи да пишеш на български, а не мАрзеливи, пАлни, правАт, подДържат, надУти и т.н.

=D> =D> =D> Ista

Yupeeee !

Мега фен Аватара на machoka
    Защото ограничеността е типично качество за хората, не за други. Мнението на подобни личности не бива да ви влияе или дори интересува.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Тъй то... Простаците ги е имало и вечно ще ги има. Както казахте, избиват комплекси. Правят се на велики, пък са абсолютни дрисльовци. Щото един умен и интелигентен човек никога няма да тръгне да се заяжда с хората по улицата. Това го прави само простакът.
    HardC0re and BDSM forever

:}

miiiiiiiiiiiiii kompleksari kfo iska6 ................... i haz se qdosfam za tfa maaa kfo sae prai 6***n narod
    FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

Guest
    аре ве газари тука всичките са прайте на света вода не на пита едва ли някой иска приятелката му да е по-пълничка или направо дебела ама не се правете че ви е се едно,никога не съм обиждал за това защото знам че и те искат да са с мерки 90/60/90 но .... затова света е интересен защото всички сме различни

не искам никое момиче да се обиди

Guest
    хахаха вие сте супер зле бе братче-ха-ха-ха.Такива момичета трябва да биват подигравани,щото белким направят нещо за себе си и аз ги ебвам и що щото са дебели мързеливи свине,които ядат банички и чизбургери от макдоналдс как да не ги подиграваш бе братче.Накъде върви света,божеее! Даже дебелогъзите изродки трябва да ги приемаме като нормални хора-Там е работата-те не са такива!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хахаха вие сте супер зле бе братче-ха-ха-ха.Такива момичета трябва да биват подигравани,щото белким направят нещо за себе си и аз ги ебвам и що щото са дебели мързеливи свине,които ядат банички и чизбургери от макдоналдс как да не ги подиграваш бе братче.Накъде върви света,божеее! Даже дебелогъзите изродки трябва да ги приемаме като нормални хора-Там е работата-те не са такива!
    Абе ей, що не се гръмнеш бе мухльо.
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си