.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    mi az ne sam protiv palnite momi4eta ... no ako se opitat da otslabnat nqma da e zle.... da hodqt da poti4vat v parka... i t.n. kato sedqt pred hladilnika po cql den - tova nqma kak da stane..

kompleksara
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Еми браво, тогава. Това можеше да ми кажеш от самото начало, без да разтягаме излишни локуми.
    mi az tova kazah no qvno sum bil zaslepen ot vremenna qrost ot glupavite iskazvaniq predi tova

I sega kato si pro4etoh komentarite moje bi e redno da kaja 4e ne kazvam 4e tiq deto komentirat ne sa kompleksari pone ne si4ki kakvo e lo6oto da kaje6 na nqkoi 4e e debel kato e fakt a toi po4ne da te obijda
    Za tova ne si4ki sa kompleksari no si4ki deto vra6tate bez da imate dovod ste kompleksari
    PS i az nqmam ni6to protiv pulnite stiga da ne se izlagat a da se grijat za sebe si

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kompleksara
    Цитирай Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
    napravi li si truda da pro4ete6 gornoto mi mnenie vob6te
    i ako iska6 da znae6 gena e zalojeno kakvo moje da stane i kam kakvo si predraspolojen a ne kakvo TRQBVA da stane li4no poznavam hora koito roditelite im sa debeli a te samite polagat usilq da se darjat vuv forma i momi4eta i mom4eta i sum gort 4e poznavam takiva hora za6tot imat volq a ne obijdat drugite kogato im govorqt istinata
    не си направих труда щото е мн дълго и мн се изнервям на такива неща!
    Iznervq6 se ot mnogoto 4etene lele ako 2 min sa mnogo 4ete te sajalqvam ama po lo6oto e 4e tova zna4i 4e vob6te ne si napravila truda da pro4ete6 i predi6nite postove za kakvo togava komentira6
    аве прочела съм всичко до тука освен твойте локуми! аз само кат го видях и ми призля! а бтв не съм длъжна да чета всичко! имам право на избор! ако греша някой да ме поправи!

Guest
    i ako iska6 da znae6 gena e zalojeno kakvo moje da stane i kam kakvo si predraspolojen a ne kakvo TRQBVA da stane li4no poznavam hora koito roditelite im sa debeli a te samite polagat usilq da se darjat vuv forma i momi4eta i mom4eta i sum gort 4e poznavam takiva hora za6tot imat volq a ne obijdat drugite kogato im govorqt istinata
    Iznervq6 se ot mnogoto 4etene lele ako 2 min sa mnogo 4ete te sajalqvam ama po lo6oto e 4e tova zna4i 4e vob6te ne si napravila truda da pro4ete6 i predi6nite postove za kakvo togava komentira6
    аве прочела съм всичко до тука освен твойте локуми! аз само кат го видях и ми призля! а бтв не съм длъжна да чета всичко! имам право на избор! ако греша някой да ме поправи!
    Da az 6te te popravq ne e hubavo da se pravi6 na kompetentna bez da znae6 za kakvo stava duma bravo pro4ela si malko postove good for you ne si pro4ela moite "lokumi" zna4i nqma6 pravo da se obajda6 6tot ako be6e obarnala malko vnimanie na moite " lokumi " 6te6e da vidi6 4e govorq to4no za takiva debeli su6testva kato tebe deto gena im bil problem. Za tova drugiqt pat kogato iska6 da me citira6 i da se pravi6 na interesna zemi parvo razberi za kakvo stava duma .

Ashie
    Guest
    na gosta mu 4etoh samo do selqniqta i nali znaesh 4e Selqnin ne e geografsko ponqtie a vid mantalitet a tova 4e praprapraprapra baba ti e jiveela v sofiq nezna4i 4e si "grajdanin". A samo nespomena otkade e baba ti ? ako tq e ot selo zna4i i ti si selqnin po tvoqta logika? glypak ... DIE!

kompleksara
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ashie
    na gosta mu 4etoh samo do selqniqta i nali znaesh 4e Selqnin ne e geografsko ponqtie a vid mantalitet a tova 4e praprapraprapra baba ti e jiveela v sofiq nezna4i 4e si "grajdanin". A samo nespomena otkade e baba ti ? ako tq e ot selo zna4i i ti si selqnin po tvoqta logika? glypak ... DIE!
    Parvo tova be6e samo grub primer i kazah 4e 6te go razgledam kato geografsko ponqtie ina4e ako trqbva da sum 4esten ima selqni koito sa mnogo po dobri ot grajdanite v mnogo otno6eniq i ako predstaviteli na 4ove6kiqt rod kato tebe se nari4at grajdani neka togava da sum selqnin.
    Vtoro vsu6tnost i maika mi i baba mi sa rodeni v sofiq ne gi spomenavam za6toto kakto v moq rod taka i v mnogo drugi stroq e patriarhalen ako ne znae6 kakvo zna4i 6ti kaja zna4i 4e muja e glavnata figura na nego nosi imeto semeistvoto i takiva drebni ne6ta kato grajdanstvoto na semeistvoto zavisqt ot nego.
    Treto tova go spomenah samo 6toto e sme6no da mi bude kazano 4e sum selqnin na men ili na hora kato men ot nqkoi koito do skoro e doil ovcete.
    I posledno tova nqma ni6to ob6to s taq tema

Ashie:<
    Guest
    est 4e znam kakvo e patriarhalen ! >
    prosto shte ti kaja 4e govorish glyposti i prostotii as usual... gay forum gay useri ?
    A china ti dade to4en primer , ti kak shte se po4uvstvash ako nqkoe momi4e ti kaje 4e patkata ti e malka ? ( az sym glypav 4ovek i ne sym pro4el po gore i guess...)

Debeliet hora ne za podigravka. Ako e iskal 4ovek da otslabne da go e napravil ti nqmash nikakvo pravo da mu se mesish v li4niq jivot. ako momi4e iska da e 150 kilograma , ti nqmash pravo da go podigravash da otslabva e.t.c. to si reshava... tui4e koito e tragnal da se podigrava na po-debelite hora shte mu kaja edno GO DIE GAY

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ashie:<
    est 4e znam kakvo e patriarhalen ! >
    prosto shte ti kaja 4e govorish glyposti i prostotii as usual... gay forum gay useri ?
    A china ti dade to4en primer , ti kak shte se po4uvstvash ako nqkoe momi4e ti kaje 4e patkata ti e malka ? ( az sym glypav 4ovek i ne sym pro4el po gore i guess...)

Debeliet hora ne za podigravka. Ako e iskal 4ovek da otslabne da go e napravil ti nqmash nikakvo pravo da mu se mesish v li4niq jivot. ako momi4e iska da e 150 kilograma , ti nqmash pravo da go podigravash da otslabva e.t.c. to si reshava... tui4e koito e tragnal da se podigrava na po-debelite hora shte mu kaja edno GO DIE GAY
    A ti govori6 tova koeto si znae6 i absoliutno ne si pravi6 truda da proumee6 za kakvo govrq . Vseki ima pravo na li4ne izbort neka da sa ne 150 ami i 200 kila ako iskat mene tova vob6te ne me burka burka me glupaviqt fakt 4e kato kaja zabeleji kato kaja direktno v o4ite ti si debel/debela da zapo4nat da me ubijdat mene. Otbelqzvaneto na realen fakt podigravka li e . Kakvo 6e stane ako nqkoq te pita kak q namira6 i ti kaje6 4e e debela ili puk nqoi kaje za teb 4e si s pove4e kila est 6te posledvat kup obidi ama ako ide6 na lekar i ti kaje 4e trqbvada otslabne6 6e go napsuva6 li ?
    TEq koito pi6at tuka kato tebe vaprso na li4en vkus bil nz si kakvo ama me podigravaha 4e sum debela i sfalih 10 kila i sega ti4at po mene. Nali vi e qsno 4e te sa promenili jivota vi se6tate l ise 4e ako ne e imalo hora da vi se podigravat veroqtno 6te ste 6teli da budete s tiq 10 kila otgore i da si mislite 4e ste dobre a vsu6tnost istinata da e savsem razli4na

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Da az 6te te popravq ne e hubavo da se pravi6 na kompetentna bez da znae6 za kakvo stava duma bravo pro4ela si malko postove good for you ne si pro4ela moite "lokumi" zna4i nqma6 pravo da se obajda6 6tot ako be6e obarnala malko vnimanie na moite " lokumi " 6te6e da vidi6 4e govorq to4no za takiva debeli su6testva kato tebe deto gena im bil problem. Za tova drugiqt pat kogato iska6 da me citira6 i da se pravi6 na interesna zemi parvo razberi za kakvo stava duma .

съжалявам мн че ще те разочаровам, но аз не съм дебело същество! и ти се правиш на интересен не аз!грр тука има мн тъпи хора! кво се дразниш с мене!?
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Guest
    Ми окей, признавам си. Често се хиля на хора, дето са по-пълнички. Особенно ако са дебели и с някво потниче , дет им изскачат сланините отвънка. Да, тва ми е толкова смешно, че няма накъде повече.

Признавам си също, че ако някой го направи с моя позната ше му кажа дума-две, че и нещо в комбинация с тях, да речем някоя друга кубинка в ребрата.

Но пък никога не съм казвал , че не заслужавам бой.

И тук идва Библията, или както е каза Иисус

"Който от вас е безгрешен, той да хвърли камък"

Аман от фалшив морал...

Ами от една страна - да, смешно е някое момиче както казваше тук един потребител да е с потниче, и да са и изпъкнали сланините...просто няма какво да коментираме! Дали ги мързи да се постараят да отслабнат...незнам. Надявам се да няма такива, които ще кажат "Ама тя неможе да отслабне" , защото това са глупости!!! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ! И аз лично съм се присмивал на такива, но това беше преди. Сега може би се научих да оважавам хората, каквито и да са те. Също така имам позната, която е почти така, но за сметка на това е супер печена, и много я уважавам. Това е моето мнение за сега
    Бъди себе си...има достатъчно други хора !

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    da go duhat vsichki kompleksari , koito mrazqt "debeli momicheta"
    maloumnici
    edno momiche moje da e pulno , no da e sladko ... ama sum siguren che golqma chast ot vas sa kato skakalci ... slabotelesni pupchivci koi ste vie da osujdate be ?

Yupeeee !

Град
    Варна
    Ми окей, признавам си. Често се хиля на хора, дето са по-пълнички. Особенно ако са дебели и с някво потниче , дет им изскачат сланините отвънка. Да, тва ми е толкова смешно, че няма накъде повече.

Признавам си също, че ако някой го направи с моя позната ше му кажа дума-две, че и нещо в комбинация с тях, да речем някоя друга кубинка в ребрата.

Аман от фалшив морал...
    тва минава сички граници! богохулстваш! опитваш се да се измъкнеш...пфф
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Фен
    Град
    House Music
    и тук съм аз! ! ! в следствие от което установих ,че 70% от постовете тук са написани от момичета отговаращи описанието на темата !!!Както казаха в по предни постове всеки си има различен вкус.Но мисля ,че където и да се загледате в реклами , филми , историята , истинския живот навсякаде истинската жена е описана като слаба !!!. Пълните са посочени по точно в реклами за фитнес и отслабващи медикаменти !!!Никои не иска да е по пълен всеки мечтае за перфектната си фигура но поне да си помогне малко за да я направи такава иначе ще стане така
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен
    Град
    Burgas

Аман от фалшив морал...
    тва минава сички граници! богохулстваш! опитваш се да се измъкнеш...пфф
    poneje qvno si naqsno s Bibliqta i vyob6te kato cqlo - religiqta, bi li mi obqsnila koe to4no e bogohulstvane ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Azlan
    и тук съм аз! ! ! в следствие от което установих ,че 70% от постовете тук са написани от момичета отговаращи описанието на темата !!!Както казаха в по предни постове всеки си има различен вкус.Но мисля ,че където и да се загледате в реклами , филми , историята , истинския живот навсякаде истинската жена е описана като слаба !!!. Пълните са посочени по точно в реклами за фитнес и отслабващи медикаменти !!!Никои не иска да е по пълен всеки мечтае за перфектната си фигура но поне да си помогне малко за да я направи такава иначе ще стане така
    s tva mnenie sym v ob6ti linii syglasen, osobeno s poslednite 2 izre4eniq

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    Начинът ми на живот е отделен въпрос Идеята ми беше, че дали ти, който нападаш хората, че не полагат старание да са хубави и т.н., би направил всичко по силите си да си оправиш минусите, ако имаш такива. Това ми беше любопитно.
    Има разлика в начина на коригиране на тия "минуси" - едното е по естествен път, а другото по опасен и неестествен път.
    Досега не съм чул някое прасе да се е оплакало, като е отслабнало, но има хора, които са останали без пишка от тия операции...
    С 2 думи - тъпо сравнение!

Изключително глупаво е дебелите да оправдават мързела си с такова сравнение.

Между другото какви са тия хапчета, с които ти расте по 2-3 см за няколко месеца?
    Кажи, че искам да си го направя 20 санта, пък сигурно и на доста други потребители ще им е интересно.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Аз не съм тръгнала да си оправдавам мързела. Но досега не съм чувала на някой да му е станало нещо от такива операции.
    http://auction.bg/item.php?id=47526
    Тия са хапчетата.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Аз не съм тръгнала да си оправдавам мързела.
    А защо мислиш, че говоря за теб, нали ти не си дебела? Говорех принципно - това е тъпо оправдание.
    Но досега не съм чувала на някой да му е станало нещо от такива операции.
    Щото не си слушала добре.
    http://auction.bg/item.php?id=47526
    Тия са хапчетата.
    И какво стана като ги пробва? Порасна ли ти

То ако ставаше с хапчета досега да ги продаваха по аптеките с кашони.

Guest
    А да е тва е!!!Как си дебела свиня кво си тръгнала да ходиш с някви дрехи дет си проличава още повече!Поне тряя го прикриват!

еее като поотраснете малко ще разберете че момичетата са си готини независимо дали имат некое кило отгоре всичко зависи от характера ,начина им на мислене и това как се държат бе аланкооолууууууууу слушайте професор Вучков той много е видял и пипал

Guest
    az sam momi4e ot 2 godini po4nah da si poddarjam nqkakvi kilogrami i da se saobrazqvam kakvo qm.nesam bila debela predi tova prosto iskah da si poddarjam edni kilogrami i go napravih kakto i da se stegna.sega v momenta smeq da tvardq 4e imam strahotno tqlo.No mislite li mi e bilo mn lesno prez vsi4koto vreme da se ograni4avam kakvo qm ,da hodq da si pravq leki trenirovki i t.n. no sam go pravila i prodaljavam da go pravq.Zatova az li4no se otvrashtavam na momi4eta na koito im e vse taq kak izglejdat.Da se zamislqt pone za mig dali ne biha iskali da izglejdat dobre i ako iskat da dadat 100 procenta ot sebe si za da go napravqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си