- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли някаква вероятност да проникне сперма?
predi pove4e ot mesec.. bqh s pr.. i stana taka 4e toi svar6i mn barzo i se izprazni na pantalona mi.. ima li izob6to nqkva veroqtnost da pronikne sperma.. moji vaprosa mi da e glupaf oba4e sam super pritesnena.. ne mi idva.. maika neska mi kaza "ama ti si napalnqla" i savsem 6e otka4a ve4e..help me ;((
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Mi chestno kazano ima veroqtnost i daje ne e nikak malka..nai-dpbre si napravi test ili hodi na lekar..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
NaDuFcHe radvam se che vqrvash v silata na mujkata sperma amaaa ....
nema nikva veroqtnost da si bremenna devoiche
na 3-4-5 sekunda spermatozoidite sa murtvi .. a i nemat bormashina da ti minat prez pantalona , prashkite ili kvoto sa tam i da ti vleznat tam kude ne trqbva . ne se kosi![]()
Yupeeee !
[-o< ohh tnX..imah nujda da 4uq ne6tu takova.. ama pak si vkarvam nqkfi filmi.. i 6e se pobarkam ve4e.. sq kakto mi e nadut korema naprao... lo6o mi stavaПървоначално написано от Paduan`
![]()
mi pritesnenieto vsi4ko pravi.. 10x vse pak..
spokoino nqma nikakva veroqtnost da si bremenna!parvoto koeto e da se zabremenee ne e nikak lesno vtoro spermatozoiditetrqbva da preminat prez edna dalga trabi4ka za da stignat do qicekletkata!a tvoite kak 6et stignat ili e taina?! neznam dali si 4uvala no pove4eto dvoiki koito iskat da zabremeneqt go pravqt v dni na obulaciq i sledqt za podhodq6ta temperatura na matkata!ima i drug kup kriterri!kolkoto tova 4e spermatozidite jivet nqkolko sekundi ne sam saglasna te jiveqt ot 3do5dni no aktivnostta im zna4itelno namalqva sas vsqka izminala minuta i stavat negodni za oplojdane!iskam i drugo da napi6a dori i pri popadane na sprematozoidite v podhodq6ta sreda ako te sa malko(a za da preminat pantalona edva li 6te sa pove4e ot tri)trqbavt pove4e spermatozidi koito da se opitvat da probiqt kletkata ako sa samo nqkolko nqma kak da se spravqt s tazi zada4a!te vsi4ki q dup4at ni6to 4e edin uspqva!haide celuvki ot men i spokoino no drug pat vnimavai ima mnogo predpazni sredstva!![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Няма опасност,хората с месеци се опитват да си направят бебе,така че...![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Spox nqma ot kakvo da se 6a6ka6![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
nai mnogo f semeistvoto ti da ima o6te edin 4len :> kak 6te go krusti6 :P
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...